itai7 כתב:אדגר פו כתב:אני לא מבין, מהיכן המידע שהוא מועמד למכבי בכלל ? אולי הוא מתלבט עד סוף השבוע אם להיפרד מהחברה שלו או לעזוב את הדירה ?
הוא מתלבט באיזה מועדון חשפניות לעשות את מסיבת היום הולדת שלו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:אדגר פו כתב:אני לא מבין, מהיכן המידע שהוא מועמד למכבי בכלל ? אולי הוא מתלבט עד סוף השבוע אם להיפרד מהחברה שלו או לעזוב את הדירה ?
Jack55 כתב:זה שכבר כמה ימים ממשיכים לדבר פה על בולדווין זה בכלל לא ברור אבל שיהיה…
er79 כתב:9 זרים עם בנדר. זה סותם את הגולל על זר גבוה הגנתי. הטעות הכי גדולה של יאניס בבניית הסגל, בתקווה שאוואנס יצליח במשימה של 1 פותח שגם בזה אני עוד בספק. הישראלי הגבוה שישלים את הסגל חייב להיות פיזי מאוד שמסוגל לשים גוף על גבוהים ביורוליג אחרת מכבי תאכל כאפה. אולי שחקן יהודי מהגי ליג או המכללות או מליגה אחרת, אין לי מושג. אבל זאת תהיה טעות אם לא יהיה להם גבוה דפנסיבי אחד.
שמוליק כתב:er79 כתב:9 זרים עם בנדר. זה סותם את הגולל על זר גבוה הגנתי. הטעות הכי גדולה של יאניס בבניית הסגל, בתקווה שאוואנס יצליח במשימה של 1 פותח שגם בזה אני עוד בספק. הישראלי הגבוה שישלים את הסגל חייב להיות פיזי מאוד שמסוגל לשים גוף על גבוהים ביורוליג אחרת מכבי תאכל כאפה. אולי שחקן יהודי מהגי ליג או המכללות או מליגה אחרת, אין לי מושג. אבל זאת תהיה טעות אם לא יהיה להם גבוה דפנסיבי אחד.
לא צריך להשאיר את בנדר ולא את קאלוירו
Weems13 כתב:לא מצליח להבין מה מכבי עושה בסגל הישראלי. הלחץ מדבר והחתמות סתמיות מאוד. סורקין זה בסדר, אבל אין צורך בו כשרק היום הודיעו על גייק כהן. היה עדיף להביא 2-3 ישראלי, במיוחד אל זוס עוזב.
שגב הוא היחיד כך נראה או אולי בניה סרורer79 כתב:9 זרים עם בנדר. זה סותם את הגולל על זר גבוה הגנתי. הטעות הכי גדולה של יאניס בבניית הסגל, בתקווה שאוואנס יצליח במשימה של 1 פותח שגם בזה אני עוד בספק. הישראלי הגבוה שישלים את הסגל חייב להיות פיזי מאוד שמסוגל לשים גוף על גבוהים ביורוליג אחרת מכבי תאכל כאפה. אולי שחקן יהודי מהגי ליג או המכללות או מליגה אחרת, אין לי מושג. אבל זאת תהיה טעות אם לא יהיה להם גבוה דפנסיבי אחד.
Jack55 כתב:הקבוצה צפויה להחזיק בסגל בין ישראלי נוסף לשניים. עד כה בסגל של יאניס ספרופולוס יש 11 שחקנים - 8 זרים ושלושה ישראלים - הקפטן ג'ון דיברתולומיאו, יפתח זיו וג'ייק כהן.
במועדון הבינו מיובל זוסמן כי לא ימשיך, כשהשארתו של עוז בלייזר עוד על הפרק. שחקנים ישראלים נוספים שנמצאים ברשימות של הצהובים להשלמת הסגל הם גולן גוט, רומן סורקין ושון דאוסון.
JarJarBinx כתב:Jack55 כתב:הקבוצה צפויה להחזיק בסגל בין ישראלי נוסף לשניים. עד כה בסגל של יאניס ספרופולוס יש 11 שחקנים - 8 זרים ושלושה ישראלים - הקפטן ג'ון דיברתולומיאו, יפתח זיו וג'ייק כהן.
במועדון הבינו מיובל זוסמן כי לא ימשיך, כשהשארתו של עוז בלייזר עוד על הפרק. שחקנים ישראלים נוספים שנמצאים ברשימות של הצהובים להשלמת הסגל הם גולן גוט, רומן סורקין ושון דאוסון.
לא מבין את הענין עם בלייזר, בטח אחרי שכהן חזר ויכול לתת דקות ב-4. קלויארו ובלייזר הם אותו פרופיל - שחקן לעמדה 4, שבליינאפ גבוה יכול גם לשחק קצת 3. קלויארו יותר יציב וקולע טוב יותר מבחוץ, בלייזר עם דרכון ישראלי. אם אחד מהם נשאר, למה צריך את השני?
שמוליק כתב:אם יש משהו שקאלוירו יציב בו הוא התרומה הדלה שלו להתקפה עם המון משחקים של בין 0 ל 4 נקודות. זו הסיבה העיקרית לכך שחייבים להביא שחקן אחר במקומו.
itai7 כתב:כבר יומיים אין שמועות וחתימות
אני מודאג
itai7 כתב:כבר יומיים אין שמועות וחתימות
אני מודאג
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־10 אורחים