19 יוני 2012, 15:59
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:דבר נוסף ומעניין - שי רקנאטי מודה שאחת הסיבות (הוא לא יודע אם זו הסיבה העיקרית) לכך שהנדריקס לא ממשיך היא הסוכן שלו. נשמע לי קצת הזוי.
לא הזוי
אני זוכרת שלפני שנתיים פורסם בכל האתרים כמה פרקינס אוהב את ישראל ואת מכבי וכמה הוא רוצה להישאר אבל הסוכן שלו לא רוצה
הסוכנים הרבה פעמים מובילים את השחקנים שלהם למקומות לא טובים ובניגוד לרצונם(במידה והם רוצים להישאר בקבוצה)רק בשביל טובתם האישית
אני לא מופתעת בכלל מהמשפט הזה
19 יוני 2012, 15:59
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:דבר נוסף ומעניין - שי רקנאטי מודה שאחת הסיבות (הוא לא יודע אם זו הסיבה העיקרית) לכך שהנדריקס לא ממשיך היא הסוכן שלו. נשמע לי קצת הזוי.
לא הזוי
אני זוכרת שלפני שנתיים פורסם בכל האתרים כמה פרקינס אוהב את ישראל ואת מכבי וכמה הוא רוצה להישאר אבל הסוכן שלו לא רוצה
הסוכנים הרבה פעמים מובילים את השחקנים שלהם למקומות לא טובים ובניגוד לרצונם(במידה והם רוצים להישאר בקבוצה)רק בשביל טובתם האישית
איך סוכן יכול לכפות על שחקן לעשות משהו בניגוד לרצונו? מי עובד אצל מי?
לפעמים גם אני שואלת את זה
זה ברור שבשלב האחרון השחקן צריך לחתום על החוזה אבל לסוכנים יש הרבה יותר השפעה ממה שאנשים חושבים..לפעמים הם עושים טרור בשביל שהשחקן לא יחתום בקבוצה שהוא רוצה
19 יוני 2012, 16:00
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:דבר נוסף ומעניין - שי רקנאטי מודה שאחת הסיבות (הוא לא יודע אם זו הסיבה העיקרית) לכך שהנדריקס לא ממשיך היא הסוכן שלו. נשמע לי קצת הזוי.
לא הזוי
למיטב הבנתי, הסוכן אמור לשרת את האינטרסים של הלקוח שלו. לא את אלה של עצמו.
אם סוכן מוביל את השחקן שלו למקום לא טוב ובניגוד לרצון השחקן, זה אומר משהו על השחקן עצמו. חכם גדול הוא לא... בלשון המעטה.
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:דבר נוסף ומעניין - שי רקנאטי מודה שאחת הסיבות (הוא לא יודע אם זו הסיבה העיקרית) לכך שהנדריקס לא ממשיך היא הסוכן שלו. נשמע לי קצת הזוי.
לא הזוי
איך סוכן יכול לכפות על שחקן לעשות משהו בניגוד לרצונו? מי עובד אצל מי?
לפעמים גם אני שואלת את זה
זה ברור שבשלב האחרון השחקן צריך לחתום על החוזה אבל לסוכנים יש הרבה יותר השפעה ממה שאנשים חושבים..לפעמים הם עושים טרור בשביל שהשחקן לא יחתום בקבוצה שהוא רוצה
ולמה שחקן לא מעיף סוכן שעושה לו טרור? איפה גם המשפחה והחברים שלו, הם לא רואים את ההשפעה המזיקה הזו?
19 יוני 2012, 16:05
19 יוני 2012, 16:08
19 יוני 2012, 16:08
מתAMסרת כתב:כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה.![]()
ועדיין, שחקן שנמצא בצומת דרכים, מופעלים עליו המון לחצים מכיוונים שונים. מי בסופו של יום בוחר ? השחקן או הסוכן ?
19 יוני 2012, 16:11
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה.![]()
ועדיין, שחקן שנמצא בצומת דרכים, מופעלים עליו המון לחצים מכיוונים שונים. מי בסופו של יום בוחר ? השחקן או הסוכן ?
אני לא חושבת שהתשובה תמצא חן בעינייך
19 יוני 2012, 16:19
מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה.![]()
אני כבר יודעת שלא..![]()
תסבירי...
19 יוני 2012, 16:20
19 יוני 2012, 16:23
19 יוני 2012, 16:31
Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:Holiday_Armadillo כתב:מתAMסרת כתב:כרמל, אני הרבה פחות תמימה ממה שאת חושבת.. אבל כן, מודה שאני קצת תמימה.![]()
אני כבר יודעת שלא..![]()
תסבירי...
לא חסרים שחקנים שהסוכנים שלהם משכנעים אותם שמעבר לקבוצה X הוא הצעד הטוב ביותר בשבילם גם אם הוא לא וגם אם הם מאוד רוצים להישאר בקבוצה הקודמת
למשל עם פרקינס הסיפור היה שהסוכן שניהל את המשא ומתן מול מכבי היה סוכן חדש, לא אותו אחד שאיתו פרקינס חתם על החוזה הראשון במכבי
מה שזה אומר בעצם זה שבמידה ופרקינס היה חותם על חוזה חדש שמבוסס על האופציה מהחוזה הראשון הוא היה משאיר את הסוכן החדש שלו בלי עמלה מהחתימה כי האופציה בעצם לקוחה מהחוזה הישן ועל החוזה הישן חתם סוכן אחר
פרקינס רק רצה לחתום במכבי אבל הסוכן שלו שרצה כסף ניסה לשכנע אותו לחתום בקבוצות אחרות כמו ולנסיה בשביל שייצא לו משהו מהעסקה, למרות שהלקוח שלו שבשבילו הוא אמור לעבוד רצה להישאר בקבוצה אחרת
אם לפרקינס לא הייתה אופציה בחוזה(שזה אומר שהוא היה צריך לשלם למכבי הרבה כסף מהחוזה החדש בקבוצה החדשה)אז רוב הסיכויים שגם הסוכן היה משיג את מבוקשו
19 יוני 2012, 17:31
19 יוני 2012, 17:44
קודי כתב:אגב, בוואלה טוענים שכנראה שון ג׳יימס יחליף את הנדריקס. לא מאריץ, לא ויוקאס ולא טומיץ...
19 יוני 2012, 17:46
19 יוני 2012, 17:54
19 יוני 2012, 17:59
er79 כתב:אנשים, תהיו ריאליים. מכבי לא תסגור את עמדה 5 על ג'יימס ושרמדיני בלבד.
19 יוני 2012, 18:11
19 יוני 2012, 18:16
Holiday_Armadillo כתב:מה שמדהיםאותי זה ש-80% מהמשתמשים פה לא רצו שהנדריקס יישאר ועכשיו פתאום ''איזה חבל שהפסדנו שחקן כזה''
סינדרום קלאסי של ''הדשא של השכן''
19 יוני 2012, 18:17
19 יוני 2012, 18:28