27 יוני 2021, 16:40
נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
27 יוני 2021, 16:43
Mitelka כתב:נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
יצא לי לראות אותו בעיקר בפיינל פור האלופות. התלהבתי ממש כי הוא סוג השחקנים שמחברים קבוצות. לא מושלם בכלום אבל יש לו הכל.
ולגמרי רואה הרבה קבוצות גדולות שפוסלות אותו על הנתונים הפיזיים שלו. לגיטימי - בעיניי זה טעות.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
27 יוני 2021, 16:45
הכל נכון. לדעתי יש לו אפסייד נהדר והוא יכול להיות גניבה. הכל יכול להיות. מעדיף ללכת עליו על כל מיני שחקני יורוליג סטטיים שכבר כמה שנים נמצאים באותו קו. הרי את לארקין לא נביא. ושנינו לא עפים על וויליאמס. מעדיף להמר על שחקן בן 25 בנסיקה, אחרי עונה של MVP בצרפת ובפיב"א מאשר בני ה30 פלוס שמסתובבים ביורוליג בכל מיני קבוצות וכבר לא יפרצו לשום מקום.felix_r כתב:Mitelka כתב:נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
יצא לי לראות אותו בעיקר בפיינל פור האלופות. התלהבתי ממש כי הוא סוג השחקנים שמחברים קבוצות. לא מושלם בכלום אבל יש לו הכל.
ולגמרי רואה הרבה קבוצות גדולות שפוסלות אותו על הנתונים הפיזיים שלו. לגיטימי - בעיניי זה טעות.
יש הבדלי הרמות גדולים בין ליגת האלופות ליורוליג.
בכל מקרה, אם הגעתו של קולסון תבטיח שדריק ויליאמס לא יהיה במכבי, אני קונה!
27 יוני 2021, 16:48
Mitelka כתב:נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
לא חלילה משווה אבל זה כמו להגיד על קייל היינס שהוא 1.98 אז הוא לא יכול להיות סנטר. את המציאות כולנו מכירים
27 יוני 2021, 16:59
Mitelka כתב:הכל נכון. לדעתי יש לו אפסייד נהדר והוא יכול להיות גניבה. הכל יכול להיות. מעדיף ללכת עליו על כל מיני שחקני יורוליג סטטיים שכבר כמה שנים נמצאים באותו קו. הרי את לארקין לא נביא. ושנינו לא עפים על וויליאמס. מעדיף להמר על שחקן בן 25 בנסיקה, אחרי עונה של MVP בצרפת ובפיב"א מאשר בני ה30 פלוס שמסתובבים ביורוליג בכל מיני קבוצות וכבר לא יפרצו לשום מקום.felix_r כתב:Mitelka כתב:נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
הוא גם MVP בליגה הצרפתית שהיא ליגה לא רעה.
בתחילת הקיץ שדיברו עליו אמרתי שאני לא בטוח. עכשיו עם מה שנבנה פה הוא מאוד מתאים. היות וכדורסל זה הרבה מאצ' אפ ותמהיל טוב אני משתדל לא רק להסתכל על מי שחקן יותר טוב (מניח שיש טובים ממנו בשוק) אלה על ההתאמה למה שכבר יש.
27 יוני 2021, 17:19
נכון. אבל אני חושב שגם הימורים מחושבים כאלה זה חשוב.felix_r כתב:Mitelka כתב:הכל נכון. לדעתי יש לו אפסייד נהדר והוא יכול להיות גניבה. הכל יכול להיות. מעדיף ללכת עליו על כל מיני שחקני יורוליג סטטיים שכבר כמה שנים נמצאים באותו קו. הרי את לארקין לא נביא. ושנינו לא עפים על וויליאמס. מעדיף להמר על שחקן בן 25 בנסיקה, אחרי עונה של MVP בצרפת ובפיב"א מאשר בני ה30 פלוס שמסתובבים ביורוליג בכל מיני קבוצות וכבר לא יפרצו לשום מקום.felix_r כתב:Mitelka כתב:נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
הוא גם MVP בליגה הצרפתית שהיא ליגה לא רעה.
