המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מאמן נפלא ומאוד אנדרייטדאחדשיודע כתב:אפשר להקשיב שעות לטרינקיירי. חתיכת דמות.
אי אפשר לומר שהוא אנדרייטד, הוא מאוד מוערך, אולי בטופ של המאמנים היוםשמואל1 כתב:מאמן נפלא ומאוד אנדרייטדאחדשיודע כתב:אפשר להקשיב שעות לטרינקיירי. חתיכת דמות.
כן הזכיר לי את אבדיה העונה בוויזארדסגיא כתב:אגב, מאוד בלט חוסר הנסיון של סורקין, בללכת לעזור על גארד חודר ולעזוב את השחקן שלו מתחת לסל.
היו כמה התקפות ברצץ שמינכן קלטו את זה והלכו על זה.
זיו... משחק ראשון, קצת פחד, נראה איך הוא יסתגל.
דורג 20 ביורוהופסמקאדו 3 כתב:משחק ראשון אחרי הכנה מאוד רעועה אז העיקר הניצחון , הנקודת אור היא שיש לנו שחקן שהוא לפחות טופ 5 באירופה ובלתי ניתן לעצירה , גם דרק וויליאמס אחרי פתיחה מזעזעת עשה עבודה לא רעה ואני בטוח שעוד יתרום והרבה .
לדעתי בכלליות משחק רע של רינולדס, פחד מלהגיע לצבע וזרק זריקות עצלניות מבחוץ מצד אחד ומצד שני חגגו בצבע,Jack55 כתב:כרגע העיקר הניצחון, חשוב מאוד שהצליחו להשיג את זה
ווילבקין הגיע לעונה הזאת, וכשוויליאמס יכנס לעניינים + לסורט יכנס לסגל אני בטוח שהמשחק שלנו יראה הרבה יותר טוב
מעבר לזה גם נאנלי שחקן טוב ואנחנו יודעים את זה, פשוט לא פגע מחוץ לקשת
באופן כללי היה משחק אישי לא משהו של רוב השחקנים (חוץ מסקוטי וקצת ריינולדס), אני בטוח שהשחקנים יגיעו למשחקים אנחנו נראה הרבה יותר טוב
מה שהכי מבאס אותי זה לשמוע על יאניס, כבר קיוויתי שהעונה הוא יעשה שינוי בכל בקטע של ניהול המשחק אבל נכון לעכשיו נראה שזה רק מחמיר, על הפנים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים