ליגת ווינר, מח 6: מכבי ת"א - הפועל אילת, ראשון, 19:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מח 6: מכבי ת"א - הפועל אילת, ראשון, 19:30

הודעהעל ידי מילוס » 15 נובמבר 2021, 19:07

תראה, לסור הגיע לפה עם כושר לקוי, חצי שנה בלי מסגרת ועוד לפני שידע מי זה דוני - הפך בתוך יומיים לאחד הטובים במכבי. זה לדעתי אפילו מתעלה על מה שקלויארו עשה בזמנו. בכל מקרה, במקום מגדל, הייתי מסתער עליו. הוא נראה די מבסוט בארץ..

sroeyz כתב:לדעתי לאסור נראה מעולה וחבל לוותר עליו כי יכולות עוד להיות פציעות ואנחנו לא מצטיינים בדרך כלל בלהביא שחקנים מחליפים איכותיים בזמן

אנחנו מצטיינים בלעקוץ כוכבי על מהליגה הסרבית, שלא הם ולא הסרבים בכלל ידעו שהם כאלה. ואז לגלות שבכלל עקצו אותנו (פלאניניץ', מצבאן, צירבס, גוראן יירטין, גל מקל). עד שמצאנו שחקן טוב באמצע העונה - באה רד סטאר ורוצה לעקוץ לנו אותו.
מילוס

Re: ליגת ווינר, מח 6: מכבי ת"א - הפועל אילת, ראשון, 19:30

הודעהעל ידי עידן » 15 נובמבר 2021, 20:39

מילוס כתב:תראה, לסור הגיע לפה עם כושר לקוי, חצי שנה בלי מסגרת ועוד לפני שידע מי זה דוני - הפך בתוך יומיים לאחד הטובים במכבי. זה לדעתי אפילו מתעלה על מה שקלויארו עשה בזמנו. בכל מקרה, במקום מגדל, הייתי מסתער עליו. הוא נראה די מבסוט בארץ..

התכוונתי גם מבחינת זה שאני לא יודע כמה זה בריא לחדר הלבשה שיש כל כך הרבה שחקנים שיש תקופות ארוכות שהם לא משחקים. קלויארו ישב בשקט ולא עשה בעיות עד שהיה צריך אותו, זה לא אומר שכל אחד אחר יהיה כזה. זה שלסור הגיע עם כושר לקוי ונתן מספרים זה לא אומר שהוא ייתן מספרים אחרי מרמור של חודש על קצה הספסל.

וכל זה עוד בהנחה שהשחקן עצמו יסכים מראש להישאר כשהוא יודע שזה הולך להיות המצב, וכשיש לו ביקוש בקבוצות אחרות.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים