המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כמו שרשמתי. ההארכות מול אילת תקפו אותנו היום. הוא לא טועה, אבל זה לא תירוץ לזה שהקבוצה לא הגיעה מוכנה ופירקו אותנו כמו שפירקו אותנו מההתחלה.שמואל1 כתב:תירוצי עייפות של יאניס
Adam כתב:יש כאן הרבה דברים שצריך לקחת מהמשחק הזה:
1. תירוצי עייפות הם תירוצים שאני מוכן לקבל, גם אם אולימפיאקוס שיחקה לפני יומיים בדיוק כמו יומיים. בעונת משחקים כלכך ארוכה יש הרבה נפילות מתח (ורואים את זה הרבה בNBA).
2. עם זאת, ההופעה הביזיונית ברבע הראשון מתחת לכל ביקורת. אפשר להפסיד ב10-15 נקודות, אבל לא ב27. מדובר פה ללא ספל בהכנה לקויה מאוד של צוות המאמנים. בנוסף, אני חושב שגם הרוטציה הקצרה של יאניס סופסוף מראה את חולשותיה. הבעיה היא שאני לא זוכר עונה בה היו למכבי שחקני רוטציה ברמה כלכך נמוכה. יש לנו 2 זרים מיותרים (קוליארו, טיילור) וכל הישראלים (למעט סורקין) פשוט לא ברמה.
3. למעט הרבע הראשון, מכבי ניצחה את כל שלושת הרבעים האחרים. יכול להיות שמדובר בנפילת מתח בגלל הרבע הראשון מצד אולימפיאקוס, או שפשוט יאניס למד תוך כדי משחק איך לשחק נגדם (עוד סיבה המראה על הכנה לקויה).
4. המשחק הזה רק הוכיח לי כמה אסור להביא לכאן שחקנים שטובים רק בצד אחד של המגרש. קלויארו וטיילור פשוט הסריחו את הפרקט במשחק הזה.
קלויארו לא שומר בהגנה כבר כמה משחק? תעיף אותו קיבינימט. טיילור היה חתיכת מטומטם במשחק הזה, היו לו יותר עבירות מאשר נקודות (ועבירות כלכך מטומטמות, כשהוא מופתע למה כשהוא נותן מכה ליד של שחקן יריב זה נחשב עבירה).
5. יש לנו עמדה 5 (זיזיץ', ריינולדס) בין הטובות באירופה מבחינה התקפית, אבל בכל מה שקשור להגנה וסגירת הריבאונד אנחנו בבעיה רצינית מאוד ואנחנו רואים את זה מתחילת העונה. זה בא לידי ביטוי גם בכך שבעמדה 4 יש לנו את וויליאמס/קלויארו/סורקין שהם פשוט לא ריבאונדרים טובים (במיוחד וויליאמס, השחקן שמקבל את רוב הדק' בעמדה הזאת). אין פלא שפאל פשוט עשה מאיתנו צחוק בריבאונד היום.
למרות תקופה טובה (שנראה שהסתיימה) עם רצף נצחונות, מכבי לא קבוצה של טופ 4 ביורוליג לדעתי. יש לה המון בעיות שמביאות אותנו למצב שפשוט אין משחק "בטוח", כלומר שכל קבוצה יכולה לנצח אותנו.
עם איך שזה נראה, מכבי תסיים את העונה הזאת במקומות 7-8 לדעתי. הלוואי ואני טועה כמובן ונראה אותה יותר גבוה.
Adam כתב:יש כאן הרבה דברים שצריך לקחת מהמשחק הזה:
1. תירוצי עייפות הם תירוצים שאני מוכן לקבל, גם אם אולימפיאקוס שיחקה לפני יומיים בדיוק כמו יומיים. בעונת משחקים כלכך ארוכה יש הרבה נפילות מתח (ורואים את זה הרבה בNBA).
2. עם זאת, ההופעה הביזיונית ברבע הראשון מתחת לכל ביקורת. אפשר להפסיד ב10-15 נקודות, אבל לא ב27. מדובר פה ללא ספל בהכנה לקויה מאוד של צוות המאמנים. בנוסף, אני חושב שגם הרוטציה הקצרה של יאניס סופסוף מראה את חולשותיה. הבעיה היא שאני לא זוכר עונה בה היו למכבי שחקני רוטציה ברמה כלכך נמוכה. יש לנו 2 זרים מיותרים (קוליארו, טיילור) וכל הישראלים (למעט סורקין) פשוט לא ברמה.
3. למעט הרבע הראשון, מכבי ניצחה את כל שלושת הרבעים האחרים. יכול להיות שמדובר בנפילת מתח בגלל הרבע הראשון מצד אולימפיאקוס, או שפשוט יאניס למד תוך כדי משחק איך לשחק נגדם (עוד סיבה המראה על הכנה לקויה).
4. המשחק הזה רק הוכיח לי כמה אסור להביא לכאן שחקנים שטובים רק בצד אחד של המגרש. קלויארו וטיילור פשוט הסריחו את הפרקט במשחק הזה.
קלויארו לא שומר בהגנה כבר כמה משחק? תעיף אותו קיבינימט. טיילור היה חתיכת מטומטם במשחק הזה, היו לו יותר עבירות מאשר נקודות (ועבירות כלכך מטומטמות, כשהוא מופתע למה כשהוא נותן מכה ליד של שחקן יריב זה נחשב עבירה).
5. יש לנו עמדה 5 (זיזיץ', ריינולדס) בין הטובות באירופה מבחינה התקפית, אבל בכל מה שקשור להגנה וסגירת הריבאונד אנחנו בבעיה רצינית מאוד ואנחנו רואים את זה מתחילת העונה. זה בא לידי ביטוי גם בכך שבעמדה 4 יש לנו את וויליאמס/קלויארו/סורקין שהם פשוט לא ריבאונדרים טובים (במיוחד וויליאמס, השחקן שמקבל את רוב הדק' בעמדה הזאת). אין פלא שפאל פשוט עשה מאיתנו צחוק בריבאונד היום.
למרות תקופה טובה (שנראה שהסתיימה) עם רצף נצחונות, מכבי לא קבוצה של טופ 4 ביורוליג לדעתי. יש לה המון בעיות שמביאות אותנו למצב שפשוט אין משחק "בטוח", כלומר שכל קבוצה יכולה לנצח אותנו.
עם איך שזה נראה, מכבי תסיים את העונה הזאת במקומות 7-8 לדעתי. הלוואי ואני טועה כמובן ונראה אותה יותר גבוה.
כמו שאמרתי, המשחק הזה היה גרוע. ולא רק של הקו הקדמי.אחדשיודע כתב:אז תצפה שוב במשחק הזה ותראה כמה ה-"מנטרה" הזאת נכונה. ואגב, לא רק במשחק הזה. גם במשחק הקודם. וגם באלה שלפניו (בטח במשחקי החוץ שהיו עד כה). הקו הקדמי של מכבי מצטיין מבחינה התקפית. אבל בכל הקשור להגנה (הגנה אישית ובטח מבחינת חיפויים) - אוויר. מהגרועים במפעל.
מכבי במקום ה-7 בריבאונדים ומקום 5 בריבאונד הגנה. ככה שזו ממש לא הבעיה שלנו. שוב, שני הסנטרים המובילים עם מעל ל-5 ריבאונדים. לסור, אגב, עם הממוצע הנמוך ביותר בקטגוריה עם 3.4. גם בשלושת המשחקים שבהם קיבל דקות משמעותיות הוא לא חצה את רף 5 הריבאונדים.גיא כתב:בקיצור להשאיר את לסור.
יאניס מתעקש אבל זה כבר משחק שני ששוחטים אותנו בריבאונד.
אולי זה מקרי אבל בשלושת המשחקים שהוא שיחק הוא היה בקליעה 4/5, 5/6 ו- 4/4 לשתיים
Rampel כתב:מכבי במקום ה-7 בריבאונדים ומקום 5 בריבאונד הגנה. ככה שזו ממש לא הבעיה שלנו. שוב, שני הסנטרים המובילים עם מעל ל-5 ריבאונדים. לסור, אגב, עם הממוצע הנמוך ביותר בקטגוריה עם 3.4. גם בשלושת המשחקים שבהם קיבל דקות משמעותיות הוא לא חצה את רף 5 הריבאונדים.גיא כתב:בקיצור להשאיר את לסור.
גם אם לסור היה נשאר, זה היה כסנטר שלישי. כולם מדברים פה מדברים על רים פרוטקטור שהוא יכול להיות. אז למה ב-5 משחקים שהוא שיחק בהם (2 כסנטר שלישי, 3 כסנטר שני עם דקות מכובדות) הוא לא סיפק חסימה אחת?
אם רצו פה רים פרוטקטור כסנטר שלישי, היה צריך ללכת על טיוס.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Rampel כתב:גיא כתב:בקיצור להשאיר את לסור.
מכבי במקום ה-7 בריבאונדים ומקום 5 בריבאונד הגנה. ככה שזו ממש לא הבעיה שלנו. שוב, שני הסנטרים המובילים עם מעל ל-5 ריבאונדים. לסור, אגב, עם הממוצע הנמוך ביותר בקטגוריה עם 3.4. גם בשלושת המשחקים שבהם קיבל דקות משמעותיות הוא לא חצה את רף 5 הריבאונדים.
גם אם לסור היה נשאר, זה היה כסנטר שלישי. כולם מדברים פה מדברים על רים פרוטקטור שהוא יכול להיות. אז למה ב-5 משחקים שהוא שיחק בהם (2 כסנטר שלישי, 3 כסנטר שני עם דקות מכובדות) הוא לא סיפק חסימה אחת?
Adam כתב:Rampel כתב:גיא כתב:בקיצור להשאיר את לסור.
מכבי במקום ה-7 בריבאונדים ומקום 5 בריבאונד הגנה. ככה שזו ממש לא הבעיה שלנו. שוב, שני הסנטרים המובילים עם מעל ל-5 ריבאונדים. לסור, אגב, עם הממוצע הנמוך ביותר בקטגוריה עם 3.4. גם בשלושת המשחקים שבהם קיבל דקות משמעותיות הוא לא חצה את רף 5 הריבאונדים.
הסטטיסטיקות שאתה נותן מעט מטעות. מכבי הפסידה ב-5 מתוך ה-11 משחקים אחרונים שלה בריבאונד & יצאה בשיוויון כמותי בריבאונד מול ברצלונה. גם במשחקים שמכבי ניצחה בריבאונד, ברובם זה היה ניצחון מזערי בלבד.
נתת כדוגמה סטטיסטית את כמות הריבואנדים של ריינולדס וזיזיץ' למשחק, שאין ספק ש-5 ריבאונדים למשחק זה יפה והכל, אבל זה לא רלוונטי כשהקבוצות היריבות לוקחות בממוצע כמות מאוד גבוה של ריבאונדים להתקפה. אתה יודע למה? בגלל שאין לך בעמדה 4 ריבאונדר איכותי. מספיק לראות את הסטטיסטיקה של וויליאמס כדי להבין איזה בעיה יש לנו בעמדה 4 מבחינת סגירת ריבאונד:
https://www.euroleague.net/competition/ ... code=E2021
זה שחקן שלוקח לך נתח של 26 דק' במשחק, ומי המחליף שלו? קלויארו. היחיד שאני יכול להגיד שיש לו פוטנציאל טוב לקטוף ריבאונדים מעמדה 4 זה סורקין, אבל יאניס פשוט לא משתמש בו מספיק וחבל.
אז כן, יש פה בעיה.
Thorin כתב:סלים כל כך פשוטים לא נכנסים
כאילו כישפו אותנו בקללת הסלים בבולוניה שם שום דבר לא נכנס למכבי למי שזוכר.
איזה משחק רע לשישי.
אני באמת חושב שבמשולש של קלויארו, דיבה וטיילור מכבי מייצרתגיא כתב:הבעיה שלי היא לא ספציפית לסור.
אלא שאנחנו צפויים לראות איך מפרפרים את זיזיץ׳ לא רק ביורוליג, אלא גם פה בליגה.
גם האוזמן וגם שלח אמרו את זה.
שנה שעברה היתה חסרה אתלטיות. ועכשיו מסתמן אותו הדבר. נראה לי קצת אגו של יאניס.
המלחמה שהוא רוצה לא יכולה לבוא רק מהאנרגיה שהוא שם בשחקנים.
פיתרון קאלויארו ודיבה לא מביא אותנו להצלבה.
TAYO כתב:אני באמת חושב שבמשולש של קלויארו, דיבה וטיילור מכבי מייצרת
לעצמה תקרת זכוכית בעייתית מאד. לסור לא היה פותר את הבעיה הזו, אולי רק מסבך אותה, כי את התקציב שלו שווה להשקיע בגארד יצירתי נוסף. אני לא חושב שיש עוד קבוצות בחלק העליון של הטבלה שיש לה רק 3 גארדים שיודעים לשים את הכדור בסל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים