המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
לכל הקבוצות יהיה הפסד (או הפסדים) מיותרים במהלך העונה. החוכמה היא להתאושש ולפצות על ההפסדים כאלו, כפי שמכבי עשתה.שופי שוף כתב:אם מסתכלים במבט על על היורוליג של השנה, מגלים שזאת אולי הגרסא הכי חלשה שלו מאז המעבר למבנה של ליגה.
חוץ מאשר ברצלונה, מילאנו וצסק"א (כשהיא בהרכב מלא) אין קבוצות חזקות במיוחד, וגם הן כבר לא קבוצות על כמו אנדולו של השנים האחרונות (שאני לא שולל את האפשרות שהיא עוד תחזור גם כן ליכולת טובה), צסק"א של דה-קולו, תיאודוסיץ' והיינס או פנר של ז'ליקו.
בגדול, הכל פתוח השנה והשאלה הגדולה היא מי תיכנס לואקום.
למכבי יש מזל גדול שלמרות פתיחה רעה, היא איכשהו עם מאזן מעולה של 5-2 שכולנו היינו קונים (על אף שאי אפשר להפסיק לחשוב על ההפסד המיותר לכוכב) והיא בנק' זינוק מעולה להמשך העונה.
עכשיו יוצאים למסע של 5 משחקי חוץ מתוך 6 שעל הנייר, מלבד ריאל ואולימפיאקוס (בזכות יתרון הביתיות), מכבי לא פחות טובה מאף אחת מהן.
my man כתב:רגע,
אני חושב שצריך לתת עוד זמן לקבוצות בשביל להתבסס ולראות אם הן חזקות או לא..
היו העונה כבר שני מחזורים כפולים..(בעונה אחרת היינו עכשיו רק במחזור 5 לצורך העניין)
כך שאחרי חודש וקצת לא הכל ברור..
שופי שוף כתב:אם מסתכלים במבט על על היורוליג של השנה, מגלים שזאת אולי הגרסא הכי חלשה שלו מאז המעבר למבנה של ליגה.
חוץ מאשר ברצלונה, מילאנו וצסק"א (כשהיא בהרכב מלא) אין קבוצות חזקות במיוחד, וגם הן כבר לא קבוצות על כמו אנדולו של השנים האחרונות (שאני לא שולל את האפשרות שהיא עוד תחזור גם כן ליכולת טובה), צסק"א של דה-קולו, תיאודוסיץ' והיינס או פנר של ז'ליקו.
בגדול, הכל פתוח השנה והשאלה הגדולה היא מי תיכנס לואקום.
למכבי יש מזל גדול שלמרות פתיחה רעה, היא איכשהו עם מאזן מעולה של 5-2 שכולנו היינו קונים (על אף שאי אפשר להפסיק לחשוב על ההפסד המיותר לכוכב) והיא בנק' זינוק מעולה להמשך העונה.
עכשיו יוצאים למסע של 5 משחקי חוץ מתוך 6 שעל הנייר, מלבד ריאל ואולימפיאקוס (בזכות יתרון הביתיות), מכבי לא פחות טובה מאף אחת מהן.
עוד קבוצה רעה העונה, בנייה לא ברורהitai7 כתב:זניט משתעשעת עם באסקוניה, כבר 20 הפרש ברבע השלישי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, WendelA, yon1 ו־14 אורחים