14 יוני 2012, 17:43
חנו'ש כתב:הסיבה היחידה שעולה לי לראש שבגללה שמעון הפך לתומך כל כך נלהב בקופל היא ככל הנראה שזו היתה הדרך היחידה להעיף אותו מהמנהלת.
אומנם קופל כיו"ר האיגוד אומר נזק לא קטן לכדורסל הישראלי ועתידו (בטח שיש אלטרנטיבה כמו שרף לתפקיד), אבל לפחות משם הוא לא יכול לפגוע במכבי ולחוקק חוקים מעצבנים נגדה.
זה ידוע שמכבי היא בסופו של דבר מעל הכל בשביל שמעון, גם במחיר פגיעה בכדורסל הישראלי כנראה.
14 יוני 2012, 17:47
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הסיבה היחידה שעולה לי לראש שבגללה שמעון הפך לתומך כל כך נלהב בקופל היא ככל הנראה שזו היתה הדרך היחידה להעיף אותו מהמנהלת.
אומנם קופל כיו"ר האיגוד אומר נזק לא קטן לכדורסל הישראלי ועתידו (בטח שיש אלטרנטיבה כמו שרף לתפקיד), אבל לפחות משם הוא לא יכול לפגוע במכבי ולחוקק חוקים מעצבנים נגדה.
זה ידוע שמכבי היא בסופו של דבר מעל הכל בשביל שמעון, גם במחיר פגיעה בכדורסל הישראלי כנראה.
מעניין אותי אם התגובות היו כאלה ''סלחניות'' אם פדרמן היה אומר בול את מה ששמעון אמר
14 יוני 2012, 17:53
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הסיבה היחידה שעולה לי לראש שבגללה שמעון הפך לתומך כל כך נלהב בקופל היא ככל הנראה שזו היתה הדרך היחידה להעיף אותו מהמנהלת.
מעניין אותי אם התגובות היו כאלה ''סלחניות'' אם פדרמן היה אומר בול את מה ששמעון אמר
14 יוני 2012, 17:54
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:הסיבה היחידה שעולה לי לראש שבגללה שמעון הפך לתומך כל כך נלהב בקופל היא ככל הנראה שזו היתה הדרך היחידה להעיף אותו מהמנהלת.
זה לא עניין של סלחנות וזה בכלל לא קשור לפדרמן (שכבר ציינתי בעבר מה בו מפריע לי).
זה רק נסיון להבין למה השינוי הפתאומי של שמעון ביחסו לקופל.
הרי אנחנו בעצמינו שמענו את שמעון וקופל לא פעם מתנגחים אחד בשני בטונים די צורמים שלא העידו על אהבה יותר מידי גדולה בינהם.
אז סיבה מסוימת לשינוי הזה צריכה להיות, לא??
14 יוני 2012, 17:55
14 יוני 2012, 17:56
yarinsaky כתב:העניין הוא שאין חילוקי דעות כאן בין מזרחי לפדרמן. ראינו איך פדרמן היה קריר לשרף באולפן ערוץ הספורט לפני 3 שבועות בדיוק.
14 יוני 2012, 17:59
18 יוני 2012, 15:04
18 יוני 2012, 15:09
jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.122781.html
כמה מפתיע... מעניין האם גם בזה מכבי אשמה. אולי היא זאת שמונעת מקבוצות אחרות לנסות ולצמוח, במקום להישאר להיות תקועים בביצה המקומית.
18 יוני 2012, 15:24
jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.122781.html
כמה מפתיע... מעניין האם גם בזה מכבי אשמה. אולי היא זאת שמונעת מקבוצות אחרות לנסות ולצמוח, במקום להישאר להיות תקועים בביצה המקומית.
18 יוני 2012, 16:36
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.122781.html
זה מה שתמיד הפריע לי בכל עניין הבכי על השריון
עזבו את זה שמכבי לא היחידה
עזבו את זה שהאחריות על אנשי הספורט הבכירים בארץ להשיג עוד כרטיס ליורוליג
עזבו את זה שגליל לא הצליחו לעבור אפילו את שלב המוקדמות הראשון נגד קבוצה שבסוף שיחקה ביורוקאפ
העיקר שמכבי לא יקבלו כרטיס אוטומטי ולא ישחקו באירופה..אנחנו לא נשחק, אבל גם אתם לא
18 יוני 2012, 17:30
שחקני מכבי "טדי" תל אביב, עידן זלמנסון ששיחק בקבוצה הבוגרת, יריב עמירם שהתאמן עם הצהובים, והגארד המוכשר רום גפן, זומנו למחנה הסופי של נבחרת הנוער של ישראל.
20 יוני 2012, 17:04
Holiday_Armadillo כתב:שחקני מכבי "טדי" תל אביב, עידן זלמנסון ששיחק בקבוצה הבוגרת, יריב עמירם שהתאמן עם הצהובים, והגארד המוכשר רום גפן, זומנו למחנה הסופי של נבחרת הנוער של ישראל.
למה לא הררי?
20 יוני 2012, 17:45
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחקני מכבי "טדי" תל אביב, עידן זלמנסון ששיחק בקבוצה הבוגרת, יריב עמירם שהתאמן עם הצהובים, והגארד המוכשר רום גפן, זומנו למחנה הסופי של נבחרת הנוער של ישראל.
למה לא הררי?
נראה לי שהוא עדיין בגיל של הנערים
20 יוני 2012, 17:49
20 יוני 2012, 17:51
20 יוני 2012, 18:12
20 יוני 2012, 18:15
20 יוני 2012, 18:16
20 יוני 2012, 18:29