מחשבות לקראת עונת 2021/22 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2021/22 V2

הודעהעל ידי Jack55 » 24 יוני 2021, 15:20

גל גל כתב:פליקס רשם שמתיו דלבדובה מוכן לעבור לאירופה תמורת 1.5 מיליון

מה דעתכם ?
חלום… אבל האמת שהדיווח הזה דיבר לצערי על דרישה שלו מזניט או משהו כזה, יכול להיות שיגיע לשם בסופו של דבר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Cobra » 24 יוני 2021, 15:21

מה דעתכם ?

כבר יש שמועות ודיווחים שהוא יהיה המחליף של פאנגוס בזניט
Cobra

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2021, 15:22

מה דעתכם ?
קודם כל, זו הדרישה שלו מזניט לפי הדיווח.

דבר שני, לטעמי אפשר בחצי מהמחיר הזה להביא את לורנזו בראון, או את ג'ריאן גראנט בפחות מזה ועם העודף להשקיע גם בעמדות הפורוורדים שזועקים לשחקני חמישיה.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 יוני 2021, 15:23

מה דעתכם ?
מיליון וחצי? שבלאט יסדר לנו הנחה בבקשה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2021, 16:02

Rampel כתב:

מה דעתכם ?

דבר שני, לטעמי אפשר בחצי מהמחיר הזה להביא את לורנזו בראון, או את ג'ריאן גראנט בפחות מזה ועם העודף להשקיע גם בעמדות הפורוורדים שזועקים לשחקני חמישיה.

אני מסכים איתך. בעיקר בגלל שאנחנו לא יודעים מה נשאר מהשחקן לאחר כל הפציעות שעבר.

בזמנו, כששיחק אצל בלאט, הוא היה שחקן שאילו היה מגיע ליורוליג, היה מחסל בהגנה כל רכז של היריבה. אבל היום... לך תדע מה הוא מסוגל לתת בהגנה. בהתקפה הוא אף פעם לא היה איזה שוס גדול.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שופי שוף » 24 יוני 2021, 16:02

פתאום נזכרתי בדיאנג'לו האריסון שנתן את עונת חייו בברינדיסי ואם אני זוכר נכון נפצע לקראת סוף העונה.

אני לא יודע מה חומרת הפציעה שלו אבל מבחינה מקצועית לדעתי הוא מועמד ראוי להחליף או את דורסי או את בראיינט בתור יוצר נוסך מהקו האחורי והוא גם שחקן קלאץ' אדיר.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Rampel » 24 יוני 2021, 16:09

ממש שמחתי לקרוא שריינולדס חתם תמורת 550K בעונה הקרובה. אחלה של מחיר ומאפשר עדיין לבנות סגל סביר פלוס.

לטעמי אם סוגרים עכשיו את עמדה 1 במחיר הנכון עם לורנזו בראון או ג'ריאן גראנט, אפשר יהיה לסגור את עמדות 3 ו-4 מעולה מליגת הקיץ.

הייתי שמח לראות בעמדה 4 את קמרון אוליבר ובעמדה 3 מן הסתם את קורדינייה, אבל למקרה הסביר שבו הוא יקבל חוזה מברוקלין, הייתי מחפש סווינגמן בסגנון שלו לעמדה 3.

אני אשמח למשהו כזה:
1 - בראון/גראנט, ג'ונדי
2 - ווילבקין, אוואנס, סהר/ישראלי אחר
3 - קורדינייה/סווינגמן אחר, זוסמן, קלויארו
4 - אוליבר, ליף, כהן
5 - ז'יז'יץ', ריינולדס

לטעמי מעט מיותר שקלויארו נשאר, אבל אם זה יהיה בתפקיד שמתאים למידותיו, כשהוא לא נרשם לליגה אלא אם יש פציעה או רוטציות לטובת מנוחה לשחקנים אחרים, אפשר לחיות עם זה.

שאר הרוטציות בליגה הן בעמדות 1-2 ו-4-5.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Neo » 24 יוני 2021, 16:38

הולינס ונאנלי זה זוועות , פשע נגד האנושות
טייסון קארטר חתם היכן שהוא ??
מוזר שפנא ואולימפיאקוס לא יתנפלו עליו
Neo

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2021, 16:41

Rampel כתב:ממש שמחתי לקרוא שריינולדס חתם תמורת 550K בעונה הקרובה. אחלה של מחיר ומאפשר עדיין לבנות סגל סביר פלוס.

