19 יוני 2012, 16:02
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אף אחד לא אמר שיירד מתקציב השחקנים משהו
אתם שוכחים שהשנה אין אדריאטית ומכבי לא צריכים לשלם על טיסות+מלון על קבוצות שמגיעות הנה..זה לא כסף קטן
זה נראה ככה בינתיים, בשלב זה חסרים שני ישראלים ושלושה זרים..השני זרים יעלו ברוטו מקסימום 1.2M דולר, קשה לי להאמין שיביאו שלושה זרים ביותר מארבע מליון דולר ברוטו..
בואו לא נהפוך שוב פעם לרואי חשבון של מכבי כי טוב לא ייצא מזה
האופציה על לאנגפורד היא 1.1
הסנטר שמכבי רוצים(מאריץ')לא יהיה זול
ה-PF נכון לעכשיו לא אמור להיות זול
הלפרין יהיה מינימום 800 אלף ברוטו
סמית' קיבל שידרוג
בלאט קיבל שידרוג(גדול)
אל תדאג למכבי, יש להם על מה לשלם לשחקנים
גם רובין בנצינג לא אמור להיות PF זול?
האמת שאין לי מושג..בדרך כלל יש לי הערכה כמה שחקן ירצה אבל פה אין לי
אני לא מאמינה שהוא יקבל פחות מ-600K אבל אולי אני טועה
19 יוני 2012, 16:04
600K? אם אחרי העונה הזו הוא לא זול אז מי כן זול, אלכס טיוס?
19 יוני 2012, 16:25
19 יוני 2012, 16:41
19 יוני 2012, 17:01
קודי כתב:הודעה רשמית קצת מוזרה של מכבי:
http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3552
כנראה שבאמת אין להם מה לחדש אז גם הם ממחזרים חומר ישן...
19 יוני 2012, 17:13
חנו'ש כתב:קודי כתב:הודעה רשמית קצת מוזרה של מכבי:
יכול להיות שאחרי שמכבי הודיעה לו שהיא מממשת את האופציה עליו עדיין היה לו זמן להשיג חוזה בקבוצה אחרת ולהציג אותו למכבי עד תאריך מסוים שככל הנראה היה היום.
אומנם הוא כנראה לא חיפש יותר מידי ורצה להישאר במכבי, אבל אולי היום הדד ליין של סמית' נגמר רשמית ולכן אפשר להודיע על הישארותו בצורה רשמית ווודאית.
19 יוני 2012, 17:13
LIAV10 כתב:דרך אגב, אם נצא מנקודת הנחה שהלפרין ירוויח 400 אלף דולר נטו ולאנדסברג 300 אלף דולר הסגל עד עכשיו (עם שניהם) שכולל 8 שחקנים יהיה בסכום ברוטו של קצת פחות מ-5,580,000 דולר (לפי פירסומי משכורות), הכנסתי את התוספת של סמית', ונראה לי שפירגנתי לאליהו ופניני..
לא יודע, רואה חשבון לא רואה חשבון, יש לי מחשבון..
וזה עוד בלי להכניס את הסכום שצפוי להחסך (+ אולי להיכנס) על מאצ'באן..
אולי אתם לא אוהבים את החישובים, אבל גם אם טעיתי..בכמה כבר יכולתי לטעות?
ואל תתממו, המנויים עלו בממוצע למנוי במעל חצי אלף מהמחיר שהיה לפני שנתיים, יש כאלה שעלו במעל מאלף, והתקציב גם יורד בשנתיים האלו..פרדוקס, לא?
והכי מטריף אותי זה שלפני שנתיים כולם אמרו "לא נורא, עונה פיננסית, זה יעזור לנו בשנים הבאות, אז שנה אחת לא נצליח, אבל יהיה טוב יותר בהמשך"
מישהו תיאר לעצמו שהעונה הפיננסית תמשיך מסורת של עונות עם תקציב נמוך שאפילו לא חושבים לקרוא להן עונות פננסיות משום שזאת פשוט מציאות ומסורת?
19 יוני 2012, 17:29
קודי כתב:חנו'ש כתב:קודי כתב:הודעה רשמית קצת מוזרה של מכבי:
יכול להיות שאחרי שמכבי הודיעה לו שהיא מממשת את האופציה עליו עדיין היה לו זמן להשיג חוזה בקבוצה אחרת ולהציג אותו למכבי עד תאריך מסוים שככל הנראה היה היום.
אומנם הוא כנראה לא חיפש יותר מידי ורצה להישאר במכבי, אבל אולי היום הדד ליין של סמית' נגמר רשמית ולכן אפשר להודיע על הישארותו בצורה רשמית ווודאית.
לפני שנה הם הודיעו שסמית הוחתם לשנתיים, אז למה לא להוציא מחר הודעה שפניני ממשיך ומחרתיים שאליהו ממשיך? אם לא מחתימים שחקנים נורמליים לפחות שיהיה מה להודיע...
19 יוני 2012, 17:34
19 יוני 2012, 17:36
tomerp כתב:מכבי וקובאן(רוסיה) רוצות את באניץ'.....
19 יוני 2012, 17:39
קודי כתב:yarinsaky כתב:פורוורד נפלא ? שלא יגזימו שם במכבי. פורוורד יעיל זה הרבה יותר קרוב למציאות . מחלקת השיחדש עובדת שעות נוספות שם בשיווק.
ודווקא אין לי בעייה עם הישארות שלו וזה היה ברור כבר המון זמן.
ממש פתטי. מה יהיו ההודעות הבאות? ששמחים להודיע שאליהו ממשיך? שפניני ממשיך? שאלי דריקס ממשיך בתפקיד המנכ"ל? אם אין מה לומר עדיף לפעמים לשתוק.
19 יוני 2012, 18:00
LIAV10 כתב:tomerp כתב:מכבי וקובאן(רוסיה) רוצות את באניץ'.....
יאללה קובאן![]()
![]()
19 יוני 2012, 18:07
yarinsaky כתב:[ .
ממתי אנחנו מתמודדים עם קבוצות כאלו על שחקנים ? לא יודע אם זה עצוב או מדכא או שניהם גם יחד .
19 יוני 2012, 18:09
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:[ .
ממתי אנחנו מתמודדים עם קבוצות כאלו על שחקנים ? לא יודע אם זה עצוב או מדכא או שניהם גם יחד .
גם אני תהיתי קודם איך התדרדרנו מתחרות על שחקנים עם קבוצות כמו סיינה, קאחה ומאלגה שהן קבוצות יורוליג סבירות עם תקציבים דומים לשל מכבי, לתחרות עם הקובאן הזו שהשם יעזור לי מאיפה הם צצו עלינו פתאום הקיץ??
19 יוני 2012, 18:13
19 יוני 2012, 18:21
חנו'ש כתב:תחרות עם צסקא אני מקבלת בברכה (תחרות קצת לא תחרותית.... איפה קופל כשצריך אותו??).
אבל תחרות עם קובאן?? זו כבר השפלה!!
20 יוני 2012, 05:00
20 יוני 2012, 05:09
LIAV10 כתב:ואן וויוקאס סיכם במכבי..
אם בלאט באמת כל כך אוהב אותו אז יעללה, הוא גם לא יקר כ״כ..
20 יוני 2012, 05:11
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:ואן וויוקאס סיכם במכבי..
זה פרסום על פי מקורות ביוון באתר one, צריך מאוד להיזהר עם זה. יכול להיות שמשתמשים כאן במכבי במו"מ שלו מול פאו..
20 יוני 2012, 05:14
LIAV10 כתב:ואן וויוקאס סיכם במכבי..