Holiday_Armadillo כתב:אוהדי מכבי מאחלים שימצאו אותו בריא ושלם ואוהדי הגועל מגדל נקראים ככה בצדק..איזה גועל של תגובות בפורום שלהם
מה למשל?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אוהדי מכבי מאחלים שימצאו אותו בריא ושלם ואוהדי הגועל מגדל נקראים ככה בצדק..איזה גועל של תגובות בפורום שלהם
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוהדי מכבי מאחלים שימצאו אותו בריא ושלם ואוהדי הגועל מגדל נקראים ככה בצדק..איזה גועל של תגובות בפורום שלהם
מה למשל?
דני קליין לקח את זה צעד אחד יותר מדי......
כנראה שהוא לקח קשה את זה שגלעד שליט התחיל לכתוב טור ספורט בידיעות.
ולדני קליין - תודה! תודה שמכרת או אפשרת לבנאדם הזה לרכוש 60% מהקבוצה.
תודה שאמרת כל הזמן כמה שהוא אמין וחבר טוב ויציב נפשית.
תודה שהראית לנו שוב עד כמה הכשלון שלך בקבלת ההחלטות הוא אדיר. אשכרה נתת לבנאדם הלא שפוי הזה להשתלט על הקבוצה?
asafb96 כתב:לא מבין מה יש לך לחפש שם. הרי ברור שהם אנשים דפוקים, להיכנס לשם סתם יביא לך עצבים...
גועל נפש התגובות האלה.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:לא מבין מה יש לך לחפש שם. הרי ברור שהם אנשים דפוקים, להיכנס לשם סתם יביא לך עצבים...
גועל נפש התגובות האלה.
אני פשוט רציתי לראות מה התגובות שלהם כי זה הבעלים שלהם
כי נכנסתי ל-ONE בחשש שאוהדי קבוצות אחרות יגידו דברים מגעילים והופתעתי לטובה
רציתי לראות אם הדברים המגעילים יבואו מהבית
Assaf M כתב:השערה שלי בלבד: יכול להיות שגומא עושה בכוונה וביצע כאן פעולה שתגרום לאנשים לחשוד שהוא נעלם?(כמו להפעיל סתם את הסירה ולשלוח אותה כמה מטרים)
yzafrir כתב:אם הוא נפל מהסירה אז אין לו סיכוי , החופים בפולרידה שורצי כרישים...
Assaf M כתב:השערה שלי בלבד: יכול להיות שגומא עושה בכוונה וביצע כאן פעולה שתגרום לאנשים לחשוד שהוא נעלם?(כמו להפעיל סתם את הסירה ולשלוח אותה כמה מטרים)
yzafrir כתב:אם הוא נפל מהסירה אז אין לו סיכוי , החופים בפולרידה שורצי כרישים...
חנו'ש כתב:יפה מאוד שבסוף נתנו את הכרטיס ליורוקאפ למגדל שאפילו לא הגיעה לפסטיגל של קופל ולא לראשון שדווקא היתה מעוניינת בכרטיס הזה.
העיקר שימשיכו שם לבכות על השיריון של מכבי.
אח הצביעות....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], שמוליק ו־22 אורחים