לטעמי אם סוגרים עכשיו את עמדה 1 במחיר הנכון עם לורנזו בראון או ג'ריאן גראנט, אפשר יהיה לסגור את עמדות 3 ו-4 מעולה מליגת הקיץ.

הייתי שמח לראות בעמדה 4 את קמרון אוליבר ובעמדה 3 מן הסתם את קורדינייה, אבל למקרה הסביר שבו הוא יקבל חוזה מברוקלין, הייתי מחפש סווינגמן בסגנון שלו לעמדה 3.

אני אשמח למשהו כזה:
1 - בראון/גראנט, ג'ונדי
2 - ווילבקין, אוואנס, סהר/ישראלי אחר
3 - קורדינייה/סווינגמן אחר, זוסמן, קלויארו
4 - אוליבר, ליף, כהן
5 - ז'יז'יץ', ריינולדס

לטעמי מעט מיותר שקלויארו נשאר, אבל אם זה יהיה בתפקיד שמתאים למידותיו, כשהוא לא נרשם לליגה אלא אם יש פציעה או רוטציות לטובת מנוחה לשחקנים אחרים, אפשר לחיות עם זה.

שאר הרוטציות בליגה הן בעמדות 1-2 ו-4-5.

הבעיה היא שפרט לקלויארו גם בנדר חתום. אני לא חושב שבנדר יהיה נטל כספי (מניח שהביטוח מכסה את עלותו), אבל יש מצב שהנהלת הקבוצה תבחר להסתמך על קלויארו בתחילת העונה ועל חזרתו של בנדר באמצע העונה, ולא להחתים שחקן נוסף בעמדת הפורווארד...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 24 יוני 2021, 16:47

Rampel כתב:

מה דעתכם ?

:like:
A.Parker

הודעהעל ידי אדגר פו » 24 יוני 2021, 17:27

אוי ואבוי אם יסמכו על חזרה של בנדר העונה . קראתי שרק לקראת פברואר הוא אמור לחזור להתאמן , תוסיפו עוד חודש - חודשיים חזרה לכושר מלא אם בכלל ותקבלו כמעט סוף עונת היורוליג. מה שעוד שזה ממש לא מדע מדויק ואין ביטחון שיחזור לעצמו לגמרי.

אבל אצל מכבי אף פעם אי אפשר לדעת. אני זוכר איזה קיץ או שניים שפתחו בלי 4 מוביל את העונה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2021, 17:40

אדגר פו כתב:אוי ואבוי אם יסמכו על חזרה של בנדר העונה . קראתי שרק לקראת פברואר הוא אמור לחזור להתאמן , תוסיפו עוד חודש - חודשיים חזרה לכושר מלא אם בכלל ותקבלו כמעט סוף עונת היורוליג. מה שעוד שזה ממש לא מדע מדויק ואין ביטחון שיחזור לעצמו לגמרי.

אבל אצל מכבי אף פעם אי אפשר לדעת. אני זוכר איזה קיץ או שניים שפתחו בלי 4 מוביל את העונה.

על זה אני מדבר...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 24 יוני 2021, 18:42

מה שלום אנתוני גיל?
הגיע הזמן לחזור ליבשת הנכונה
itai7

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2021, 02:02

אז כרגע מצב נוכחי של הסגל :

1. אוואנס
2. ווילבקין, דיבה
3. קלויארו
4. כהן, בנדר
5. זיזיץ', ריינולדס

אופציה - ג'ונס

עמדה 5 בעצם סגורה, יכול להיות שמכבי יחתימו פורוורד שיכול לתת דקות גם ב5 אבל בגדול העמדה סגורה
קלויארו כרגע בסימן שאלה, לפי הדיווחים אם תגיע הצעה טובה לא ישאירו אותו אבל אם לא הוא ככל הנראה יישאר, כרגע לדעתי זה 50-50
ג'ונס גם בסימן שאלה, מאמין שיממשו עליו את האופציה בשביל לקבל עליו בייאאוט כי נראה שיש לו ביקוש, אבל גם שיהיה גיבוי למקרה ולא יצליחו לשים יד על רכז רציני, תחושה אישית שלי שרוב הסיכויים שהוא לא ישאר

בנוגע לעמדה 1, השחקן הבא צריך להיות קודם כל רכז במלוא מובן המילה, לדוגמה את אוואנס אני לא מחשיב כרכז אמיתי אלא יותר סטייל ווילבקין, שחקן שהוא קודם כל סקורר ורק אז רכז, יכול לתת הרבה דקות בעמדה 1 אבל גם לא מעט דקות בעמדה 2
כרגע לורנזו בראון וג'ריאן גראנט נראים כמו האופציות הטובות ביותר בשוק ונקווה שיצליחו להביא את אחד משניהם, לצערי אנחנו עדיין לא שומעים על מועמדות של בראון אבל יכול להיות שזה גם יגיע בהמשך

לעמדה 2 צריך להביא סווינגמן כמו אוסטין הולינס, שחקן D&3 שיכול לנוע בין עמדות 2-3 ולתת הגנה ושלשות, גם נאנלי נשמע כמו אופציה טובה למשבצת הזאת, נכון שהוא יותר 3 מאשר 2 אבל אם הוא לא ידרוש סכום גבוה אולי שווה ללכת על זה, הולינס לא ידרוש פחות מ600K
אחריי שמביאים שחקן כזה בעצם סוגרים את הסיפור של הקו האחורי מבחינת זרים ובעצם נשארים עם עוד 2 זרים שצריכים לסגור את הסגל ושניהם צריכים להיות פוורורדים

פוורורד אחד אתלט הגנתי לעמדה 4 שאולי יכול לתת גם דקות ב5, ופוורוורד הגנתי נוסף שיכול לנוע בין עמדות 3-4 סטייל קלויארו
בעיניי בונזי קולסון יושב פצצה על המשבצת של קלויארו והייתי מאוד שמח אם יגיע במקומו, ובנוסף ההחתמה של ריינולדס שיצאה באמת שיחוק ענק מבחינת שכר + הפרישה המסתמנת של כספי אלה שני דברים שיאפשרו להשקיע בפוורורד הגנתי ברמה גבוהה

מבחינת ישראלים - דיבה יישאר כמעט באופן וודאי בעיניי וגם כהן כבר סגור מה שמשאיר מקום לעוד 4 ישראלים בשביל לסגור את הסגל
אם ים מדר יהיה שחקן חופשי הייתי מציע לו חוזה יפה בלי לחשוב פעמיים ואם האופציה שלו לא מסתדרת יפתח זיו נשמע כמו אופציה נחמדה מאוד, בנוגע לזוס הכל בהתאם לשכר שיבקש, אם יבקש 250-300 בכייף, אם לא דברת מחכה מעבר לפינה
מאמין שינסו לעשות מה שאפשר בשביל להביא את ליף ואם לא יש עוד אופציות בעמדות הפוורוורד כמו סורקין ובלייזר

לסיכום, התמונה הכללית של הסגל צריכה להיראות פחות או יותר ככה מנקודת המבט שלי :

1. רכז, מדר
2. ווילבקין, אוואנס, דיבה
3. הולינס\נאנלי, קולסון, זוסמן\דברת
4. פוורורד הגנתי, ליף, סורקין, בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן

אם תהייה אפשרות להשאיר את קלויארו כזר תשיעי מעבר למה שמצוין למעלה זה יהיה מבורך ויחזק משמעותי את הקו הקדמי, בכל מקרה אני מאוד מקווה שהוא לא יישאר ויבוא על חשבון של מקום של זר (כמו קולסון למשל)
עם הרכז הנכון הקו האחורי הזה יכול להיות מאוד קטלני, שני סקוררים מצוינים כמו ווילבקין ואוואנס + רכז טוב + סווינגמן ברמה שיכול לנוע בעמדה 2-3 זה שילוב מצוין וקו אחורי שבנוי טוב מאוד
בנוגע לקו הקדמי עמדה 5 מאוד מוכשרת מבחינה התקפית אך בשביל שהקו הקדמי הזה באמת יהיה טוב נצטרך שהפורוורד ההגנתי יהיה שחקן הגנה באמת טוב ובנוסף חיפוי של קולסון מעמדה 4 זה מעולה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Neo » 25 יוני 2021, 12:06

אחרי דרק וויליאמס הסופר הטרקטיבי צריך להתאבד על דארון הילארד
הוא בשיחות עם פאקינג באיירן ...... מכבי מועדון פאר שיכול לשלם יותר ממכורי הבירה מבוואריה
דארון הילארד חייב להיות במכבי
ג'יילין סמית
סקוטי
הילארד
קו אחורי מאוד מעניין ומהנה
Neo

הודעהעל ידי שמוליק » 25 יוני 2021, 12:41

Jack55 כתב:אז כרגע מצב נוכחי של הסגל :

1. אוואנס
2. ווילבקין, דיבה
3. קלויארו
4. כהן, בנדר
5. זיזיץ', ריינולדס

אופציה - ג'ונס

עמדה 5 בעצם סגורה, יכול להיות שמכבי יחתימו פורוורד שיכול לתת דקות גם ב5 אבל בגדול העמדה סגורה
קלויארו כרגע בסימן שאלה, לפי הדיווחים אם תגיע הצעה טובה לא ישאירו אותו אבל אם לא הוא ככל הנראה יישאר, כרגע לדעתי זה 50-50
ג'ונס גם בסימן שאלה, מאמין שיממשו עליו את האופציה בשביל לקבל עליו בייאאוט כי נראה שיש לו ביקוש, אבל גם שיהיה גיבוי למקרה ולא יצליחו לשים יד על רכז רציני, תחושה אישית שלי שרוב הסיכויים שהוא לא ישאר

בנוגע לעמדה 1, השחקן הבא צריך להיות קודם כל רכז במלוא מובן המילה, לדוגמה את אוואנס אני לא מחשיב כרכז אמיתי אלא יותר סטייל ווילבקין, שחקן שהוא קודם כל סקורר ורק אז רכז, יכול לתת הרבה דקות בעמדה 1 אבל גם לא מעט דקות בעמדה 2
כרגע לורנזו בראון וג'ריאן גראנט נראים כמו האופציות הטובות ביותר בשוק ונקווה שיצליחו להביא את אחד משניהם, לצערי אנחנו עדיין לא שומעים על מועמדות של בראון אבל יכול להיות שזה גם יגיע בהמשך

לעמדה 2 צריך להביא סווינגמן כמו אוסטין הולינס, שחקן D&3 שיכול לנוע בין עמדות 2-3 ולתת הגנה ושלשות, גם נאנלי נשמע כמו אופציה טובה למשבצת הזאת, נכון שהוא יותר 3 מאשר 2 אבל אם הוא לא ידרוש סכום גבוה אולי שווה ללכת על זה, הולינס לא ידרוש פחות מ600K
אחריי שמביאים שחקן כזה בעצם סוגרים את הסיפור של הקו האחורי מבחינת זרים ובעצם נשארים עם עוד 2 זרים שצריכים לסגור את הסגל ושניהם צריכים להיות פוורורדים

פוורורד אחד אתלט הגנתי לעמדה 4 שאולי יכול לתת גם דקות ב5, ופוורוורד הגנתי נוסף שיכול לנוע בין עמדות 3-4 סטייל קלויארו
בעיניי בונזי קולסון יושב פצצה על המשבצת של קלויארו והייתי מאוד שמח אם יגיע במקומו, ובנוסף ההחתמה של ריינולדס שיצאה באמת שיחוק ענק מבחינת שכר + הפרישה המסתמנת של כספי אלה שני דברים שיאפשרו להשקיע בפוורורד הגנתי ברמה גבוהה

מבחינת ישראלים - דיבה יישאר כמעט באופן וודאי בעיניי וגם כהן כבר סגור מה שמשאיר מקום לעוד 4 ישראלים בשביל לסגור את הסגל
אם ים מדר יהיה שחקן חופשי הייתי מציע לו חוזה יפה בלי לחשוב פעמיים ואם האופציה שלו לא מסתדרת יפתח זיו נשמע כמו אופציה נחמדה מאוד, בנוגע לזוס הכל בהתאם לשכר שיבקש, אם יבקש 250-300 בכייף, אם לא דברת מחכה מעבר לפינה
מאמין שינסו לעשות מה שאפשר בשביל להביא את ליף ואם לא יש עוד אופציות בעמדות הפוורוורד כמו סורקין ובלייזר

לסיכום, התמונה הכללית של הסגל צריכה להיראות פחות או יותר ככה מנקודת המבט שלי :

1. רכז, מדר
3. הולינס\נאנלי, קולסון, זוסמן\דברת
4. פוורורד הגנתי, ליף, סורקין, בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן

אם תהייה אפשרות להשאיר את קלויארו כזר תשיעי מעבר למה שמצוין למעלה זה יהיה מבורך ויחזק משמעותי את הקו הקדמי, בכל מקרה אני מאוד מקווה שהוא לא יישאר ויבוא על חשבון של מקום של זר (כמו קולסון למשל)
עם הרכז הנכון הקו האחורי הזה יכול להיות מאוד קטלני, שני סקוררים מצוינים כמו ווילבקין ואוואנס + רכז טוב + סווינגמן ברמה שיכול לנוע בעמדה 2-3 זה שילוב מצוין וקו אחורי שבנוי טוב מאוד
בנוגע לקו הקדמי עמדה 5 מאוד מוכשרת מבחינה התקפית אך בשביל שהקו הקדמי הזה באמת יהיה טוב נצטרך שהפורוורד ההגנתי יהיה שחקן הגנה באמת טוב ובנוסף חיפוי של קולסון מעמדה 4 זה מעולה

ההחתמה של ריינולדס מעט בעייתית. למרות האתלטיות, לא הוא ולא זיזיץ נותנים מטריה אווירית ולא איום מבחוץ. פאוורד הגנתי שרשמת צריך להיות סופר פאוורד: גם נותן מטריה אווירית וגם עם איום מעבר לקן השלוש. היחידי שאני חושב עליו שיכול לתת מענה סביר לכך הוא דריק וויליאמס אבל הבחור בירידה כבר שנתיים.
העדפה שלי:

1. ג'ילן סמית, מדר, זיו/היידיגר
3. קולסון, דברת
4. מעופף טבעות פליט NBA ורעב, ליף, קרי בלאקשיר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 25 יוני 2021, 12:47

במצב הנוכחי בולדן צריך להיות חזק ברשימה. צריך קצת להעלות לו את שריר החשק ויש פה בובה של שחקן שמפצה בדיוק על החולשות של הסנטרים
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2021, 13:13

A.Parker כתב:במצב הנוכחי בולדן צריך להיות חזק ברשימה. צריך קצת להעלות לו את שריר החשק ויש פה בובה של שחקן שמפצה בדיוק על החולשות של הסנטרים

השאלה כמה הוא השתפר בשנים האחרונות
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Maccabi18 » 25 יוני 2021, 13:21

גל גל כתב:
A.Parker כתב:במצב הנוכחי בולדן צריך להיות חזק ברשימה. צריך קצת להעלות לו את שריר החשק ויש פה בובה של שחקן שמפצה בדיוק על החולשות של הסנטרים

גם אם הוא נשאר אותו דבר מהקדנציה האחרונה אני לוקח, קליעה לשלוש יותר טובה מכל מי שהוצע כבר ושומר ואתלט מדהים.
Maccabi18

הודעהעל ידי A.Parker » 25 יוני 2021, 13:27

גל גל כתב:

גם אם לא השתפר, היכולות שלו מספיק טובות ליורוליג. העניין העיקרי היתה ירידה מנטאלית משמעותית לקראת סוף העונה, אולי מהידיעה שהוא עובר תכף ל-NBA. בגלל זה מה שיותר חשוב זה לוודא איפה הוא עומד מבחינת האופי אחרי הכאפה שחטף. אם הוא יבין עכשיו את מקומו, תקבל שחקן נהדר עם קליעה, אתלטיות, ריבאונד, והכי חשוב - הגנה מהטופ של הטופ.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־8 אורחים