19 יוני 2012, 19:23
שחף כתב:אתה ויובל עוד תשליטו עוד אווירת דיכאון על הפורום כולו. איפה נטען בדיוק שג'יימס יחליף את הנדריקס? כתוב שזה מגדיל את הסיכויים של ג'יימס להישאר.
יובל כבר במוד מזוכיסטי ובעוד שעה יביא לפה בטח ידיעה על צסק''א שתהיה איכשהו קשורה בעקיפין בצורה שלילית למכבי.
19 יוני 2012, 19:25
Holiday_Armadillo כתב:מה שמדהיםאותי זה ש-80% מהמשתמשים פה לא רצו שהנדריקס יישאר ועכשיו פתאום ''איזה חבל שהפסדנו שחקן כזה''
סינדרום קלאסי של ''הדשא של השכן''
19 יוני 2012, 20:09
jol9 כתב:שחף כתב:אתה ויובל עוד תשליטו עוד אווירת דיכאון על הפורום כולו. איפה נטען בדיוק שג'יימס יחליף את הנדריקס? כתוב שזה מגדיל את הסיכויים של ג'יימס להישאר.
יובל כבר במוד מזוכיסטי ובעוד שעה יביא לפה בטח ידיעה על צסק''א שתהיה איכשהו קשורה בעקיפין בצורה שלילית למכבי.
![]()
תשמע, אני גולש כאן כבר 6 שנים... הטובים בסופו של דבר משפיעים גם עליי, ויובל הוא בלי ספק מהטובים
19 יוני 2012, 20:21
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אתה ויובל עוד תשליטו עוד אווירת דיכאון על הפורום כולו. איפה נטען בדיוק שג'יימס יחליף את הנדריקס? כתוב שזה מגדיל את הסיכויים של ג'יימס להישאר.
![]()
תשמע, אני גולש כאן כבר 6 שנים... הטובים בסופו של דבר משפיעים גם עליי, ויובל הוא בלי ספק מהטובים
הבעיה שיובל נהיה בקיץ סוג של נביא זעם מהסוג הגרוע ביותר, ולשמחתנו רוב הנבואות שלו לא מתגשמות בדרך כלל.
19 יוני 2012, 21:15
19 יוני 2012, 21:19
rc4991 כתב:טוב חברים זה סופי:יוני עבר צד(וכרמל זה לא מה שאת חושבת)
19 יוני 2012, 21:35
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אתה ויובל עוד תשליטו עוד אווירת דיכאון על הפורום כולו. איפה נטען בדיוק שג'יימס יחליף את הנדריקס? כתוב שזה מגדיל את הסיכויים של ג'יימס להישאר.
![]()
הבעיה שיובל נהיה בקיץ סוג של נביא זעם מהסוג הגרוע ביותר, ולשמחתנו רוב הנבואות שלו לא מתגשמות בדרך כלל.
19 יוני 2012, 21:41
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:טוב חברים זה סופי:יוני עבר צד(וכרמל זה לא מה שאת חושבת)
לא הייתי חושבת כלוםאתה ממעיט בערכי אני צריכה שהדברים יהיו ברמה ממש נמוכה כמו ''חדירה'' וכאלה דברים בשביל לחזור למוח של ילד בן 11
19 יוני 2012, 21:43
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:טוב חברים זה סופי:יוני עבר צד(וכרמל זה לא מה שאת חושבת)
לא הייתי חושבת כלוםאתה ממעיט בערכי אני צריכה שהדברים יהיו ברמה ממש נמוכה כמו ''חדירה'' וכאלה דברים בשביל לחזור למוח של ילד בן 11
אני לעולם לא אשכח לך את ״פארגו ופרקינס כופים חדירה״![]()
אז פירשהתי את זה כ - rape..
19 יוני 2012, 21:44
חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אתה ויובל עוד תשליטו עוד אווירת דיכאון על הפורום כולו. איפה נטען בדיוק שג'יימס יחליף את הנדריקס? כתוב שזה מגדיל את הסיכויים של ג'יימס להישאר.
![]()
הן דוקא כן מתגשמות, רק הפוך...