22 יוני 2012, 16:54
er79 כתב:אני רואה זאת כסוג של התרפסות, אבל עזוב, אני יכול לחיות עם התרחיש הזה. אבל בכל מקרה, עם הכסף הזה אתה לא תוכל גם לשמור על לנגפורד, גם להביא את יותם, וגם אוקיץ'. אוקיץ' שחקן יקר.
22 יוני 2012, 17:00
22 יוני 2012, 17:06
er79 כתב:הקו אחורי שהצעת רע מאוד. אתה שם בעמדה 1 שני רכזים שלא יודעים לרכז, ועל שחקן כמו הלפרין לא מניחים אחריות כזאת
22 יוני 2012, 17:11
22 יוני 2012, 17:22
22 יוני 2012, 17:29
שמוליק כתב:לאור האוחיון, מכבי צריכה לבנות עצמה כך:
רכז זר תותח על, רוט, הררי
היקמן, לנגפורד/בנקס, לנדסברג שכולם יכולים להוביל כדור
אליהו, פניני, טיוס, תותח מליגת הקיץ. כבר הפסיקו לצפות בהם? שיתחילו להזיז ת'...
שרמן, מאריץ, ג'יימס
זו אחלה קבוצה. אני לא בוכה על אוחיון. הוא לא גניבת העשור.
22 יוני 2012, 17:33
er79 כתב:אסף, תאמין לי-אתה ממש, אבל ממש לא רוצה שעמדה 1 תיסגר על ידי יותם והיקמן. ממש לא
22 יוני 2012, 17:50
22 יוני 2012, 18:29
מתAMסרת כתב:jol9 כתב:המצב באמת לא פשוט. היום המצב נהיה מרע לעוד יותר רע, לא בגלל שאוחיון היה כזה טוב, אלא בגלל שהוא יכל להיות טוב בשביל מכבי בעוד כמה שנים, ובגלל שהוא ישראלי.
עכשיו אני די בטוח שנצטרך לראות כאן איזשהו ישראלי בינוני.
אני מאוד מקווה שזה יהיה רוט, כי הוא גם שחקן בסדר וגם בחור טוב.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל די חבל שנעימי כבר חתם. יכל להיות טוב כתחליף. כשרון לא חסר לו, ואת הברגים בראש, בלאט היה יכול לחזק.
עם הסתייגות קלה.
אני חושבת שאוחיון כן היה טוב, ומסכימה שהיה יכול להיות הרבה יותר טוב בשנים הבאות.
עם כל השאר אני מסכימה.
לגבי נעימי, רק בזכות ההערכה שיש לי לבלאט וליכולת שלו לשנות שחקנים (הייתי מוכנה לקבל אותו על-תנאי).
22 יוני 2012, 18:34
asafb96 כתב:הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (מבחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי למס הכנסה
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר כנראה).
עוד אופציה, הכי פחות טובה מבחינתי, אבל גם אפשרית, היא ללכת סנטר שיכול לשחק גם 4, שיסגור ביחד עם ליאור ושרמאן את הקוו הקדמי (קצת בעייתי, כי זה אומר שיש רק 3 גבוהות בכירים+טיוס, אבל זה עבד בשושלת). אולי בכל זאת לנסות טרייד של מאצ'בן תמורת פרילנד (שיכול לשחק 4-5, ויביא גם משחק פנים וגם קצת קליעה, דבר שחסר לנו בקוו הקדמי), למרות שזה נראה לי די קלוש לדעתי. לורבק היה יכול להתאים לזה יופי....
22 יוני 2012, 18:40
22 יוני 2012, 18:41
22 יוני 2012, 18:43
שחף כתב:יוני, תתפלא, אבל יש היום סקייפ, אייפון ואפילו בונצואלה אני חושב שיש WI-FI ואינטרנט.
22 יוני 2012, 18:44
jol9 כתב:asafb96 כתב:הייתי סוחט את אוחיון וקובאן את הטיפה האחרונה (מבחינת פיצויים), ומנסה להביא את הלפרין ולהגיע איתו להסדר שמכבי גם משתתפת בפיצוי למס הכנסה
עוד אופציה, זה 7 זרים. עכשיו אנחנו באמת מרגישים את הפגיעה הגדולה שקיבלנו מההישארות בקרנבל של קופל (למה לעזאזל בחוק רוסי יש הגבלת 5 זרים?!), ומהפרישה של בלו (חייבים 4 זר כנראה).
עוד אופציה, הכי פחות טובה מבחינתי, אבל גם אפשרית, היא ללכת סנטר שיכול לשחק גם 4, שיסגור ביחד עם ליאור ושרמאן את הקוו הקדמי (קצת בעייתי, כי זה אומר שיש רק 3 גבוהות בכירים+טיוס, אבל זה עבד בשושלת). אולי בכל זאת לנסות טרייד של מאצ'בן תמורת פרילנד (שיכול לשחק 4-5, ויביא גם משחק פנים וגם קצת קליעה, דבר שחסר לנו בקוו הקדמי), למרות שזה נראה לי די קלוש לדעתי. לורבק היה יכול להתאים לזה יופי....
אתה יודע מה הבעיה עם כל ההצאות שלך? שהאיש שאמור לקחת אותן, נמצא בוונצואלה, והחלטות כאלה לא מקבלים בשיחה של רבע שעה.
אתה רואה, בדיוק התרחיש הכי גרוע קרה, והאיש המרכזי במערכת לא פנוי ולא זמין לעשות חושבים, לשקול שיקולים, לדבר עם אנשים, לדבר עם מועמדים, לחפש מועמדים חדשים.
זה פשוט גרוע. בגלל זה האלטרנטיבה המיידית שעולה היא מורן רוט, ולא דברים כמו שאתה כתבת למשל, שמצריכות טיפה יותר מאמץ.
22 יוני 2012, 18:47
jol9 כתב:אסף וer, גם אם מכבי תנסה להוציא כסף מכל העניין, זה יתברר רק אחרי כמה חודשים. איך בדיוק היא אמורה לבנות קבוצה ולקחת התחייבויות על עצמה באופן הזה?
לא הייתי בונה על זה. הכסף צריך להיות מושקע עכשיו, ואחרי עזיבה של כ"כ הרבה שחקנים, צריך להיות כסף. מקסימום ירוויחו משהו מפרשת אוחיון, וישתמשו בזה בשביל
דברים אחרים, או בשביל העונה הבאה
22 יוני 2012, 18:47
שחף כתב:יוני, תתפלא, אבל יש היום סקייפ, אייפון ואפילו בונצואלה אני חושב שיש WI-FI ואינטרנט.
22 יוני 2012, 18:51
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, תתפלא, אבל יש היום סקייפ, אייפון ואפילו בונצואלה אני חושב שיש WI-FI ואינטרנט.
שחף, אתה לא מבין עד כמה זה גרוע.
אני עובד עם אנשים בארה"ב, וכל משימה, או תקלה שצריך לפתור, לוקחת פי 3-4 יותר זמן ממה שהיא לוקחת כשזה בגרמניה למשל.
למה? כי כל איטרציה לוקחת הרבה יותר זמן - אתה אומר להם מה צריך לעשות, הם עושים את זה ואתה מקבל את הנתונים ביום למחרת ומגלה שזה לא בדיוק
מה שאתה צריך, ואז שוב נותן להם הוראות, ושוב מקבל פידבק רק יום למחרת וחוזר חלילה.
למה אני מספר את כל זה? כדי שתבין שסקייפ, אייפון, WI FI ואינטרנט זה לא פתרון. האיש הכי חשוב בצוות המקצועי שלך, יושב במרחק של 10 איזורי זמן,
ומתעסק במשימות אחרות לחלוטין. איך שתסובב את זה, ההתעסקות שלו במכבי, היא די זניחה כרגע וממש לא יעילה.
כל מה שהוא עושה, זה לתת את התגובות הלקוניות שלו לגבי דברים שקוראים בקבוצה, ולי יש תחושה שאין לו שליטה על הדברים.
אם לא היו בעיות ובלתמים, אז כל הנושא, לא היה חשוב, אבל ברגע שהכל עובד הפוך מהמתוכנן, אז חוסר הנוכחות של בלאט, מורגש ומאוד משמעותי.
מספיק להגיד שההחלטות המקצועיות מתקבלות כרגע כנראה ע"י דני פדרמן, שרמת ההבנה והנסיון שלו בעניין הזה, לא גדולים יותר משלך ושלי.
22 יוני 2012, 18:53
22 יוני 2012, 18:58
22 יוני 2012, 18:58
שחף כתב:בלאט ישלוף את המזומנים שחסרים במו''מ עם לאנגפורד? אולי ישלוף פתאום את לורבק כמחליף להנדריקס? אני לא חושב שיש לבלאט הרבה מה לעשות. מכבי לא התחילה את הבנייה של הקבוצה מהיום שהעונה נגמרה(תשאל את שרמן מתי הוא חתם...) ואני די משוכנע שאיש מקצוע מנוסה כמו דייויד ידע שלא כל שחקן שהוא רוצה יגיע בסוף(כי הוא לא בצסק''א) ככה שהיו לו כמה Backup plans.