המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מתי שיש משחק של מכבי, זה יום חמישי. שבוע שעבר זה נפל על יום שישי של הגויים והפעם זה נופל על רביעי, כאשר השבוע יש שני ימי חמישי - זה נקרא שבוע מעובר.עידן כתב:המשחק ביום רביעי. לא בחמישי.
Mmm כתב:יש להם חוסרים?מישהו פה אופטימי לאור היכולת של מכבי?
על מה אתה מדבר הוא דופק מחר 78 נקודות על הראש שלנומילוס כתב:מייק ג'יימס איש רע. צריך לנצח אותם רק בגללו.
my man כתב:על מה אתה מדבר הוא דופק מחר 78 נקודות על הראש שלנומילוס כתב:מייק ג'יימס איש רע. צריך לנצח אותם רק בגללו.
שועל כתב:אם לא איך שווילבקין נראה לאחרונה הייתי אומר שאנחנו פייבוריטים
הכל תלוי בזיו, אם הוא עולה 5 שניות לסיום הרבע השני ולא מצליח לאבד שני כדורים, לעשות עבירת תוקף ולחטוף שלשה על הראש, מכבי מנצחת.felix_r כתב:שועל כתב:אם לא איך שווילבקין נראה לאחרונה הייתי אומר שאנחנו פייבוריטים
שום דבר לא תלוי בוילבקין, רק בננאלי.
אם ננאלי נותן משחק טוב, אנחנו ננצח.
TAYO כתב:הכל תלוי בזיו, אם הוא עולה 5 שניות לסיום הרבע השני ולא מצליח לאבד שני כדורים, לעשות עבירת תוקף ולחטוף שלשה על הראש, מכבי מנצחת.felix_r כתב:שועל כתב:אם לא איך שווילבקין נראה לאחרונה הייתי אומר שאנחנו פייבוריטים
שום דבר לא תלוי בוילבקין, רק בננאלי.
אם ננאלי נותן משחק טוב, אנחנו ננצח.
Sent from my iPhone using Tapatalk
itai7 כתב:יפתח זיו מחוץ לסגל למשחק נגד מונאקו. גם מתיאס לסור לא נרשם
לא מבין מה הטעם לבזבז זמן ורישום על שחקן שלא יהיה פה מחר על חשבון עמדה שהדקות בה מתחלקות כיום באופן אידיאלי בין שני שחקנים מובילים?Jack55 כתב:itai7 כתב:יפתח זיו מחוץ לסגל למשחק נגד מונאקו. גם מתיאס לסור לא נרשם
מעצבן אותי הקטע עם לסור, באמת לא ברור לי כמה מפגרים מקבלי ההחלטות של מכבי
אוקיי הבנו שאתם לא רוצים לשלם לו עד סוף העונה, נגיע שהכלנו את זה, למה לא לנצל את השימוש בו במשחקים האחרונים של החוזה שבמילא קיים?
ממש טיפשות, לפחות תרשמו אותו למשחק אולי ריינולדס\זיזיץ יסתבכו עם בעיית עבירות במחצית הראשונה
יש לך מה לפספס אם תרשום אותו במקום גייק או בלייר שככה או ככה לא מקבלים דקות?TAYO כתב:לא מבין מה הטעם לבזבז זמן ורישום על שחקן שלא יהיה פה מחר על חשבון עמדה שהדקות בה מתחלקות כיום באופן אידיאלי בין שני שחקנים מובילים?Jack55 כתב:itai7 כתב:יפתח זיו מחוץ לסגל למשחק נגד מונאקו. גם מתיאס לסור לא נרשם
מעצבן אותי הקטע עם לסור, באמת לא ברור לי כמה מפגרים מקבלי ההחלטות של מכבי
אוקיי הבנו שאתם לא רוצים לשלם לו עד סוף העונה, נגיע שהכלנו את זה, למה לא לנצל את השימוש בו במשחקים האחרונים של החוזה שבמילא קיים?
ממש טיפשות, לפחות תרשמו אותו למשחק אולי ריינולדס\זיזיץ יסתבכו עם בעיית עבירות במחצית הראשונה
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים