המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מי לא בא לשחק? וויליאמס קרע את התחת (למרות שעשה המון טעויות בהגנה), אוואנס שמר טוב… פשוט אין גיבוי ישראלי בליגה… מכבי לא אותה קבוצה כשבמקום טיילור וסקוטי אתה צריך לשחק עם בלייזר/דיבה/זיו.anthony כתב:מביך מאוד
אבל השחקנים לא באו לשחק היום
זה יהיה הניצחון היחיד של חולון על מכבי העונה
Sent from my iPhone using Tapatalk
anthony כתב:מביך מאוד
נכון מאוד.TAYO כתב:מי לא בא לשחק? וויליאמס קרע את התחת (למרות שעשה המון טעויות בהגנה), אוואנס שמר טוב… פשוט אין גיבוי ישראלי בליגה… מכבי לא אותה קבוצה כשבמקום טיילור וסקוטי אתה צריך לשחק עם בלייזר/דיבה/זיו.anthony כתב:מביך מאוד
my man כתב:איפה כל אלו שרצו להעיף את יאניס?
סתם
סליחה
לא הבנתי למה הייתה ציפיה שנצא מזה עם ניצחון, פעם ראשונה שמכבי לפני המשחק דאגה להוריד את הציפיה. החליטה לא לרשום את 2 השחקנים הכי טובים שלה בליגה (כן השני זה זיזיץ) וששאלו אותם למה הם אמרו כי זה משחק שהוא לא מאסט ווין או קריטי באיזשהו צורה ועדיף ששחקנים שצריכים מנוחה יקבלו אותה.anthony כתב:מביך מאוד
לגמרי נכון, חולון בחוץ זה המשחק ליגה שיהיה למכבי עד הפלייאוף אז דבר ראשון טוב שהוא מאחורינו.Shay_uzan כתב:לא הבנתי למה הייתה ציפיה שנצא מזה עם ניצחון, פעם ראשונה שמכבי לפני המשחק דאגה להוריד את הציפיה. החליטה לא לרשום את 2 השחקנים הכי טובים שלה בליגה (כן השני זה זיזיץ) וששאלו אותם למה הם אמרו כי זה משחק שהוא לא מאסט ווין או קריטי באיזשהו צורה ועדיף ששחקנים שצריכים מנוחה יקבלו אותה.anthony כתב:מביך מאוד
מראש ידעתי שיש סיכוי גבוה שנפסיד וככה התייחסתי למשחק הזה.
חולון טובים (שמישהו יעדכן את רסקין שהניצחון הזה לא הופך אותם לברצלונה) אבל לא בטוח שאם סקוטי היה נוחת טוב על הקרסול שבוע שעבר או שאם המשחק הזה היה בכל שבוע אחר הם היו מנצחים היום.
שורה תחתונה [b] הליגה לא רלוונטית בשלב הזה של העונה וככה צריך להתייחס לזה, יש דברים יותר חשובים על הראש עכשיו, את הליגה אפשר לדחות לאחר כך, היא לא בורחת
זיו משדר כאילו הוא מאוכזב שלא מקבל דקות ביורוליג - זה הצד השני של המטבע של בטחון עצמי עודף… הוא לא מרגיש בכלל יראת כבוד לעצם העובדה שהוא חלק מהסגל ביורוליג.מילוס כתב:גם בלי סקוטי, מכבי צריכה להיותבין 4 ל-7 רמות מעל חולון. אין בחולון אף שחקן שיכול\צריך להיות בסגל של מכבי של אתמול.
חבל לי שוויליאמס ואוואנס שיחקו 31 דק' לפני צסק"א, כי זה נגיד משחק של לתת לישראלים להוכיח שהם הכי טובים שיש בליגה. הם לא הוכיחו.
יפתח זיו גורם לי לחוסר נוחות בכל שניית יורוליג שהוא על המגרש. אתמול זה גם קרה גם בליגה.. בכיין, מפוזר ויותר מדי גינונים של סטאר - בלי היכולת. הוא צריך לשבת וללמוד מהצניעות והאחריות של נאנאלי.
וכריס ג'ונסון - לא ברור לי איך מגדל ויתרה עליו.
מילוס כתב:גם בלי סקוטי, מכבי צריכה להיותבין 4 ל-7 רמות מעל חולון. אין בחולון אף שחקן שיכול\צריך להיות בסגל של מכבי של אתמול.
חבל לי שוויליאמס ואוואנס שיחקו 31 דק' לפני צסק"א, כי זה נגיד משחק של לתת לישראלים להוכיח שהם הכי טובים שיש בליגה. הם לא הוכיחו.
יפתח זיו גורם לי לחוסר נוחות בכל שניית יורוליג שהוא על המגרש. אתמול זה גם קרה גם בליגה.. בכיין, מפוזר ויותר מדי גינונים של סטאר - בלי היכולת. הוא צריך לשבת וללמוד מהצניעות והאחריות של נאנאלי.
וכריס ג'ונסון - לא ברור לי איך מגדל ויתרה עליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים