פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

יורוליג, מח' 4: וילרבאן - מכבי ת"א, חמישי, 21:00

12 אוקטובר 2021, 23:37

...

Re: יורוליג, מח' 4: וילרבאן - מכבי ת

13 אוקטובר 2021, 02:13

ג'ונס אנדר\אובר 20 נק'?

13 אוקטובר 2021, 18:46

Jack55 כתב:ג'ונס אנדר\אובר 20 נק'?

אנדר. עם כל המוטיבציה והקליעה הרשימה לאחרונה הוא לא נראה לי כזה שיאבד את הראש ויתפרע.

Re: יורוליג, מח' 4: וילרבאן - מכבי ת"א, חמישי, 21:00

13 אוקטובר 2021, 18:49

ג'ונס מעניין ת'סבתא. מכבי צריכה איכשהו לנצח את זה ואני פשוט לא מצליח לראות דרך שזה הולך לקרות.

13 אוקטובר 2021, 19:08

my man כתב:ג'ונס מעניין ת'סבתא. מכבי צריכה איכשהו לנצח את זה ואני פשוט לא מצליח לראות דרך שזה הולך לקרות.

מצד אחד יש להם סגל של שחקנים באמת בינוניים ועם כל כמה שמכבי לא נראית טוב עכשיו אנחנו צריכים להסתדר מולם
מצד שני הם במאזן 3-0 חיובי ורק אתמול ניצחו את אפס באותו אולם

שורה תחתונה בעיניי זה יהיה אחד המשחקים הכי חשובים שלנו העונה כי הפסד נוסף יכול לשבור לגמריי את הקבוצה מבחינה מנטלית וזה כבר התחלה של קריסה
אבל ניצחון פה ירגיע קצת את הרוחות ויביא בוסט וביטחון לשחקנים לפני רצף משחקים חשוב (3 משחקים בית נגד פאו, ז'לגיריס ובארסה)

14 אוקטובר 2021, 12:40

my man כתב:ג'ונס מעניין ת'סבתא. מכבי צריכה איכשהו לנצח את זה ואני פשוט לא מצליח לראות דרך שזה הולך לקרות.

אחד הדברים החזקים של וילרבאן הוא האתלטיות. בקטע הזה מכבי יכולה להתמודד בצורה שווה, כי גם במכבי יש המון אתלטיות.

אם מבטלים את האתלטיות (שהיא בערך שווה אצל שני הצדדים), מה שנשאר זה הכושר העדיף והמומנטום של הצרפתים מול הכישרון העדיף של מכבי.

יש עוד דבר חשוב שצריך לקחת בחשבון, וזהו מחסור בהכנה למשחק. שתי הקבוצות שיחקו רק שלשום, ולשתיהן לא היה כמעט זמן להתכונן למשחק של היום. השאלה היא באיזו קבוצה זה פחות פוגע? לפי מה שראינו בשני ההפסדים האחרונים (נגד הכוכב ונגד מילאנו), היריבות הגיעו מוכנות מאוד, פירקו לנו את הצורה על ההתחלה, ואילצו את יאניס לחפש פתרונות לאורך כל המשחק. העובדה הזאת נותנת לנו סוג של אופטימיות זהירה, שאם ליריבה לא יהיה זמן להתכונן למכבי, הכישרון העדיף של מכבי ייתן לה יתרון.

14 אוקטובר 2021, 14:24

felix_r כתב:

אחד הדברים החזקים של וילרבאן הוא האתלטיות. בקטע הזה מכבי יכולה להתמודד בצורה שווה, כי גם במכבי יש המון אתלטיות.

אם מבטלים את האתלטיות (שהיא בערך שווה אצל שני הצדדים), מה שנשאר זה הכושר העדיף והמומנטום של הצרפתים מול הכישרון העדיף של מכבי.

יש עוד דבר חשוב שצריך לקחת בחשבון, וזהו מחסור בהכנה למשחק. שתי הקבוצות שיחקו רק שלשום, ולשתיהן לא היה כמעט זמן להתכונן למשחק של היום. השאלה היא באיזו קבוצה זה פחות פוגע? לפי מה שראינו בשני ההפסדים האחרונים (נגד הכוכב ונגד מילאנו), היריבות הגיעו מוכנות מאוד, פירקו לנו את הצורה על ההתחלה, ואילצו את יאניס לחפש פתרונות לאורך כל המשחק. העובדה הזאת נותנת לנו סוג של אופטימיות זהירה, שאם ליריבה לא יהיה זמן להתכונן למכבי, הכישרון העדיף של מכבי ייתן לה יתרון.
אתה שוכח שיש להם יתרון לא מבוטל בעמדת המאמן…

Sent from my iPhone using Tapatalk

14 אוקטובר 2021, 15:25

TAYO כתב:
felix_r כתב:

אתה שוכח שיש להם יתרון לא מבוטל בעמדת המאמן…

עם כל הסלידה שלי מיכולתו של יאניס, זה ממש לא חדמשמעי. המאמן של וילרבאן נמצא באזור הנוחות שלו. אחיו הוא לא רק הבעלים, הוא גם שחקן כדורסל גדול שמבין את כל הדקויות. אין עליו את הלחץ שיש בקבוצות גדולות.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 14 אוקטובר 2021, 17:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

14 אוקטובר 2021, 15:30

מכבי לא שייכת לרמה הזו בכלל השנה. אפילו יותר מהשנים המזעזעות שהיו לה. אנחנו הקבוצה ה17-18 ביורוליג

ניצחון היום יהיה מקרי לגמרי

14 אוקטובר 2021, 20:10

די מתסכל לעלות למשחק שני ברציפות בידיעה שהסיכוי לצאת עם ניצחון הוא קלוש אם בכלל קיים

14 אוקטובר 2021, 20:25

כשאתה בא אנדרדוג נגד וילרבאן אתה בבעיה

14 אוקטובר 2021, 20:55

גל גל כתב:כשאתה בא אנדרדוג נגד וילרבאן אתה בבעיה

רק מזכיר, שבעונה שעברה מכבי הפסידה פעמיים לוילרבאן

14 אוקטובר 2021, 20:59

חמישיה פותחת:
אוואנס, ווילבקין, קלויארו, וויליאמס, לסור

ההתעקשות של היווני לפתוח משחקים עם 4 שחקני כדורסל כל פעם מדהים בעיני.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

14 אוקטובר 2021, 21:00

צריך לפתוח עם ריינולדס ונאנלי. לא מבין מה הקטע הזה..

14 אוקטובר 2021, 21:01

my man כתב:צריך לפתוח עם ריינולדס ונאנלי. לא מבין מה הקטע הזה..
אולי זה קטע יווני

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

14 אוקטובר 2021, 21:03

גיסט כבר כמה שנים מצליח להישאר ביורוליג ועוד לפתוח בחמישיה :laugh1

14 אוקטובר 2021, 21:05

אין לי כח לשמוע את יש עתיד מפרשן את מכבי :)

14 אוקטובר 2021, 21:08

פתיחה טובה סוף סוף

14 אוקטובר 2021, 21:11

Jack55 כתב:פתיחה טובה סוף סוף

בסך הכל שיפוט קצת פחות מחמיר..לא שרקו כמה עבירות בצבע שבמשחקים קודמים כן שרקו..

14 אוקטובר 2021, 21:11

וכשהשלשות נכנסות אז הכל יותר טוב
פרסם תגובה