יורוליג, מחזור 7 - כל המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 7 - כל המשחקים

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2021, 20:53

שמואל1 כתב:
my man כתב:מאיפה אוקובו הגיע?
ממקום שאבי אבן לא מגיע אליו

שמואל, אוקובו הוא צרפתי, אז ברור שבצרפת עוקבים אחריו ומכירים אותו טוב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 30 אוקטובר 2021, 21:08

toja27 כתב:
A.Parker כתב:
toja27 כתב:לא חושב שמוצדק לגמד את המשחק הסולידי של ג'ונס רק כי הוא משחק "בקבוצה קטנה". ביורוליג אם אין לך באמת מה למכור, אז יראו את זה בכל קבוצה שאתה משחק וזה בלי להזכיר את המאזן שלהם שהוא לא של קבוצה קטנה.

זוכר את מאלט?

זוכר במעורפל...גם זוכר שחוץ מסקורר לא היה לו מה להציע בניגוד לג'ונס שההשפעה שלו על הקבוצה גדולה יותר וחיובית יותר.

אני רק אחדד, אנחנו כבר מכירים את התבנית של אותן קבוצות קטנות- סוג של נמושות של הליגה, שנגדה משחקת קבוצה , מסמנת V , וממשיכה הלאה, כשבאותה קבוצה קטנה יש איזה שחקן, בדרך כלל אמרקאי שזורק ומפציץ , הסטטיסטיקה שלו יפה והקבוצה עדיין הפסידה ב15 הפרש.
פה זה סיפור שונה, יש כאן קבוצה תחרותית שבאה לנצח כל משחק ועד כה עושה זאת בהצלחה. ג'ונס, וראו את זה גם אתמול, מעבר לאותו שחקן שרק ממלאה דפי סטטיסטיקה והולך הביתה, הוא מנהיג ביחד עם אוקובו( שאגב גם הוא לא רק סקורר, אלא פייטר רציני על כל כדור ולא מפחד ממגע) את וילירבאן למשחקים תחרותיים מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 30 אוקטובר 2021, 22:40

toja27 כתב:
toja27 כתב:
A.Parker כתב:
toja27 כתב:לא חושב שמוצדק לגמד את המשחק הסולידי של ג'ונס רק כי הוא משחק "בקבוצה קטנה". ביורוליג אם אין לך באמת מה למכור, אז יראו את זה בכל קבוצה שאתה משחק וזה בלי להזכיר את המאזן שלהם שהוא לא של קבוצה קטנה.

זוכר את מאלט?

זוכר במעורפל...גם זוכר שחוץ מסקורר לא היה לו מה להציע בניגוד לג'ונס שההשפעה שלו על הקבוצה גדולה יותר וחיובית יותר.

אני רק אחדד, אנחנו כבר מכירים את התבנית של אותן קבוצות קטנות- סוג של נמושות של הליגה, שנגדה משחקת קבוצה , מסמנת V , וממשיכה הלאה, כשבאותה קבוצה קטנה יש איזה שחקן, בדרך כלל אמרקאי שזורק ומפציץ , הסטטיסטיקה שלו יפה והקבוצה עדיין הפסידה ב15 הפרש.
פה זה סיפור שונה, יש כאן קבוצה תחרותית שבאה לנצח כל משחק ועד כה עושה זאת בהצלחה. ג'ונס, וראו את זה גם אתמול, מעבר לאותו שחקן שרק ממלאה דפי סטטיסטיקה והולך הביתה, הוא מנהיג ביחד עם אוקובו( שאגב גם הוא לא רק סקורר, אלא פייטר רציני על כל כדור ולא מפחד ממגע) את וילירבאן למשחקים תחרותיים מאוד.

וילרבאן והוא יצטרכו לעבור עוד דרך משמעותית לפני שהם יוכיחו שהם איכותיים
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל, שמוליק ו־11 אורחים