itai7 כתב:שיכניס כבר סורקין שישתפשף
כל כך חשוב
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itai7 כתב:שיכניס כבר סורקין שישתפשף
מילוס כתב:אני באמת מנסה להבין. קורונה או לא, עבר חודש מאז. על מה הם עובדים באימונים?? זו כנראה המכבי הכי גרועה שראיתי, כולל עונת היורוקאפ.
וכריס ג'ונס שחקן בינוני מינוס, עזבו שטויות. פשוט בהשוואה לכלום שיש פה עכשיו, גם תמיר גודמן הוא שדרוג.
A.Parker כתב:זו אחת ההופעות הכי מביכות של הקבוצה הזאת
royms כתב:אני זוכר שתמיד הפרשנים היו מסבירים שהפתיחה של משחק נקבעת מההתאמות שהמאמן עושה ולאחר מכן כל צד כבר מבין איזה "הפתעות" הצד השני מכין
ואני נזכר בתקופה של בלאט כמאמן שהיינו נכנסים למשחק כאנדרדוג ופותחים את המשחק מדהים (לאחר מכן קצת נחלשים אבל המשחק היה שקול) ומסתכל עכשיו.. אנחנו פותחים את המשחק בצורה זוועתית בלי שום חידוש או למידה ממשחקים קודמים, השחקנים מאבדים את הביטחון, היריבה מקבלת ביטחון - כל זריקה פנויה שלנו יוצאת החוצה והם מתחילים להפציץ בקלות בלתי נסבלת
אני לא יופתע אם נראה זעזוע כלשהו אחרי הערב, מצד שני אני מאוד מקווה שנצליח להתאושש מהמשחק הזה ולצאת אם טעם חמוץ מתוק שאולי אם היינו פותחים יותר טוב היה סיכוי (סיום של 10-12 הפרש) ונצלח את יום חמישי בשלום
חוגג עלינוitai7 כתב:מזל ששמתי את מיטרוגלו בפנטזי
אשכרה. מועדון בדיחה.Runner30 כתב:מועדון גוסס.
מחלקת סקאוט בדמנציה.
מאמן מקובע ומיושן.
שחקנים שבאים לגמור את הקריירה פה.
felix_r כתב:היכולת הגופנית של שחקנים אחרי קורונה היא לא אותו דבר. צריכים זמן להתאושש ולהכנס לכושר.
felix_r כתב:A.Parker כתב:זו אחת ההופעות הכי מביכות של הקבוצה הזאת
בעונת האליפות הפסדנו 35- במוסקבה. זה קורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־10 אורחים