03 יולי 2021, 16:51
Shay_uzan כתב:לא מבין את השינוי המחשבתי מאוונס/גונס לוואנמייקר/בולדיוון. זה גם למה אני לא רואה את ה2 האחרונים מגיעים לפה.
איך שחקן משחקן זול, במומנטום טוב, לא מנוסה, עם פוטנציאל שכולם אמרו שהוא פה ב100% מכבי הגיעה לשחקנים יקרים, במומנטום לא משהו, מנוסים שהם כבר לא יתפתחו יותר.
מרגיש לי הזוי, יותר מזה, אני מנסה להיכנס לראש של אוונס וזה נראה לי שאם הוא יגיע, מרוצה הוא לא יהיה
03 יולי 2021, 20:25
בגלל שזאת ההנהלה הייתי מצפה שזה יהיה הפוך, קודם מתעניינים בכוכבים ואז מתפשריםשמוליק כתב:Shay_uzan כתב:לא מבין את השינוי המחשבתי מאוונס/גונס לוואנמייקר/בולדיוון. זה גם למה אני לא רואה את ה2 האחרונים מגיעים לפה.
איך שחקן משחקן זול, במומנטום טוב, לא מנוסה, עם פוטנציאל שכולם אמרו שהוא פה ב100% מכבי הגיעה לשחקנים יקרים, במומנטום לא משהו, מנוסים שהם כבר לא יתפתחו יותר.
מרגיש לי הזוי, יותר מזה, אני מנסה להיכנס לראש של אוונס וזה נראה לי שאם הוא יגיע, מרוצה הוא לא יהיה
כי אנחנו חיים מעט יותר בצל הנהלת מכבי ויודעים שלא יביאו את וונמייקר או בולדווין. האחד STAR השני בעלייה. וויליאמס בירידה (כמו שהיה ווימס או פרגו.2) ולכן לא נפלתי כשחתם. החתמת סקוטי הייתה מאוד, אבל מאוד יוצאת מו הכלל.
אוכל כובע אם אחד מהשניים חותם.
03 יולי 2021, 21:31
Adam כתב:מאיך שמסתמן לנו - מכבי העונה הולכת להיות קבוצה מאוד מהירה ואתלטית.
ולפי איך שזה נראה זוסמן לא הולך להישאר כנראה.
אז מי למעשה נשאר לנו ולדעתי צריך לקבל את ההזדמנות? סנדי כהן.
לא צריך לחפש פתרונות יקרים בחוץ דוגמת רפי מנקו / גולן גוט כשיש לנו את סנדי שאומנם לא הוכיח את עצמו עדיין אבל הוא כולנו יודעים שיש לו פוטנציאל להיות שחקן הגנה לא פחות טוב מזוסמן, והוא בטוח לא יהיה אנמי כמוהו.
לדעתי הוא מתאים מצוין לקבוצה שנבנת כרגע במכבי.
03 יולי 2021, 22:28
A.Parker כתב:Adam כתב:מאיך שמסתמן לנו - מכבי העונה הולכת להיות קבוצה מאוד מהירה ואתלטית.
ולפי איך שזה נראה זוסמן לא הולך להישאר כנראה.
אז מי למעשה נשאר לנו ולדעתי צריך לקבל את ההזדמנות? סנדי כהן.
לא צריך לחפש פתרונות יקרים בחוץ דוגמת רפי מנקו / גולן גוט כשיש לנו את סנדי שאומנם לא הוכיח את עצמו עדיין אבל הוא כולנו יודעים שיש לו פוטנציאל להיות שחקן הגנה לא פחות טוב מזוסמן, והוא בטוח לא יהיה אנמי כמוהו.
לדעתי הוא מתאים מצוין לקבוצה שנבנת כרגע במכבי.
מסכים. בהתקפה הוא בעיקר צריך להיות פינישר עם תנועה ללא כדור וחיתוכים לסל, אבל מכבי משחקת כדורסל מאוד שבלוני תחת יאניס.
06 יולי 2021, 10:34
06 יולי 2021, 10:34
06 יולי 2021, 10:36
06 יולי 2021, 10:36
A.Parker כתב:זה אמנם עקום מאוד, אבל למכבי יש עדיין זמן לתקן טעויות. חייבים פה רכז בכיר לצד ווילבקין ואוואנס, שיכול לבוא על חשבון השאלת טיילור.
06 יולי 2021, 10:56
06 יולי 2021, 11:13
שמוליק כתב:A.Parker כתב:זה אמנם עקום מאוד, אבל למכבי יש עדיין זמן לתקן טעויות. חייבים פה רכז בכיר לצד ווילבקין ואוואנס, שיכול לבוא על חשבון השאלת טיילור.
לא יודע אם רכז. לדעתי דחוף זר אופנסיבי 4-5 מטרייה לקו קדמי נטול הגנה
06 יולי 2021, 11:21
A.Parker כתב:שמוליק כתב:A.Parker כתב:זה אמנם עקום מאוד, אבל למכבי יש עדיין זמן לתקן טעויות. חייבים פה רכז בכיר לצד ווילבקין ואוואנס, שיכול לבוא על חשבון השאלת טיילור.
לא יודע אם רכז. לדעתי דחוף זר אופנסיבי 4-5 מטרייה לקו קדמי נטול הגנה
זה כבר אבוד. אין לך מה לדחוף עוד זר לתוך עומס השחקנים שכבר יש שם, רק כי אף אחד מהם לא שומר איכותי.
עמדת המרכז, לעומת זאת, מופקרת עם שחקן אחד בלבד + גיבוי של זיו.
06 יולי 2021, 11:25
06 יולי 2021, 11:30
Jack55 כתב:סגרנו את מכסת הזרים אין בכלל מה לדבר על זה
אפשר לסגור את הישראלים עם סורקין וליף או מדר ואחד משניהם וזה יהיה סבבה
06 יולי 2021, 11:31
06 יולי 2021, 11:37
אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
06 יולי 2021, 11:40
אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
06 יולי 2021, 11:43
er79 כתב:אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
כבר מעבר לשיא, דורש הרבה וסובל מבעיות בשריר החשק. לא יודע עד כמה אני עף על זה
06 יולי 2021, 11:44
06 יולי 2021, 11:45
שמוליק כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
סנטר שלישי? מגן על הטבעת, לא תופס מקום של זר. נראה אידאלי אם יוחתם ל 1+1 מה שינטרל את החשקונים שלו.
06 יולי 2021, 11:48
er79 כתב:שמוליק כתב:er79 כתב:אדגר פו כתב:אני חושב שטיוס יכל להתאים כסוג של סנטר הגנתי, או לפחות מגן על הטבעת, אבל לא נראה לי שמכבי תוציא עליו כסף מהבלטות.
סנטר שלישי? מגן על הטבעת, לא תופס מקום של זר. נראה אידאלי אם יוחתם ל 1+1 מה שינטרל את החשקונים שלו.
לא שאני שולל, הוא יכול להתאים, אבל משהו מהדברים שציינתי קצת מוריד לי ממנו. הייתי מחפש מישהו מעבר לים.