המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
זה משחק ש"מותר" להפסיד.anthony כתב:זה הפסד שייזכר הרבה זמן
צסקא קבוצה זוועתית
הגארדים של מכבי הפסידו את המשחק הזה
Sent from my iPhone using Tapatalk
anthony כתב:זה הפסד שייזכר הרבה זמן
לא מסכיםשמואל1 כתב:זה משחק ש"מותר" להפסיד.anthony כתב:זה הפסד שייזכר הרבה זמן
צסקא קבוצה זוועתית
מכבי לא טופ 4, וגם לא בטוח עדיין שטופ 8.anthony כתב:לא מסכיםשמואל1 כתב:זה משחק ש"מותר" להפסיד.anthony כתב:זה הפסד שייזכר הרבה זמן
צסקא קבוצה זוועתית
משחקים מהסוג הזה הם ההבדל בין מקום 4-5 למקום 7-8
אף קבוצה שנמצאת כרגע בטופ4 לא הייתה מפסידה היום
Adam כתב:יש לי הרבה מילים טובות להגיד על יאניס, אבל מחרפן אותי שהוא פשוט לא יודע לצייר תרגיל. בכל התקופה שלו כאן לא נראה לי שראיתי סל של מכבי אחרי פסק זמן שלו.
זה גם בא לידי ביטוי בהגנה, הרבה פעמים מכבי לא חוזרת מפסק זמן כמו שצריך כשיש כמה שניות בודדות.
ועם כל הכבוד לווילבקין, לא ברור לי למה הוא צריך לנהל את ההתקפה (בטח כשבסוף הוא לא זורק) כשהוא בתקופה כלכך לא טובה. היה את אוואנס או נאנאלי שהיו יכולים לעשות את העבודה טוב ממנו לדעתי.
בקיצור, באסה.
מקווה מאוד שזה לא יכניס עכשיו את מכבי ללופ של הפסדים.
מילוס כתב:פספוס, אין ספק.
אבל מכבי הגיעה למשחק הזה בלי ווילבקין, נאנאלי, אוואנס וריינולדס. קשה לנצח במוסקבה כשרק 2 שחקנים הגיעו לשחק.
עידן כתב:נאנלי היה באמת במשחק רע, אבל אוואנס דווקא היה בסדר גמור. 4 אסיסטים בלי איבודים, הייתה לו גם חטיפה טובה וכשהוא כבר זרק הוא קלע באחוזים טובים...הבעיה היא שהוא בקושי זרק. היה לו מבט טוב לשלשה לקראת הסוף שלדעתי היה צריך לקחת. אני בכל מקרה לא חושב שאפשר להגיד שהוא לא היה במשחק.
אחדשיודע כתב:Adam כתב:יש לי הרבה מילים טובות להגיד על יאניס, אבל מחרפן אותי שהוא פשוט לא יודע לצייר תרגיל. בכל התקופה שלו כאן לא נראה לי שראיתי סל של מכבי אחרי פסק זמן שלו.
זה גם בא לידי ביטוי בהגנה, הרבה פעמים מכבי לא חוזרת מפסק זמן כמו שצריך כשיש כמה שניות בודדות.
ועם כל הכבוד לווילבקין, לא ברור לי למה הוא צריך לנהל את ההתקפה (בטח כשבסוף הוא לא זורק) כשהוא בתקופה כלכך לא טובה. היה את אוואנס או נאנאלי שהיו יכולים לעשות את העבודה טוב ממנו לדעתי.
בקיצור, באסה.
מקווה מאוד שזה לא יכניס עכשיו את מכבי ללופ של הפסדים.
יכלו לעשות את המשחק הזה הרבה יותר קל, אבל בסוף הגעת ללייאפ של השחקן המצטיין שלך במשחק מתחת לסל, כשהקבוצה השנייה מעבר ללימיט של העבירות. קשה להגיע למצב הרבה יותר טוב מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־9 אורחים