המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אדגר פו כתב:
מבחינתי להיות פסימי ולהיות מופתע לטובה עדיף. כדאי לכולם לאמץ את זה כדי לא להתאכזב סתם.
זה המוטו שלי
אחדשיודע כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:
מבחינתי להיות פסימי ולהיות מופתע לטובה עדיף. כדאי לכולם לאמץ את זה כדי לא להתאכזב סתם.
זה המוטו שלי
גם אם נבחר להיות פסימיים (וזה די הגיוני), תהיה אכזבה במקרה של כישלון. הציפייה שהמועדון הזה יחזור למקום שהוא שייך אליו (ואם אפשר, בלי הפדרמנים).
Jack55 כתב:מה שמאכזב אותי בסגל הזה זה שאין הרבה יוצרים/גארדים בקו האחורי
ב19/20 למשל היה את וולטרס, סקוטי, דורסי ובראיינט
השנה יש לנו רק את סקוטי ואוואנס על תקן הסקוררים וזה קצת מפחיד כי הרבה תלוי על אוואנס
גם טיילור ונאנלי חלק מהקו האחורי אבל אנחנו יודעים שנאנלי זה ממש לא שחקן שיקלע בדאבל פיגרס כל ערב, ולטיילור אמנם יש כישרון אבל נצטרך שבאמת יפתיע אותנו
אני חושב שסיימנו עם הזרים הקיץ אבל אולי מכבי עוד יפתיעו ויחתימו רכז נוסף
אחדשיודע כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:
זה המוטו שלי
גם אם נבחר להיות פסימיים (וזה די הגיוני), תהיה אכזבה במקרה של כישלון. הציפייה שהמועדון הזה יחזור למקום שהוא שייך אליו (ואם אפשר, בלי הפדרמנים).
שמוליק כתב:אחדשיודע כתב:my man כתב:אדגר פו כתב:
זה המוטו שלי
למה פסימיים? נבנית אחלה קבוצה ומחכה מאוד לתחילת העונה.
האמת שלא הייתי מתנגד לטיוס בסגל הזה אבל זה רק בתנאי שהוא יסכים לשכר נמוך ויבין מה התפקיד שלו בסגלarie1985 כתב:האם טיוס מתאים לסגל הזה?
צריך גבוה ישראלי שיכול לספק הגנה ביורוליג, טיוס עוד איכשהו עונה על זהmy man כתב:טיוס ממש ממש לא מתאים..
וסורקין היה פשוט אכזבה מטורפת העונה לדעתי בכלל לא צריך להעלות את השם שלו..
שיחזירו את ג'ייק בשביל הישראלי לליגה בעמדות הפנים..
אם ליף לא יבוא וכספי יפרוש מאמין שבסופו של דבר ישאירו את בלייזר וינסו את האופציה של סורקיןMitelka כתב:היה לנו בליגה את כספי, קליין בעמדות פנים.
כרגע אין אף ישראלי. לא הולכים לרשום הרי את שני הסנטרים, וויליאמס וקלויארו או קולסון או מי שלא יבוא. על בלייזר לא בונים.
לדעתי אם ליף לא יבוא אין יותר מדי ברירות. אלה החוקים וצריך ישראלים בעמדות הפנים.טובים או לא.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
ערכתי את ההודעה. לדעתי שווה לחשוב על זלמנסון.Jack55 כתב:אם ליף לא יבוא וכספי יפרוש מאמין שבסופו של דבר ישאירו את בלייזר וינסו את האופציה של סורקיןMitelka כתב:היה לנו בליגה את כספי, קליין בעמדות פנים.
כרגע אין אף ישראלי. לא הולכים לרשום הרי את שני הסנטרים, וויליאמס וקלויארו או קולסון או מי שלא יבוא. על בלייזר לא בונים.
לדעתי אם ליף לא יבוא אין יותר מדי ברירות. אלה החוקים וצריך ישראלים בעמדות הפנים.טובים או לא.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
מעבר לזה צריך לזכור שכספי עדיין פה, כל עוד לא הכריז על פרישה הוא חלק מהסגל אם אני לא טועה
my man כתב:ואם אני זוכר נכון זלמנסון בכל מקרה אצלנו והוא היה רק בהשאלה או משהו כזה..
בקבוצה יצטרכו לקבל גם החלטה לגבי עידן זלמנסון ששב אוטומטית למועדון. אם זלמנסון לא יוחתם על חוזה חדש, הוא ישוחרר לאלתר.
my man כתב:מצב הכדורסל הישראלי כל רע שאנחנו מדברים על גופות של שחקנים שיבואו לעמדות הסנטר אצלנו..
אבל באמת שזה לא ממש מעניין- וכבר מזמן מזמן הישראלים לא משפיעים כהוא זה על ההצלחה של הקבוצה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים