07 יוני 2011, 13:37
אני חושב שאני צריך להיות הקפטן הבא של מכבי ת"א
לפני שעזבתי את מכבי לא הייתי פקטור כל כך משמעותי. העונה הייתי יותר
אחרי שחזרתי מהפציעה הראשונה היתה לי חצי עונה מדהימה עם נבן ספאחיה. נהניתי מאוד ושיחקתי מצוין. הייתי השחקן הכי בולט במשחק על האליפות מול הפועל ירושלים שחזרנו ברבע האחרון. אולי בגלל זה רציתי להרגיש שאני מסוגל לשחק ברמה הזאת, ברמה הגבוהה והייתי שחקן בולט בליגה הספרדית
07 יוני 2011, 13:45
07 יוני 2011, 13:49
07 יוני 2011, 13:50
6 לב צהוב כתב:אני דווקא חושב שהוא מתאים להיות קפטן מכבי בכל זאת 10 שנים בקבוצה ואם לא הייתה הפציעה מי יודע אולי היה שחקן נהדר גם היום כמו בשנים עברו.
אם הוא לא יהיה קפטן מי כן הייתם רוצים ? גרין ? פניני ? אליהו ? אולי הלפרין שיחזור לצהוב(בצחוק) ?
07 יוני 2011, 13:52
07 יוני 2011, 14:12
לפני שעזבתי את מכבי לא הייתי פקטור כל כך משמעותי. העונה הייתי יותר
07 יוני 2011, 14:14
חביב אורנג'ד כתב:לפני שעזבתי את מכבי לא הייתי פקטור כל כך משמעותי. העונה הייתי יותר
07 יוני 2011, 14:55
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:לפני שעזבתי את מכבי לא הייתי פקטור כל כך משמעותי. העונה הייתי יותר
הוא קצת חי בסרט.
הוא לא היה השנה פקטור יותר משמעותי ממה שהיה בעונת 2009.
כל אופן, הוא כרגע הכי ראוי להיות הקפטן שאחרי דריק, גם ככה זה לא יהיה ליותר מידי שנים ואז פניני יחליף אותו.
07 יוני 2011, 15:04
07 יוני 2011, 15:11
לא מסכים . במידה והוא יהיה קפטן יהיה מאוד קשה "להפטר" ממנו אח"כ. אני כן אוהב את טל אבל הוא לא ברמה מקצועית מספיקה מצד אחד , ומצד שני הוא לא נחשב בעיניי לסמל גדול כמו דריק , שיכול להמשיך לשחק כמה שהוא רק ירצה .
בסוף החוזה הקיים שלו , טל צריך לעזוב . אם הוא יהיה הקפטן באותו זמן , יהיה הרבה יותר קשה להעזיב אותו וההנהלה עלולה להתפתות ולהחתים אותו על חוזה נוסף .
לדעתי סרט הקפטן צריך ללכת לגיא פניני , מכביסט אמיתי ושחקן שאני אישית רוצה לראות במכבי עוד הרבה שנים .
07 יוני 2011, 15:11
07 יוני 2011, 15:17
6 לב צהוב כתב:לפי דעתי אתם פשוט מסתכלים על היכולת המקצועית של אותו שחקן במקרה הזה פניני נכון היה יותר טוב מטל אבל זה לא אומר שהוא מכביסט יותר ממנו אני מזכיר לכם טל 10 שנים במועדון 10! זה מקרה נדיר ששחקן נמצא במועדון 10 שנים ואני גם יכול לומר שהם היכולת שלו הייתה כמו בשנים שהוא התחיל לשחק במכבי כולם היום רוצים שהוא יהיה הקפטן .
מי היה מתנגד שטל לא יהיה הקפטן בשנים שאחרי שלף ? באותו זמן שהוא היה בשיא .
07 יוני 2011, 15:25
07 יוני 2011, 15:30
Mta_atic כתב:חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.
א. הראיון היה איתו ועליו, אז למה שלא ידבר על עצמו ועל העונה והיכולת המקצועית שלו? (רק העונה היה ראיון עם ליאור שדיבר על כך שהוא רואה את עצמו
כאחד משחקני ה-4 הטובים באירופה, מישהו טרח להתווכח על הצניעות של ליאור?)
ב. אני מכבד את דעתו לגבי הקפטן, לא חושב שהיה צריך להוציא את זה מהפה (ובטח על במה כזו), אבל זה ממש לא מלמד על חוסר צניעות.
אנשים פשוט סופרים לטל את השנתיים האחרונות בקריירה.
זה הוגן ששחקן ששיחק פה 10 שנים, הגיע לכל מעמד אפשרי עם הקבוצה ולקח איתה גביעי אירופה, מדינה ואליפויות,
יהיה פחות רלוונטי לתפקיד קפטן משחקן שמשחק פה שנתיים (פניני) ונתן פליאוף ופיינל פור מצויינים? החלקתם על הראש?
ג. מעולם לא ראיתי אוהדים שכ"כ שונאים שחקן שנתן כ"כ הרבה לקבוצה שלהם.
לדעתי זה זול לצטט ראיונות שלו ולעשות לו ניתוח אישיות כאילו מדובר בבר רפאלי.
07 יוני 2011, 15:43
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.
א. הראיון היה איתו ועליו, אז למה שלא ידבר על עצמו ועל העונה והיכולת המקצועית שלו? (רק העונה היה ראיון עם ליאור שדיבר על כך שהוא רואה את עצמו
ב. אני מכבד את דעתו לגבי הקפטן, לא חושב שהיה צריך להוציא את זה מהפה (ובטח על במה כזו), אבל זה ממש לא מלמד על חוסר צניעות.
זה הוגן ששחקן ששיחק פה 10 שנים, הגיע לכל מעמד אפשרי עם הקבוצה ולקח איתה גביעי אירופה, מדינה ואליפויות,
יהיה פחות רלוונטי לתפקיד קפטן משחקן שמשחק פה שנתיים (פניני) ונתן פליאוף ופיינל פור מצויינים? החלקתם על הראש?
א.אף אחד לא התווכח על הצניעות של ליאור כי זה לא קשור פה לצניעות או לא..אליהו אחד משחקני ה-4 הטובים ביבשת,אין על זה ויכוח..
אבל שטל יגיד שהוא היה פקטור משמעותי השנה זה או להיות עיוור או לחיות בפנטזיה מסויימת.
ג.שונאים? לא,לא שונאים
אני חושבת שהשלט של בלאט מהקדנציה הקודמת מתאים גם לפה,''טל,לא כועסים,רק תלך''..
אכפת לי שיהיה מעודדת על הספסל? לא! אבל כרגע הוא נחשב חלק מהרוטציה של מכבי,וזה מגוחך ששחקן ברמתו נחשב ככזה..
מה גם שאני לא חושבת שהוא יהיה בעל אותו אופי כמו של דרק ויסכים להיות מעודדת על הספסל,הוא פשוט יהיה ממורמר מזה שהוא לא משחק ואז שוב פעם נראה ראיונות ''בעילום שם'' אצל גרינוולד
07 יוני 2011, 15:50
א. קודם כל יש על זה ויכוח. יש שאומרים שהוא לא אחד מחמשת הפאוור פורוורדים הטובים באירופה.
ודיברתי על עצם האמירה.
כשבורשטיין אומר שהיה פקטור משמעותי הוא מתכוון לתקופה שאחרי הפציעה של פרקינס.
הוא כן היה משמעותי בעמדת הגארד (מישהו רואה את אידסון ופארגו משחקים על 2 עמדות משחקים שלמים בלי מחליפים?).
ג. מה אשמתו שהוא הפך להיות מעודדת?
הוא חזר בשביל לשחק! זה לא שהוא רוצה לשבת על הספסל. זו המציאות והוא קיבל אותה.
אם לא חשבו שהוא רלוונטי לקבוצה - למה החתימו אותו?!
תנו קצת כבוד לאנשים שתרמו למועדון ולכם! חצי מהגביעים של מכבי הגיעו מקבוצות שטל שיחק בהם. טיפת כבוד...
07 יוני 2011, 15:52
07 יוני 2011, 17:19
Mta_atic כתב:חיכיתי שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אשכול מתלהם על הדברים בורשטיין.
07 יוני 2011, 17:21
07 יוני 2011, 17:25
בעל זבוב כתב:רק תזכורת:
בשנתיים שבורשטיין לא היה כאן, 2008 (פציעה) וב-2010 (ספרד), לא לקחנו את הצלחת של קופל.
בשנת 2009, בורשטיין התאושש מהפציעה והיה נהדר בגמר מול חיפה.