מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2012, 10:19

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:אותי הכי מפחידה איזו החתמת פאניקה שתהיה פופוליסטית בשביל להלהיב את הקהל והתקשורת שלא תיתן שום תרומה מקצועית.

דוקא החתמות כאלו נטו לגרור כאן הרבה קרדיט.
כרגע, על דוכן הממתקים שההנהלה יכולה להביא לאוהדים נמצאים פאפאולקס, שאראס, פרקינס ופארקר שכולם שחקנים חופשיים כרגע.
החתמת אחד מהם תגרור הרבה באז והתלהבות, וסביר להניח שרוב האוהדים (לרבות כותב הפוסט אליו אני מגיב), יקבלו החתמה כזו בברכה ואפילו בשמחה (שתתחלף בעצב בהמשך העונה).

אתה קצת מגזים. מי כאן יגיב בשמחה להחתמה של פאפאלוקאס??? פרקינס יתאים רק כתחליף לאוחיון, אבל זה אומר שחייבים להביא לכאן את הלפרין כמאזן.
לא הייתי רוצה קו אחורי של פרקינס, היקמן ולאנדסברג - לא נראה לי כמו הקו האחורי הקלאסי...
פארקר כבר זקן, ולא נראה לי שהרבה חושבים שהוא מתאים מקצועית, אם כי אין לדעת. אם הוא בכושר גופני טוב, אז בהחלט הוא עדיף על כל מיני
היקמנים ושמיקמנים.

החתמת לחץ דווקא יכולה להנחית כאן מישהו כמו ארויו, שהוא שחקן נפלא, או אולי לסגור את לאנגפורד, הלפרין ומאריץ', שזה גם יהיה נפלא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 10:29

אני התכוונתי להחתמה פופוליסטית ויקרה, שתגרום לכך שאי אפשר יהיה להביא שחקנים טובים בעמדות אחרות. נניח לפתות את עמרי כספי לחזור תמורת שני מיליון דולר או משהו דומה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 11:26

אני גם לא אשמח להחתמות של , שאראס , פארקר וכדומה. אני חושב שגם רוב האוהדים היום לא טיפשים עד כדי כך שיקנו החתמות כאלו כמשהוא שיעיף את מכבי למעלה, אולי רק כתוספת אחרונה לסגל חזק ובנוי היטב. ( זר שביעי או משהוא כזה ).

האמת שהסאגה הזאת של אוחיון יצאה מכל החורים ומכבי כבר צריכה לבנות קבוצה כאילו הוא לא קיים ולחתוך כבר את נושא לאנגפורד לכאן או לכאן.
שני הנושאים האלו תוקעים את מכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 11:33

yarinsaky כתב:אני גם לא אשמח להחתמות של , שאראס , פארקר וכדומה. אני חושב שגם רוב האוהדים היום לא טיפשים עד כדי כך שיקנו החתמות כאלו כמשהוא שיעיף את מכבי למעלה, אולי רק כתוספת אחרונה לסגל חזק ובנוי היטב. ( זר שביעי או משהוא כזה ).

האמת שהסאגה הזאת של אוחיון יצאה מכל החורים ומכבי כבר צריכה לבנות קבוצה כאילו הוא לא קיים ולחתוך כבר את נושא לאנגפורד לכאן או לכאן.
שני הנושאים האלו תוקעים את מכבי.

לא ממש ברור לי למה זה תוקע את הבניה. הרי סנטר ופאוור פורוורד צריך בכל מקרה. מעבר לכך, גם אם לנגפורד לא נשאר אז את הכסף שהיו אמורים לתת לו יצטרכו לנתב לגארד אחר, אשר אם רוצים שיהיה קרוב אליו ברמתו יעלה לא פחות ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 11:37

לא יודע, אולי לא יודעים איך לחלק את עוגת התקציב או משהוא כזה, קשה לי לדעת.

לא יודע אם זה דבר כל כך ברור שאם לאנגפורד לא נשאר יתנו ישר מיליון דולר לשחקן המחליף שלו. לא תמיד זה עבד כך. בשנה שעברה הלך פארגו עם המיליון דולר כמעט והביאו שחקן ב 500 אלף ( פאפלוקאס ) ואת פארמר בגרושים . השאירו רזרבה להמשך ולאנגפורד הגיע רק חודשיים אחרי זה .
קשה לדעת איך עובד הראש שם במכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 11:39

yarinsaky כתב:לא יודע, אולי לא יודעים איך לחלק את עוגת התקציב או משהוא כזה, קשה לי לדעת.