בתחילת הקיץ שדיברו עליו אמרתי שאני לא בטוח. עכשיו עם מה שנבנה פה הוא מאוד מתאים. היות וכדורסל זה הרבה מאצ' אפ ותמהיל טוב אני משתדל לא רק להסתכל על מי שחקן יותר טוב (מניח שיש טובים ממנו בשוק) אלה על ההתאמה למה שכבר יש.
למיטב הבנתי, לאחר שהביאו שחקן גבוה יחסית לעמדה 3 (נאנלי), אפשר להביא שחקן קצת אנדר-סייז לעמדה 4. גם דווין סמית' בזמנו לא פעם הוזז לעמדה 4 והוא היה 1.98. עדיין זה הימור.
האנדר-סייז האחרון שזכור לי מהליגה הצרפתית, זה אריק קמבל, שלקח אליפות עם הפועל חולון של דורסמן. פתאום נזכרתי בו
27 יוני 2021, 17:53
לגמרי שחקן נהדר, אני מדבר עליו פה כבר תקופהMitelka כתב:נכון. לא סתם בצרפת אהבו להגיד שהוא "צ'ארלס ברקלי". שחקן שמחפה הרבה על החיסרון בגובה עם אינטואציה וניתור נדיר. לוקח באיזור 6-7 ריב' למשחק.felix_r כתב:איך קולסון לעמדה 4? הוא 196 ס"מ
לא חלילה משווה אבל זה כמו להגיד על קייל היינס שהוא 1.98 אז הוא לא יכול להיות סנטר. את המציאות כולנו מכירים
27 יוני 2021, 18:41
27 יוני 2021, 19:34
27 יוני 2021, 19:49
Jack55 כתב:1. רכז, מדר\זיו
2. ווילבקין, אוואנס, דיבה
3. נאנלי, קלויארו, זוסמן
4. וויליאמס, ליף, סורקין\בלייזר, בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן
הסגל מתחיל לקבל צורה
27 יוני 2021, 19:53
למה עוד?Rampel כתב:Jack55 כתב:1. רכז, מדר\זיו
2. ווילבקין, אוואנס, דיבה
3. נאנלי, קלויארו, זוסמן
4. וויליאמס, ליף, סורקין\בלייזר, בנדר
5. זיזיץ, ריינולדס, כהן
הסגל מתחיל לקבל צורה
הולכים על עוד רכז ישראלי לצד ג'ונדי?
וזוסמן הפסיק לדרוש סכומים גבוהים של כסף?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
27 יוני 2021, 20:54
27 יוני 2021, 21:00
27 יוני 2021, 21:11
למה? מה ההבדל בין 9 זרים ל-10?cannon כתב:אם הטיילור הזה חותם, קולסון לא יגיע.
27 יוני 2021, 21:13
cannon כתב:אם הטיילור הזה חותם, קולסון לא יגיע.
27 יוני 2021, 21:32
27 יוני 2021, 22:23
27 יוני 2021, 22:32
27 יוני 2021, 23:26
27 יוני 2021, 23:49
Neo כתב:קמרון טיילור הוא לא גארד , הוא שלוש מצוין שיכול להיות מעולה ... תלוי מאוד בשני הגארדים לידו
הוא לא גארד !!!! אין לו "בול הנדינג" ברמה או מסירה ביד שמאל תוך כדי כדרור , הוא לא יעשה שייק אנד בייק סיבוב ויסיים בסטייל
טיילור שחקן טוב יותר ומתאים יותר מנאנלי .... אם בראון וסקוטי לידו בקו האחורי הוא יכול להפוך לשחקן מפלצתי
טיילור לא סקורר או סוחב קבוצה
יש לו איי קיו כדורסל גבוה , הוא שומר נהדר , מוסר טוב לעמדתו , אתלט , מחבר קבוצה , צעד ראשון חזק , טכניקת קליעה , תנועה מהירה חדה וידיים טובות
עדיין חייבים להחתים את לורנזו בראון +גארד סקורר חסר מצפון