06 יולי 2021, 23:45
ג'ונה בולדן לא הגיע מהליגה הישראלית.arie1985 כתב:אדגר פו כתב:מקאדו 3 כתב:את האמת זו אחת הפעמים הבודדות שיש הסכמה כמעט גורפת והתלהבות משחקן שבא מהליגה הישראלית , בד'כ החתמות כאלה מעוררות הרבה תסכול וביקורת , לא מכיר אותו אבל כנראה שהוא שחקן באמת טוב ...
שחקן צעיר עם מלא פוטנציאל, יש למה לקוות.
אני חושב שגם החתימה של טרנס מוריס בזמנו באה טוב לאוהדים, נדמה לי שגם פארגו.
זה גם היה עם ג'ונה בולדן שיחסית נתן עונה טובה
06 יולי 2021, 23:51
Maccabi18 כתב:שמוליק כתב:גל גל כתב:אוונס הולך להיות כוכב, הוא יוריד המון לחץ מבחינת סקורינג
והובלת כדור.
אם משווים אותו לדורסי , דורסי היה קלעי מצויין אבל כמעט 7לא היה חודר לסל ומוציא עבירות או יודע לשחק פיק אנד רול ברמה גבוהה.
אוונס די פיזי והוא יכול לשמור גם על עמדה 2 אני מקווה ככה שהשילוב עם סקוטי אמור להיות טוב. למכבי יהיו המון קלעים טובים ל 3 בפינות שיחכו למסירה החוצה , וזה משהו שהיה חסר למכבי כבר המון זמן.
עשו בשכל שהחתימו אותו לשנה + אופציה של שנתיים
זו ההחתמה הכי מסקרנת העונה
לגמרי. לכן אמרתי כל הזמן שאני מעדיף את אוונס על וונאמייקר.
אבל באמת מצפה שינפו את קאלוירו לטובת פאוור פאוורד הגנתי עם כישורים התקפיים
יש שחקן פשוט מושלם שקוראים לו ברוני קבוקלו, יש לו הכלללל.
קליעה, הגנה, יכולת לשחק ב5,4,3. ארוך ואתלט
07 יולי 2021, 00:08
שמואל1 כתב:ג'ונה בולדן לא הגיע מהליגה הישראלית.arie1985 כתב:אדגר פו כתב:מקאדו 3 כתב:את האמת זו אחת הפעמים הבודדות שיש הסכמה כמעט גורפת והתלהבות משחקן שבא מהליגה הישראלית , בד'כ החתמות כאלה מעוררות הרבה תסכול וביקורת , לא מכיר אותו אבל כנראה שהוא שחקן באמת טוב ...
שחקן צעיר עם מלא פוטנציאל, יש למה לקוות.
אני חושב שגם החתימה של טרנס מוריס בזמנו באה טוב לאוהדים, נדמה לי שגם פארגו.
זה גם היה עם ג'ונה בולדן שיחסית נתן עונה טובה
07 יולי 2021, 00:14
07 יולי 2021, 00:57
toja27 כתב:ץאני חושב שלדריק ויליאמס יש נתונים פיזיים מצויינים להיות גבוה הגנתי ובהדרכת מאמן הגנתי כמו יאניס זה יכול להיות מסקרן לראות.
07 יולי 2021, 00:59
לא חושב שב NBA בוחרים שחקן בבחירה 2 כי יש לו פוטנציאל הגנתי...אחדשיודע כתב:toja27 כתב:ץאני חושב שלדריק ויליאמס יש נתונים פיזיים מצויינים להיות גבוה הגנתי ובהדרכת מאמן הגנתי כמו יאניס זה יכול להיות מסקרן לראות.
זה מה שחשב מי שבחר אותו במקום ה-2 בדראפט. התבדה וכמוהו גם הבאים בתור.
07 יולי 2021, 01:00
שמואל1 כתב:לא חושב שב NBA בוחרים שחקן בבחירה 2 כי יש לו פוטנציאל הגנתי...אחדשיודע כתב:toja27 כתב:ץאני חושב שלדריק ויליאמס יש נתונים פיזיים מצויינים להיות גבוה הגנתי ובהדרכת מאמן הגנתי כמו יאניס זה יכול להיות מסקרן לראות.
07 יולי 2021, 01:01
הגנה לא בראש סדר העדיפויות. הדגש תמיד על התקפה.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:לא חושב שב NBA בוחרים שחקן בבחירה 2 כי יש לו פוטנציאל הגנתי...אחדשיודע כתב:toja27 כתב:ץאני חושב שלדריק ויליאמס יש נתונים פיזיים מצויינים להיות גבוה הגנתי ובהדרכת מאמן הגנתי כמו יאניס זה יכול להיות מסקרן לראות.
בוודאי שכן. מסתכלים על כל המכלול.
07 יולי 2021, 01:07
שמואל1 כתב:הגנה לא בראש סדר העדיפויות. הדגש תמיד על התקפה.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:לא חושב שב NBA בוחרים שחקן בבחירה 2 כי יש לו פוטנציאל הגנתי...אחדשיודע כתב:toja27 כתב:ץאני חושב שלדריק ויליאמס יש נתונים פיזיים מצויינים להיות גבוה הגנתי ובהדרכת מאמן הגנתי כמו יאניס זה יכול להיות מסקרן לראות.
בוודאי שכן. מסתכלים על כל המכלול.
07 יולי 2021, 01:18
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:ץאני חושב שלדריק ויליאמס יש נתונים פיזיים מצויינים להיות גבוה הגנתי ובהדרכת מאמן הגנתי כמו יאניס זה יכול להיות מסקרן לראות.
זה מה שחשב מי שבחר אותו במקום ה-2 בדראפט. התבדה וכמוהו גם הבאים בתור. האיש לא שומר מספיק טוב.
ולגהי קלויארו - שומר טוב, אבל לא רים פרוטקטור בשום צורה. חסר לקב מה הזאת גבוה שיחפה על אחרים.
12 אוגוסט 2021, 16:29
14 אוגוסט 2021, 09:21
07 אוקטובר 2021, 23:02
07 אוקטובר 2021, 23:10
ankram כתב:פלופ
Sent from my iPhone using Tapatalk
07 אוקטובר 2021, 23:12
07 אוקטובר 2021, 23:40
07 אוקטובר 2021, 23:43
הוא לא יכול להיות רכז פותח ביורוליג. לפחות לא כיום.toja27 כתב:לא הצלחתי לראות את המשחק היום, אראה את השידור החוזר, אבל אני משוכנע גם בלי לראות שההופעה החלשה שלו לא קשורה לאי התאמתו ליורוליג. ראיתי אותו במשחק שעבר, ומהמעט שראיתי יש לו שליטה מצויינת בגוף, זריז וסיומת. יאניס צריך לתת לו תחושת ביטחון כדי שנראה ממנו דברים יפים יותר.
07 אוקטובר 2021, 23:49
שמואל1 כתב:הוא לא יכול להיות רכז פותח ביורוליג. לפחות לא כיום.toja27 כתב:לא הצלחתי לראות את המשחק היום, אראה את השידור החוזר, אבל אני משוכנע גם בלי לראות שההופעה החלשה שלו לא קשורה לאי התאמתו ליורוליג. ראיתי אותו במשחק שעבר, ומהמעט שראיתי יש לו שליטה מצויינת בגוף, זריז וסיומת. יאניס צריך לתת לו תחושת ביטחון כדי שנראה ממנו דברים יפים יותר.
07 אוקטובר 2021, 23:50
07 אוקטובר 2021, 23:50
הטענות שלי כלפי מי שבנה את הקבוצה, לא כלפי קינאן אוונס. אי אפשר לצפות ממנו להיות רכז יורוליג.toja27 כתב:שמואל1 כתב:הוא לא יכול להיות רכז פותח ביורוליג. לפחות לא כיום.toja27 כתב:לא הצלחתי לראות את המשחק היום, אראה את השידור החוזר, אבל אני משוכנע גם בלי לראות שההופעה החלשה שלו לא קשורה לאי התאמתו ליורוליג. ראיתי אותו במשחק שעבר, ומהמעט שראיתי יש לו שליטה מצויינת בגוף, זריז וסיומת. יאניס צריך לתת לו תחושת ביטחון כדי שנראה ממנו דברים יפים יותר.
אם לשפוט על פי כיום, מכבי לא יכולה לפתוח ביורוליג, ברור שישנה בעיה יסודית יותר מאשר שחקן זה או אחר.