המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:אם ככה נשאר הסגל ללא רכז נורמלי. בספק אם נגיע לטופ 8. אני נראה לי היחיד פה שלא מתלהב מאוונס...מה בדיוק ראיתם בו? אין סיכוי איתו להגיע רחוק עם כל הכבוד להיות מוכשר בליגת הפח לא אומר כלום ביורוליג
הלוואי שיביאו את שגבAsf כתב:רק שלא יחשבו בטעות להביא את שגב, הקרשים בהיכל טרם התאוששו.
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
A.Parker כתב:זה אירוני מאוד, אבל דווקא בנדר יכל להיות הפיתרון ההגנתי. כמובן שמעמדת הסנטר ועם תפעול נכון של יאניס, אבל זה גם לא רלוונטי וגם יאניס לא יודע להשתמש בו.
A.Parker כתב:זה אירוני מאוד, אבל דווקא בנדר יכל להיות הפיתרון ההגנתי. כמובן שמעמדת הסנטר ועם תפעול נכון של יאניס, אבל זה גם לא רלוונטי וגם יאניס לא יודע להשתמש בו.
er79 כתב:A.Parker כתב:זה אירוני מאוד, אבל דווקא בנדר יכל להיות הפיתרון ההגנתי. כמובן שמעמדת הסנטר ועם תפעול נכון של יאניס, אבל זה גם לא רלוונטי וגם יאניס לא יודע להשתמש בו.
זה אכן אירוני מאוד. ובזה זה מסתיים
אדגר פו כתב:בנדר אולי אולי יחזור בפברואר ( עוד חודש חודשיים להיכנס לכושר ), אז ההגנה שלו יכולה ללכת לכפרות לגבי הקבוצה בשנה הבאה. אולי בכלל .
Jack55 כתב:1. אוואנס, זיו
2. ווילבקין, טיילור, דיבה
3. נאנלי, קלויארו, לנדסברג
4. וויליאמס, ליף, סורקין, *בנדר
5. זיזיץ', ריינולדס, כהן
שיסגרו סיפור ככה וזהו זה
Neo כתב:בא לי אדריאן בנקס בסיטואציה שישנה
ישראלי , ניסיון , קליעה נהדרת , אשכים גדולים , יסכים להכל כדי להריח יורוליג סוף סוף
https://www.youtube.com/watch?v=11oB6WOfWE0
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים