30 יוני 2021, 14:26
30 יוני 2021, 14:31
30 יוני 2021, 14:32
Neo כתב:קמרון טיילר זו ההחתמה הכי טובה באירופה עד עכשיו ....אם אתה לוקח בחשבון את כל האלמנטים
טיילר-וויליאמס-ריינולדס הם שלישיה אתלטית הרבה מעבר לממוצע .... אז יאניס חייב להתאים את השיטה בהגנה יותר לכיוון הזה
מאוד אוהב את השלישיה הזו ...יפיקו לנו הרבה חיוכים וצעקות שמחה
30 יוני 2021, 14:34
30 יוני 2021, 14:35
ואם זוסמן ישאר בכלל זה יעלה את הרמה הגנתית של הקבוצהגל גל כתב:מכבי מאוד פיזית בעמדות 1-3 יחסית לשנה שעברה
זה יעזור לנו המון
30 יוני 2021, 14:37
יש בזה משהו, מצד שני מאמין שמכבי דחפו שם אופציית שלהם לעונה הבאה, ככה אם במקרה (ואני לא מאמין שזה יקרה) הוא יתברר כנפילה לא נצטרך להתקע עם חוזה מובטח לעונה שאחריי ואז אפשר לממש את האופציה ולהציע חוזה משופר לעתידA.Parker כתב:זה לא שאני בעד הימורים, אבל אם כבר מחתימים את טיילור זה צריך להיות בחוזה ארוך טווח ולא לשנה.
30 יוני 2021, 14:42
A.Parker כתב:זה לא שאני בעד הימורים, אבל אם כבר מחתימים את טיילור זה צריך להיות בחוזה ארוך טווח ולא לשנה.
30 יוני 2021, 14:43
Jack55 כתב:ואם זוסמן ישאר בכלל זה יעלה את הרמה הגנתית של הקבוצהגל גל כתב:מכבי מאוד פיזית בעמדות 1-3 יחסית לשנה שעברה
זה יעזור לנו המון
מרוצה מאוד מהקטע הזה
30 יוני 2021, 14:47
30 יוני 2021, 14:48
Jack55 כתב:יש בזה משהו, מצד שני מאמין שמכבי דחפו שם אופציית שלהם לעונה הבאה, ככה אם במקרה (ואני לא מאמין שזה יקרה) הוא יתברר כנפילה לא נצטרך להתקע עם חוזה מובטח לעונה שאחריי ואז אפשר לממש את האופציה ולהציע חוזה משופר לעתידA.Parker כתב:זה לא שאני בעד הימורים, אבל אם כבר מחתימים את טיילור זה צריך להיות בחוזה ארוך טווח ולא לשנה.
אבל בגדול יש לי תחושות מאוד טובות עליו, הפוטנציאל שלו נהדר ופה מגיע שאפו לסקאוטינג של מכבי (וזה אכן נדיר)
30 יוני 2021, 14:50
30 יוני 2021, 14:51
A.Parker כתב:ועוד דבר, לשמוח על ההגנה של הקבוצה כי יש שומרים טובים בשתי עמדות (וגם זה עוד לא וודאי) זה לא נכון. הרבה יותר חשוב שרוב הסגל ישמור טוב משחלק ישמרו נהדר וחלק ישמרו פח.
30 יוני 2021, 14:54
cannon כתב:סתם שאלה, קנדריק פרי שסגר בפאו, עדיף על אוונס או ג׳ונס? הוא גם שחקן שבא לשחק כ-1 ליד כוכב כמו נדוביץ׳ וכח אש כמו הזוניה. היו להם גם בראון ולפרוביטולה ברשימת המועמדים אבל הלכו צנוע.
30 יוני 2021, 14:55
גל גל כתב:A.Parker כתב:ועוד דבר, לשמוח על ההגנה של הקבוצה כי יש שומרים טובים בשתי עמדות (וגם זה עוד לא וודאי) זה לא נכון. הרבה יותר חשוב שרוב הסגל ישמור טוב משחלק ישמרו נהדר וחלק ישמרו פח.
לדעתי הגנה זה משהו מדבק
אם יש שחקנים שלוחצים ושומרים טוב, אז זה מדביק את האחרים
יש במכבי שחקנים אתלטים שיכולים לכסות שטח די מהר כמו ריינולדס ודריק וויליאמס
יש המון ידיים ארוכות
יאניס ידע להוציא הגנה טובה מהסגל הזה
30 יוני 2021, 14:56
A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:ועוד דבר, לשמוח על ההגנה של הקבוצה כי יש שומרים טובים בשתי עמדות (וגם זה עוד לא וודאי) זה לא נכון. הרבה יותר חשוב שרוב הסגל ישמור טוב משחלק ישמרו נהדר וחלק ישמרו פח.
לדעתי הגנה זה משהו מדבק
יש המון ידיים ארוכות
יכול להיות, ויכול להיות שלא. בכל מקרה שחקן כמו זיזיץ צריך שיטת הגנה מסויימת, שיאניס לא טרם להתאים לו אפילו פעם אחת העונה. הרבה דברים יצטרכו להתחבר כדי שמכבי תהיה קבוצה הגנה טובה.
30 יוני 2021, 15:22
A.Parker כתב:Jack55 כתב:יש בזה משהו, מצד שני מאמין שמכבי דחפו שם אופציית שלהם לעונה הבאה, ככה אם במקרה (ואני לא מאמין שזה יקרה) הוא יתברר כנפילה לא נצטרך להתקע עם חוזה מובטח לעונה שאחריי ואז אפשר לממש את האופציה ולהציע חוזה משופר לעתידA.Parker כתב:זה לא שאני בעד הימורים, אבל אם כבר מחתימים את טיילור זה צריך להיות בחוזה ארוך טווח ולא לשנה.
אבל בגדול יש לי תחושות מאוד טובות עליו, הפוטנציאל שלו נהדר ופה מגיע שאפו לסקאוטינג של מכבי (וזה אכן נדיר)
איך מגיע שאפו על סקאוטינג לשחקן שעוד לא שיחק כאן?
30 יוני 2021, 15:22
Cobra כתב:cannon כתב:סתם שאלה, קנדריק פרי שסגר בפאו, עדיף על אוונס או ג׳ונס? הוא גם שחקן שבא לשחק כ-1 ליד כוכב כמו נדוביץ׳ וכח אש כמו הזוניה. היו להם גם בראון ולפרוביטולה ברשימת המועמדים אבל הלכו צנוע.
לפי מה שהבנתי , הוא מגיע לשם בתור רכז מחליף והם רוצים להביא עוד רכז פותח שהשמות המובילים הם בראון, לפרוביטולה וולטרס והמטרה המרכזית שלהם הוא וולטרס
30 יוני 2021, 15:25
גל גל כתב:A.Parker כתב:גל גל כתב:A.Parker כתב:ועוד דבר, לשמוח על ההגנה של הקבוצה כי יש שומרים טובים בשתי עמדות (וגם זה עוד לא וודאי) זה לא נכון. הרבה יותר חשוב שרוב הסגל ישמור טוב משחלק ישמרו נהדר וחלק ישמרו פח.
לדעתי הגנה זה משהו מדבק
יש המון ידיים ארוכות
יכול להיות, ויכול להיות שלא. בכל מקרה שחקן כמו זיזיץ צריך שיטת הגנה מסויימת, שיאניס לא טרם להתאים לו אפילו פעם אחת העונה. הרבה דברים יצטרכו להתחבר כדי שמכבי תהיה קבוצה הגנה טובה.
יאניס פשוט בונה על זה ששחקן אתלטי בעמדה 4 יחפה על החסרון של זיזיץ
נראה איך זה יעבוד
אני בטוח שבהרכבים מסויימים למכבי יכולה להיות הגנה רצחנית
30 יוני 2021, 15:29
30 יוני 2021, 15:49
where is the love? כתב:העסקה סגורה עם טיילר, אז למה לא מוציאים הודעה ?