asafb96 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, תתפלא, אבל יש היום סקייפ, אייפון ואפילו בונצואלה אני חושב שיש WI-FI ואינטרנט.
שחף, אתה לא מבין עד כמה זה גרוע.
אני עובד עם אנשים בארה"ב, וכל משימה, או תקלה שצריך לפתור, לוקחת פי 3-4 יותר זמן ממה שהיא לוקחת כשזה בגרמניה למשל.
למה? כי כל איטרציה לוקחת הרבה יותר זמן - אתה אומר להם מה צריך לעשות, הם עושים את זה ואתה מקבל את הנתונים ביום למחרת ומגלה שזה לא בדיוק
מה שאתה צריך, ואז שוב נותן להם הוראות, ושוב מקבל פידבק רק יום למחרת וחוזר חלילה.
למה אני מספר את כל זה? כדי שתבין שסקייפ, אייפון, WI FI ואינטרנט זה לא פתרון. האיש הכי חשוב בצוות המקצועי שלך, יושב במרחק של 10 איזורי זמן,
ומתעסק במשימות אחרות לחלוטין. איך שתסובב את זה, ההתעסקות שלו במכבי, היא די זניחה כרגע וממש לא יעילה.
כל מה שהוא עושה, זה לתת את התגובות הלקוניות שלו לגבי דברים שקוראים בקבוצה, ולי יש תחושה שאין לו שליטה על הדברים.
אם לא היו בעיות ובלתמים, אז כל הנושא, לא היה חשוב, אבל ברגע שהכל עובד הפוך מהמתוכנן, אז חוסר הנוכחות של בלאט, מורגש ומאוד משמעותי.
מספיק להגיד שההחלטות המקצועיות מתקבלות כרגע כנראה ע"י דני פדרמן, שרמת ההבנה והנסיון שלו בעניין הזה, לא גדולים יותר משלך ושלי.
תעשה את ההפרדה בין מה שאתה עושה, ובין עבודה בין אנשים לחו"ל, למצב הנוכחי. בלאט לא צריך לקבוע עם מכבי איך לנהל מו"מ, איך לנהל את הכספים של הקבוצה, ואיזה ספונסר לקחת. בלאט צריך לתת שמות (ואני מניח שהוא כבר נתן), ההנהלה תדאג להחתים אותם.
אגב, מתי בלאט חוזר מוונצואלה?
בלאט צריך לעשות הרבה מעבר ללתת שמות. הוא צריך לנסות לשכנע את פדרמן ואת 200 ילדיו שהשמות שהוא רוצה, מתאימים מבחינה מקצועית ובעיקר כלכלית, הוא צריך לדבר עם השחקן כדי לראות שהוא מתאים לקבוצה מבחינת אופי(וכמובן שגם כדי לשכנע אותו להגיע), הוא צריך לראות שכל שחקן שהוא רוצה, מתאים לשחקנים שכבר חתומים בקבוצה, ולאלה שעוד יגיעו, וכמו שאנחנו יודעים, במכבי בלאט אף פעם לא יקבל את השם הראשון ברשימה. בקיצור, אי אפשר לבנות קבוצה שאתה עסוק עם נבחרת בונצואלה.