המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ג'ייק כהן ויפתח זיו יופיעו בשני משחקי החלון בנבחרת ישראל, ולא ייצאו עם מכבי ת"א לברלין.
ג'ון דיברתולומיאו ורומן סורקין צפויים להצטרף לקראת המשחק השני באסטוניה.
Rampel כתב:איזה באסה איך שנועם דוברת נראה אחרי הפציעה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
felix_r כתב:בליידר נראה כל כך טוב בליגה, אבל ביורוליג השמירה שלו והקליעה שלו לא מספיק טובות... באסה. בחור חביב
Adam כתב:felix_r כתב:בליידר נראה כל כך טוב בליגה, אבל ביורוליג השמירה שלו והקליעה שלו לא מספיק טובות... באסה. בחור חביב
מתי בדיוק יאניס נתן לו בכלל הזדמנות ביורוליג?
שיחק 3 משחקים סה"כ:
נגד באיירן 2:30 דק'
נגד הכוכב האדום 11:30 דק' (משחק שבו כולם שיחקו מזעזע)
נגד אולימפיאקוס 10 דק' (משחק שבו כולם שיחקו מזעזע)
מה שיאניס עושה עם בלייזר העונה לא צודק בעיניי. הוא לגמרי יכול לקבל דק' על חשבון קלויארו שפשוט אאוט לגמרי העונה. לפחות שייתן לו את ההזדמנות שבאמת מגיעה לו.
מילוס כתב:מה אתה מצפה, שיקבל 25 דקות במשחק יורוליג? למה? כי הוא נחמד?
10-12 דק' זה מעל ומעבר בשביל שחקן ברמתו, וזה שכולם היו מזעזעים - זו דווקא ה-הזדמנות בשבילו להבריק ולהוכיח שמגיע לו.
הרי במשחק שיא של סקוטי, נאנאלי והגבוהים הוא בכלל לא יראה את הכדור.
מילוס כתב:מה אתה מצפה, שיקבל 25 דקות במשחק יורוליג? למה? כי הוא נחמד?
10-12 דק' זה מעל ומעבר בשביל שחקן ברמתו, וזה שכולם היו מזעזעים - זו דווקא ה-הזדמנות בשבילו להבריק ולהוכיח שמגיע לו.
מסכים שהגיע הזמן לנסות ולתת לבלייזר חלק מהדקות של קלויארו.Adam כתב:מילוס כתב:מה אתה מצפה, שיקבל 25 דקות במשחק יורוליג? למה? כי הוא נחמד?
אבל למה אתה מדבר שטויות? אתה מציג את זה כאילו הוא מקבל 10-12 דק' כל משחק, כך שאתה טועה ומטעה.
כשכל הקבוצה נמצאת ביום רע ומשחקת זוועה, אל תצפה ששחקן כמו בלייזר, שלא מתלבש אפילו ליורוליג, פתאום ייתן לך 20 נק' כמו בליגה. זה שהוא בכלל עושה את זה בליגה מראה על האופי החזק שלו.
מה שאני כן מצפה זה שיתחיל לקחת את הדקות של קלויארו, שבשום מצב לא צריך לשחק 25-30 דק' כל משחק. קלויארו לא השומר האיכותי שהוא היה עונה קודמת, והאחוזים שלו משלוש (לא הביאו אותו על תקן סטרץ' פור?) מתחת לכל ביקורת.
Adam כתב:אבל למה אתה מדבר שטויות? אתה מציג את זה כאילו הוא מקבל 10-12 דק' כל משחק, כך שאתה טועה ומטעה.
מילוס כתב:Adam כתב:אבל למה אתה מדבר שטויות? אתה מציג את זה כאילו הוא מקבל 10-12 דק' כל משחק, כך שאתה טועה ומטעה.
אני מבין שממש התרגשתם ממשחק העל שלו מול ראשון לציון. מזל שנתנאל ארצי לא נתן את משחק חייו היום..
אדם, דקה לפני שאתה נשבע שאני מדבר שטויות (זה באמת קורה מדי פעם), מציע שתבדוק את מה שאתה אומר(כותב). ומכיוון שלא בדקת, אז קח.
2020-21, עוז בלייזר הנהדר ביורוליג:
11 דק' (משמע - 10-12 דק' כ-ל משחק), 2.5 נק' (41% מהשדקה, 28% משלוש, 68% מהקו), 1.3 ריב', 0.8 אס', רייטינג 2. אני יכול להשקיע ולהראות נתונים מתקדמים יותר, אבל אין לי כוח. מיותר לציין שגם בעונת היורוקאפ שלו, אי שם לפני עונה וחצי, הוא היה חלש לא פחות (5 נק' בכפול דקות, באחוזים מבזים). שחקן הגנה נהדר הוא גם לא, ובכללי לא הראה בשום שלב שהוא שייך.
הנכון הוא שקלויארו לא מספיק טוב. וכחבר האגודה לשחרור הקלויארו - התרומה הקבוצתית שלו היא עדיין רמה וחצי מעל בלייזר, והסיבה היחידה שבלייזר פה היא היותו ישראלי בתקופת צנע.
עכשיו, שיקח בידיים כל דקה ויוכיח שמגיע לו יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־10 אורחים