פאקינ איי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פאקינ איי

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:43

אחי, תעקוב אחרי התגובות הקודמות שלי. אנחנו לא שוחים באותו הזרם. בוא נתקדם. אם לא הבנת אותי כפרות.
er79

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:44

קודי, אני לא מאמין בכל מקרה בהחזרת שחקנים ממורמרים, ובלי שום קשר למרמור או לא, הצעד שלו הוא בוגדני. אני מאמין שבסופו של דבר הוא ימצא קבוצה באירופה, מכבי לא תרצה אותו.
er79

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:46

חחח, הייתי אופטימי, הימרתי על גג חצי שעה. עברו 5 דקות מהתגובה הקודמת שלי:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2544125
er79

הודעהעל ידי Assaf M » 24 יוני 2012, 08:50

er79 כתב:חחח, הייתי אופטימי, הימרתי על גג חצי שעה. עברו 5 דקות מהתגובה הקודמת שלי:

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2544125

נו זה היה צפוי. בישביל מה הם צריכים את הכאב ראש, ועוד בישביל שחקן כמו אוחיון? מילא אם היה מדובר בנאברו, הייתי מבין.
אוחיון יכול לאכול אותה בגדול עכשיו.
Assaf M

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 08:50

er79 כתב:קודי, אני לא מאמין בכל מקרה בהחזרת שחקנים ממורמרים, ובלי שום קשר למרמור או לא, הצעד שלו הוא בוגדני. אני מאמין שבסופו של דבר הוא ימצא קבוצה באירופה, מכבי לא תרצה אותו.

זה בדיוק מה שאמרתי - לא צריך להחזיר אותו אבל רק אם אין ברירה והוא רוצה לקיים את החוזה ואי אפשר לצאת ממנו (לא הייתי נותן לו את הפריבילגיה שמכבי תשחרר אותו ועוד תשלם לו פיצוי) אז שישאר כאן ויתייבש על הספסל כל העונה. אני מאוד לא רוצה אותו כאן, גם אם יצא עכשיו בהתנצלויות פומביות, מאחר שקודם לכן עוד אפשר היה לסלוח על הויכוח עם מכבי אבל אחרי שהוא רימה את מכבי והלך מאחורי הגב לחתום ברוסיה, הוא לא ראוי ללבוש יותר צהוב וכל צעד שלו על הפרקט ביד אליהו צריך לגרום לכל אוהב מכבי לשרוק לו בוז צורם.
אגב, אם יוגב ישאר, על הדרך מכבי יכולה גם לקנוס אותו על כך שהלך לעבור בדיקות רפואיות ולסכם בקבוצה אחרת. אבל בכל מקרה, אני לא מאמין שאחרי הסיפור הזה הוא ישאר, גם אם קובאן תחטוף רגליים קרות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 08:57

ברור. גם אם החלק של הסוכן שלו, שוקואיזדה או אלוהים יודע איך קוראים לו - הוא המעורב יותר בכל הסיכום עם קובאן - מהרגע שהבחור טס לרוסיה הוא לא פחות אחראי מהסוכן שלו.
er79

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 08:58

er79 כתב:ברור. גם אם החלק של הסוכן שלו, שוקואיזדה או אלוהים יודע איך קוראים לו - הוא המעורב יותר בכל הסיכום עם קובאן - מהרגע שהבחור טס לרוסיה הוא לא פחות אחראי מהסוכן שלו.

גם בלי שהיה טס - הסוכן לא מחתים שחקנים על דעתו. אוחיון מעורב עד מעל הראש בסיפור הזה ואני ממש לא מעוניין כאן בשחקנים ואנשים מסוגו. האמת היא שעל מה שהיה לפני שהוא טס לארה"ב אפשר היה עוד לסלוח, אם הוא היה מתנצל כמו שצריך, אבל מהמקום בו נמצאים עכשיו כבר אין דרך חזרה. הבן אדם הפר את החוזה, בגד במועדון, בגד בבלאט ובהנהלה ובגד באוהדים. הוא כבר לא רצוי פה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 יוני 2012, 09:05

er79 כתב:אחי, תעקוב אחרי התגובות הקודמות שלי. אנחנו לא שוחים באותו הזרם. בוא נתקדם. אם לא הבנת אותי כפרות.

עקבתי אחרי התגובות שלך, רשמת את רצף פרסום הכתבות ביורובאסקט על מנת להצביע על חוסר העקביות כהוכחה לכך שהאמינות שלהם מוטלת בספק. אני לקחתי את הכתבה האחרונה של יורובאסקט והוצאתי ממנה ציטוט שמסביר למה נוצרה חוסר העקביות (לפחות בין שני הפרסומים האחרונים), אותו ציטוט מסתדר עם הכתבה מ-וואלה מהסופ"ש מה שלא רק שלא מחליש את האמינות של הכתבות ביורובאסקט אלא אף מחזק אותן.

אשמח אם תסביר לי איפה הכשל הלוגי במה שכתבתי או לחילופין למה התכוונת בתגובה הבאה:

er79 כתב:אתר יורובאסקט לפני שבוע: קובאן יוצאת בהכחשה גורפת על סיכום של אוחיון בקבוצה.
אתר יורובאסקט לפני יומיים: קובאן מאשרת שאוחיון סיכם בקבוצה ומודיעה שעברה על החוזה, והוא חוקי, והם לא היו עושים משהו לא חוקי.
אתר יורובאסקט היום: אדריכלי קובאן חוו "הארה", לפתע הם גילו שהחוזה מסריח, שאוחיון בכלל סגור במכבי.

חלאס עם השטויות, האמינות של יורובאסקט מאוד התערערה בעיניי היום, לא כל כתב שם הוא דובי פיק, שלפחות לא ממהר לקפוץ מעל הפופיק. אני אאלץ לחכות לדיווחים מהימנים יותר. נראה לי הרוסי שפרסם את הכתבות האלו צחצח את השיניים עם וודקה הבוקר במקום מים (מבלי לפגוע ברוסים שבינינו).

אם לא לערער על האמינות של הכתבות ביורובאסקט?
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 09:09

קודי כתב:http://www.eurobasket.com/Russia/basketball.asp?NewsID=275640

וואו! התגובה של קובאן לא פחות ממדהימה. הם פשוט קיבלו רגליים קרות מהמכתבים ומהאזהרות של מכבי והם זורקים את אוחיון לכלבים, תוך שהם טוענים שהוא לא שחקן כזה טוב ששווה להילחם עליו ושהם לא הכירו אותו לפני שהוא הוצע להם...

אני לא הייתי לוקח אותו בחזרה למכבי. במקרה הקיצוני ורק אם אין ברירה לוקח אותו חזרה ומייבש אותו עונה שלמה על הספסל.

זה לא יקרה. התקשורת האדומה תאכל את מכבי בלי מלח. הכי בריא זה פשוט להעיף אותו מהקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 09:28

EulGam05, מה שהתכוונתי זה כך: ראשית כל הם מפרסמים ידיעה שהם מכחישים כל סיכום או מגעים עם אוחיון:

http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=274341

אחר כך הם מפרסמים שאוחיון סיכם איתם, ושהחוזה לגיטימי. גם אם לא מפורסמת בכתבה המילה "חוזה" אחד לאחד, אתה צריך להקיש מהמשפט הזה:

the player representatives has showed Kuban top brass that he has a vaild buy out clause this summer

שלקוח מהכתבה השנייה, שהם הציגו בפני קובאן חוזה. אין פה מקום לחאפרים. מאיפה הם יציגו לקובאן סעיף ביי אאוט אם לא מהחוזה? יכול להיות שמדובר פה ברשלנות של הכתב, אני לא יודע, אבל אני לא מאמין שקובאן "ייפלו בפח" אחרי שמראים להם סעיף יציאה. מאיפה הראו להם את סעיף היציאה? מהתחת של יוגב אוחיון?

ולאחר מכן מגיע לינק שלישי של התנערות הקבוצה. כשאני עושה אחד ועוד אחד אני מקיש שהכתב הספציפי הזה מיורובאסקט כנראה שיכור, וזה לא אמין בעיניי. לזה התכוונתי.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 24 יוני 2012, 09:38

er79 כתב:EulGam05, מה שהתכוונתי זה כך: ראשית כל הם מפרסמים ידיעה שהם מכחישים כל סיכום או מגעים עם אוחיון:

http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=274341

אחר כך הם מפרסמים שאוחיון סיכם איתם, ושהחוזה לגיטימי. גם אם לא מפורסמת בכתבה המילה "חוזה" אחד לאחד, אתה צריך להקיש מהמשפט הזה:

the player representatives has showed Kuban top brass that he has a vaild buy out clause this summer

שלקוח מהכתבה השנייה, שהם הציגו בפני קובאן חוזה. אין פה מקום לחאפרים. מאיפה הם יציגו לקובאן סעיף ביי אאוט אם לא מהחוזה? יכול להיות שמדובר פה ברשלנות של הכתב, אני לא יודע, אבל אני לא מאמין שקובאן "ייפלו בפח" אחרי שמראים להם סעיף יציאה. מאיפה הראו להם את סעיף היציאה? מהתחת של יוגב אוחיון?

ולאחר מכן מגיע לינק שלישי של התנערות הקבוצה. כשאני עושה אחד ועוד אחד אני מקיש שהכתב הספציפי הזה מיורובאסקט כנראה שיכור, וזה לא אמין בעיניי. לזה התכוונתי.

אוקיי אבל בכתבה האחרונה רשום שנציגי קובאן טוענים שהם הולכו שולל ע"י הסוכן של אוחיון שזה מסביר את חוסר העקביות בכתבה הראשונה.
EulGam05

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 09:48

אני לא קונה את זה, או שהם עושים עצמם מטומטמים או שהכתב אדיוט. התאוריה שלי היא שמזרחי התחיל לפזר ססמאות מלחמה באוויר, וזה הרתיע אותם. למזרחי עדיין יש שם ומוניטין באירופה.
er79

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 10:01

והקופי פייסט נמשך.

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23079.html

עכשיו גם מורן רוט מופיע ברשימה

http://one.co.il/Article/201757.html
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 11:14

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/380/ ... =620&loc=6

מכבי כבר לא רוצה את אוחיון אפילו אם לא ישחק ברוסיה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 יוני 2012, 12:01

yarinsaky כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/380/218.html?hp=3&cat=620&loc=6

מכבי כבר לא רוצה את אוחיון אפילו אם לא ישחק ברוסיה.

יופי, כל הכבוד..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 12:28

אני ממש לא רוצה את יוגב שוב במכבי!!
אבל אני כן רוצה שמכבי תמצא את הדרך ללמד אותו לקח שיכאב לו.
שיכאב לו בכיס ושיכאב לו מקצועית.
למען יראו ויראו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Maccabikid » 24 יוני 2012, 12:29

אני לא בטוח שזה מעשה כל כך חכם..
לא נמצא רכז ישראלי ברמה שלו, אני בעד לאיים עליו שהוא ייובש העונה על הספסל של מכבי או שיאריך את החוזה בעוד 2 עונות נניח..
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 12:39

Maccabikid כתב:אני לא בטוח שזה מעשה כל כך חכם..
לא נמצא רכז ישראלי ברמה שלו, אני בעד לאיים עליו שהוא ייובש העונה על הספסל של מכבי או שיאריך את החוזה בעוד 2 עונות נניח..

היכולת המקצועית לא חשובה כאן. הקהל של מכבי (לפחות הקהל שנמצא בעניינים) לא ייקבל אותו, ואתה לא באמת רוצה שחקן בקבוצה ששורקים לו בוז
בכל פעם שהוא נוגע בכדור. זה יכניס הרבה זבל אל תוך המועדון ולחדר ההלבשה.

אני באמת לא יודע איך אפשר לפתור את העניין הזה בצורה נוחה וטובה. פשוט אוחיון יצא ממש טיפש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Maccabikid » 24 יוני 2012, 12:41

jol9 כתב:

היכולת המקצועית לא חשובה כאן. הקהל של מכבי (לפחות הקהל שנמצא בעניינים) לא ייקבל אותו, ואתה לא באמת רוצה שחקן בקבוצה ששורקים לו בוז

אני באמת לא יודע איך אפשר לפתור את העניין הזה בצורה נוחה וטובה. פשוט אוחיון יצא ממש טיפש.

אם אוחיון יצטער ויבקש סליחה במסיבת עיתונאים ובלאט ושמעון מזרחי ידברו בשבחו והם יציגו חוזה לעוד כמה שנים שלו במכבי ללא אופציית יציאה או עם ביי אאוט עצום אתה באמת מאמין שישרקו לו בוז?
Maccabikid

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 12:43

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:

אם אוחיון יצטער ויבקש סליחה במסיבת עיתונאים ובלאט ושמעון מזרחי ידברו בשבחו והם יציגו חוזה לעוד כמה שנים שלו במכבי ללא אופציית יציאה או עם ביי אאוט עצום אתה באמת מאמין שישרקו לו בוז?

אתה באמת רואה את כל מה שתיארת קורה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים