מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 יוני 2012, 12:54

לא מסכים איתך.
היקמן שחקן של 300,000$ שיועד להיות תואם שארפ/הולדן מהספסל. רכש חכם ונכון שיכול וצריך להיות מאוד משמעותי לספסל, אבל לא בהכרח כשחקן המוביל בסגל.
צריך לקחת בחשבון את זה שכשהוא צורף מכבי עדיין בנתה על אוחיון (לטעמי, אגב, המחליף צריך לבוא במולד שלו- pass first, הגנתי, מהיר) אבל בלי קשר- זה רכש חכם.

המציאות גורסת שאת הפאזל מרכיבים מחלקים. לא תמיד החלק היפה, החשוב והמרכזי ביותר בא ראשון- אבל אם תדע למצוא את כל החלקים ולחבר אותם- התוצאה תהיה טובה באותה מידה.

לגבי הישראלים- זה מה יש. מה אפשר לעשות שבקיץ אחד ברחו לך גם בלו וגם אוחיון, ושניהם היו הבולטים בסגל?
יש לך את ליאור וגיא שידעו לתת יותר ואפשר לסמוך על מכבי שיגיע רכש ישראלי איכותי (אם זה לנדסברג, טיוס, יבזורי, מקל או כל אחד אחר).
אפשר בעיקר לסמוך על בלאט שיעשה מהלימון לימונדה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2012, 13:06

החציל האצטקי כתב:האמת שדומרקנט סקורר מגוון וטוב בהרבה ממה שאתה מציג. הוא אמנם נמוך אבל חזק מאוד, יודע לחדור ונותן אפילו פוסט-אפ. הוא בעיקר ג'אמפ-שוטר (מהטובים באירופה, כמו שכבר הסכמנו), אבל מבחינת האול-אראונד סקילסט הוא די דומה ללנגפורד. יכול במידת מה "לסגור את הפינה" גם של בלו וגם של עמדה 2.

אני מסכים שזה שם את מכבי בסיטואציה בה היא מסתמכת המון על קלעים- בהחלט אפשר לנסות לפתור את העניין עם חיזוק נכון בעמדות 1 ו5 (מישהו אמר מודל הסלטיקס?).

מסכים לגמרי. אם לנגפורד לא נשאר וגם הלפרין לא מגיע אז אין יותר מדי אופציות. אתה חייב סקנד גארד עם קליעה טובה ונסיון, מאחר שאין אף שחקן אחר עם קליעה יציבה ברמות הגבוהות (היקמן עדייו לא הוכיח את יכולתו ברמות האלה) והקו האחורי לא יכול לכלול רק שחקנים חסרי נסיון ברמות האלה. כמובן שלא תהיה ברירה אלא להביא רכז זר נוסף עם יכולת חדירה טובה ואז יש לך קו אחורי לא רע בכלל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 23 יוני 2012, 13:08

דומרקנט לא כל כך נופל מלאנגפורד. כן, הוא שחקן אחד על אחד הרבה פחות טוב, אבל מבחינת קליעה הוא בטופ, יחד עם נבארו וג'יי סי קארול. האיש קלע בפאקינג 49% לשלוש השנה, כולל כמה זריקות שבהן הוא יוצא מחסימה וג'אמפרים עם היד בפנים.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 23 יוני 2012, 13:11

שחף כתב:דומרקנט לא כל כך נופל מלאנגפורד. כן, הוא שחקן אחד על אחד הרבה פחות טוב, אבל מבחינת קליעה הוא בטופ, יחד עם נבארו וג'יי סי קארול. האיש קלע בפאקינג 49% לשלוש השנה, כולל כמה זריקות שבהן הוא יוצא מחסימה וג'אמפרים עם היד בפנים.

אני עדיין מעדיף את לנגפורד מאחר שהוא יותר מגוון, אבל דומרקאנט בהחלט שחקן נהדר ואחד היחידים שיכולים להחליף את לנגפורד מבלי שיגרם נזק גדול. הבעיה היא שאני לא כל כך בטוח שהוא זול יותר מלנגפורד, מה שעלול להוריד גם אותו מהפרק.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יוני 2012, 13:22

LIAV10 כתב:אהבתי שלדעתך מחאייה יותר 2 מאשר שהאיירסטון 2..

הוא הרבה יותר 2 מהיירסטון. היירסטון הוא 3 קלאסי. מאחיה במכללות היה רכז. הוא מוריד כדור לרצפה ומוסר הרבה יותר טוב מהיירסטון

דומרקאנט הוא אחלה SG. מאוד אשמח אם יגיע במידה ולאנגפורד לא ישאר
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 23 יוני 2012, 13:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי yellowaura » 23 יוני 2012, 13:25

החציל האצטקי כתב:האמת שאני גם מוצא הרבה הגיון בהחתמה של דומרקנט, למרות הגיל. הוא יכול לקחת את התפקיד של בלו כקלעי המנוסה וחסר המצפון ולמלא את תקן הסקורר שתפס לנגפורד בהצלחה יתרה.
גם הוא רחוק מלהיות שחקן זול, בכל אופן.

נתן עונה נפלאה, העונה הטובה ביותר שלו... עקבתי אחריו בזכות הפנטזי והוא הפתיע אותי כל פעם מחדש גם מול קבוצות קשות.
מצד שני בסוף העונה הוא הראה סימני עייפות במשחקים המכריעים שכנראה קשורים לגיל.
יחסית לתחליפים הוא בהחלט בחירה אפשרית וטובה בהנחה שמביאים פוינט גארד ברמה גבוהה שיכול לשחק הרבה דקות.
מסכים איתך שהוא לא זול בכלל... יש מצב שהמחיר שלו היום קרוב לזה של לאנגפורד .
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי שחף » 23 יוני 2012, 13:26

אני מקווה שפדרמן יסחוט את אוחיון עד השקל האחרון. ביי אאוט ראוי של איזה 400 אלף דולר יכול להשאיר פה את לאנגפורד וגם לסגור עם מאריץ'.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 יוני 2012, 13:35

שחף כתב:אני מקווה שפדרמן יסחוט את אוחיון עד השקל האחרון. ביי אאוט ראוי של איזה 400 אלף דולר יכול להשאיר פה את לאנגפורד וגם לסגור עם מאריץ'.

כמו שהפיצוי מפארגו הביא לפה שחקן על בדמות מאלט, לא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 23 יוני 2012, 13:36

שחף כתב:אני מקווה שפדרמן יסחוט את אוחיון עד השקל האחרון. ביי אאוט ראוי של איזה 400 אלף דולר יכול להשאיר פה את לאנגפורד וגם לסגור עם מאריץ'.

בוא נהיה ריאליים. אתה באמת חושב שהבוררות תפסוק לטובת מכבי כשבחוזה כתוב שחור ע"ג לבן 200K ותו לא?
מה גם שאם מכבי גוררת אותו לבוררות, גם את ה-200 האומללים הללו אנחנו נקבל רק באמצע העונה (ופדרמן לא מוציא כסף לפני שהוא קודם אצלו בארנק).

יוגב אוחיון יצא קטן מאוד מכל הסיפור הזה, אבל יכול להיות שעדיף למכבי לוותר על הבוררות (גם ככה הוא לא צפוי לשחק נגדנו בשום מסגרת), לקחת את הפיצוי ולנסות באמת לסגור עם מאריץ' או שחקן משמעותי אחר בהרכב של השנה הקרובה. בסופו של יום, גם להוציא לקבוצה שם של כזו שמקרקעת שחקנים ששיחקו אצלה זה לא הדבר הכי מוצלח בעולם (וזה לא משנה שגם במקרה של פארגו וגם בשל אוחיון הצדק הוא כמעט לחלוטין עם מכבי).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי tomerp » 23 יוני 2012, 13:37

הבוררות תחליט כמה לסחוט ממנו....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2012, 13:45

החציל האצטקי כתב:לא מסכים איתך.
היקמן שחקן של 300,000$ שיועד להיות תואם שארפ/הולדן מהספסל. רכש חכם ונכון שיכול וצריך להיות מאוד משמעותי לספסל, אבל לא בהכרח כשחקן המוביל בסגל.
צריך לקחת בחשבון את זה שכשהוא צורף מכבי עדיין בנתה על אוחיון (לטעמי, אגב, המחליף צריך לבוא במולד שלו- pass first, הגנתי, מהיר) אבל בלי קשר- זה רכש חכם.

המציאות גורסת שאת הפאזל מרכיבים מחלקים. לא תמיד החלק היפה, החשוב והמרכזי ביותר בא ראשון- אבל אם תדע למצוא את כל החלקים ולחבר אותם- התוצאה תהיה טובה באותה מידה.

לגבי הישראלים- זה מה יש. מה אפשר לעשות שבקיץ אחד ברחו לך גם בלו וגם אוחיון, ושניהם היו הבולטים בסגל?
יש לך את ליאור וגיא שידעו לתת יותר ואפשר לסמוך על מכבי שיגיע רכש ישראלי איכותי (אם זה לנדסברג, טיוס, יבזורי, מקל או כל אחד אחר).
אפשר בעיקר לסמוך על בלאט שיעשה מהלימון לימונדה.

אתה ואחרים כאן כל הזמן חוזרים על המשפט שהיקמן הוא שחקן שבא לספסל בשביל לתת את הדברים שלו משם. אני אישית לא כ"כ בטוח, שבמכבי בעונה הבאה יישחקו 2
גארדים לפניו ברוטציה.
אם אכן כך יהיה, אז מה שאמרת זה נכון, אבל אם לא, אז נצטרך לקוות שהיקמן יהיה בינגו מטורף בערך ברמה של פארגו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 23 יוני 2012, 13:47

מעניין מתי ארויו יוזכר כמלפפון. הוא FREE AGENT אחרי עונה טובה בטורקיה...

אישית אני זוכר ממנו את ההגנה הגרועה והווירטואזיות שלו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 23 יוני 2012, 13:47

yiffy כתב:

בוא נהיה ריאליים. אתה באמת חושב שהבוררות תפסוק לטובת מכבי כשבחוזה כתוב שחור ע"ג לבן 200K ותו לא?
מה גם שאם מכבי גוררת אותו לבוררות, גם את ה-200 האומללים הללו אנחנו נקבל רק באמצע העונה (ופדרמן לא מוציא כסף לפני שהוא קודם אצלו בארנק).

יוגב אוחיון יצא קטן מאוד מכל הסיפור הזה, אבל יכול להיות שעדיף למכבי לוותר על הבוררות (גם ככה הוא לא צפוי לשחק נגדנו בשום מסגרת), לקחת את הפיצוי ולנסות באמת לסגור עם מאריץ' או שחקן משמעותי אחר בהרכב של השנה הקרובה. בסופו של יום, גם להוציא לקבוצה שם של כזו שמקרקעת שחקנים ששיחקו אצלה זה לא הדבר הכי מוצלח בעולם (וזה לא משנה שגם במקרה של פארגו וגם בשל אוחיון הצדק הוא כמעט לחלוטין עם מכבי).

לא רק זה. גם כשיפסקו, זה לא שאוחיון יצטרך לשלם באותו היום. זה גם בטוח יהיה בפריסה ולא במכה אחת.

בכל מקרה, אין מה לבנות על הכסף הזה בהקשר לעונה הקרובה.

זה כן יילמד את הנהלת מכבי לעשות חוזים טובים יותר וברורים יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tomerp » 23 יוני 2012, 13:57

חשבתי על זה, ואולי נכתוב מכתב להנהלת מכבי, ובו נכתוב על הציפיות שלנו ממכבי, ועד כמה שהקבוצה הזאת חשובה לנו...
אולי זה יגרום להנהלה להשקיע באמת בקבוצה, ואולי זה יגרום לעניינים לזוז קצת....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הודעהעל ידי cannon » 23 יוני 2012, 13:57

חברים, המצב בקנטים עד כדי כך שהסוכן של ג'וזף ג'ונס (ההוא מהגליל) הציע אותו למכבי לעמדה 4..
ווליצ'קוביץ', באניץ' וקיינר מדלי לא יגיעו למכבי ככל הנראה כל אחד מסיבותיו הוא..
cannon

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2012, 13:59

asafb96 כתב:

הוא הרבה יותר 2 מהיירסטון. היירסטון הוא 3 קלאסי. מאחיה במכללות היה רכז. הוא מוריד כדור לרצפה ומוסר הרבה יותר טוב מהיירסטון

מה זה משנה איפה הוא שיחק בקולג'? הוא שיחק בקולג' זוועה..
מה הקשר אסיסטים? דומרקאנט שהזכרת בהמשך לא מוסר יותר טוב, ולא יותר הרבה..
האיירסטון מוריד כדור לריצפה מצויין, הוא ממש לא 3 קלאסי..ממש לא, הוא סווינגמן נקודה, כמו לאנדסברג..
הוא חודר לסל ברמה גבוהה, ככה שלא מובן לי הזלזול שלו ביכולת שלו "להוריד כדור לרצפה"
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 יוני 2012, 14:00

cannon כתב:חברים, המצב בקנטים עד כדי כך שהסוכן של ג'וזף ג'ונס (ההוא מהגליל) הציע אותו למכבי לעמדה 4..
ווליצ'קוביץ', באניץ' וקיינר מדלי לא יגיעו למכבי ככל הנראה כל אחד מסיבותיו הוא..

אולי תוסיף לתגובה שלך "על פי רועי מרום", להחסיר כזה מידע מהפורום זה כמו לעבוד עליהם :cool
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי tomerp » 23 יוני 2012, 14:06

ודווקא הבחור האמין מתפוז(זה שידע לפני כולם על "רומן אוחיון-קובאן") כותב עכשיו:
יש בעיות עם יותם, כרגע לא נראה שיש פתרון והוא בדרך החוצה. לנגפורד גם כנראה בחוץ , אמור להביא הצעה עד ה-25 לחודש גבוהה מזו של מכבי, הערכות מדברות על כך שיש והוא לא מוכן עוד להתחייב למכבי.
שחכתי לציין שזה מייל ששלח לי משהו מתוך המועדון.
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
tomerp

הודעהעל ידי asafb96 » 23 יוני 2012, 14:33

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

מה זה משנה איפה הוא שיחק בקולג'? הוא שיחק בקולג' זוועה..
מה הקשר אסיסטים? דומרקאנט שהזכרת בהמשך לא מוסר יותר טוב, ולא יותר הרבה..
האיירסטון מוריד כדור לריצפה מצויין, הוא ממש לא 3 קלאסי..ממש לא, הוא סווינגמן נקודה, כמו לאנדסברג..
הוא חודר לסל ברמה גבוהה, ככה שלא מובן לי הזלזול שלו ביכולת שלו "להוריד כדור לרצפה"

בטח שזה משנה. הוא לא היה זוועה בקולג'.
היירסטון הוא 3 שיכול לתת דקות ב2, אבל ממש לא יכול לשחק כ2 קבוע. הוא לא יכול להיות 2 נטו. מאחיה כן. היירסטון מוריד כדור לרצפה ממש לא ברמה גבוה יחסית לSG, וגם לא יוצר ומוסר גדול לעמדה הזאת. מאחיה לעומת זאת, דווקא כן יודע ליצור לאחרים ולעצמו מכדרור יותר טוב. זה לא אומר שהוא טוב יותר, ממש לא, היירסטון לטעמי היום יותר טוב, אבל אם צריך לקחת 2 במקום לאנגפורד, אני לוקח את מאחיה, כי היירסטון וסמית' נראה לי שילוב ממש לא טוב יחד מבחינה התקפית. חסר מוביל כדור שני.
בכל מקרה, זה לא משנה, כי שניהם לא יהיו פה
asafb96

הודעהעל ידי Euro_Basket » 23 יוני 2012, 15:07

למי שעוקב אחרי הכדורסל בדרום אמריקה. מה דעתכם עליו?
רכז טבעי בן 21 עם 6 אס' (ו-14.3 נק') למשחק, 43% מחוץ לקשת, הוביל את קבוצתו לאליפות המקומית, נבחר ל-MVP של הפלייאוף וקיבל זימון לסגל של ארגנטינה. לא אמור להיות רע...
החיסרון שלו זה כמובן הגובה.
http://www.latinbasket.com/player.asp?C ... rID=151194

נדמה לי שכבר הזכרתי את שמו בעבר. אולי בהתחשב במצב של היום הוא יהיה יותר רלוונטי.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], JarJarBinx, אדם ו־24 אורחים