לא יודע אם זה דבר כל כך ברור שאם לאנגפורד לא נשאר יתנו ישר מיליון דולר לשחקן המחליף שלו. לא תמיד זה עבד כך. בשנה שעברה הלך פארגו עם המיליון דולר כמעט והביאו שחקן ב 500 אלף ( פאפלוקאס ) ואת פארמר בגרושים . השאירו רזרבה להמשך ולאנגפורד הגיע רק חודשיים אחרי זה .

אני מניח שאם רוצים שחקן שקרוב לרמה של לנגפורד הם לא ימצאו כזה בחצי מיליון דולר. אפשר להביא במקומו 3 שחקנים גרועים אבל זה גם יראה ככה.
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 24 יוני 2012, 11:42

קודי כתב:
yarinsaky כתב:לא יודע, אולי לא יודעים איך לחלק את עוגת התקציב או משהוא כזה, קשה לי לדעת.

אני מניח שאם רוצים שחקן שקרוב לרמה של לנגפורד הם לא ימצאו כזה בחצי מיליון דולר. אפשר להביא במקומו 3 שחקנים גרועים אבל זה גם יראה ככה.

או אולי בסוף היקמן יחליף אותו ויגיע עוד זר לעמדת הרכז.
Dperk

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 11:43

לפני חודשיים לא הייתי בטוח שמכבי צריכה לשלם עליו מיליון, היום אני כמעט משוכנע שאין סיכוי שהיא תמצא מישהוא ברמתו עם המצאי שיש באירופה . בזה אתה צודק ב 100 אחוז.
מה שמוזר לי שלא פורסמה שום הצעת חוזה על השחקן הזה בינתיים. לא נראה שאין לו הצעות גבוהות לפי מצב השוק היום.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 11:49

yarinsaky כתב:לפני חודשיים לא הייתי בטוח שמכבי צריכה לשלם עליו מיליון, היום אני כמעט משוכנע שאין סיכוי שהיא תמצא מישהוא ברמתו עם המצאי שיש באירופה . בזה אתה צודק ב 100 אחוז.
מה שמוזר לי שלא פורסמה שום הצעת חוזה על השחקן הזה בינתיים. לא נראה שאין לו הצעות גבוהות לפי מצב השוק היום.

אתה לא תדע עד שיעבור הדד ליין, מאחר שדברים כאלה בדרך כלל לא מתפרסמים. נקווה שלא יהיו הצעות אטרקטיביות מבחינתו. מוזר לי קצת שעל אוחיון מוכנים לשלם 850 אלף דולר ועל לנגפורד אין הצעות כפולות, לכן אני מעריך שיהיו הצעות והשאלה היא אם זה יהיה ממועדונים רציניים כמו ברצלונה (אז הוא יתקשה להישאר) או מכל מיני רוסיות מטורפות.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 11:52

אתה חושב שאם הוא יקבל הצעה של 2 מיליון דולר מקבוצה רוסית מטורפת הוא ישאר ? אני בכלל ללא בטוח .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 12:32

yarinsaky כתב:אתה חושב שאם הוא יקבל הצעה של 2 מיליון דולר מקבוצה רוסית מטורפת הוא ישאר ? אני בכלל ללא בטוח .

כנראה שלא, אבל אני די בטוח שהוא ידחה הצעה של 1.5 מיליון מרוסיה, מה שהוא לא יעשה אם היא תגיע מברצלונה.
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 12:40

אני מסכים, הוא כל כך שמח לברוח מרוסיה, הוא לא ישוש לשוב לשם כל כך מהר. אני טרוד ממשהו אחר - הבחור כבר יומיים לא צייץ בטוויטר, והוא פטפטן לא קטן. האם הוא היה עסוק ביומיים האחרונים בסיכומים/בדיקות רפואיות/חתימה בקבוצה אחרת? מקווה שלא.
er79

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 12:47

er79 כתב:אני מסכים, הוא כל כך שמח לברוח מרוסיה, הוא לא ישוש לשוב לשם כל כך מהר. אני טרוד ממשהו אחר - הבחור כבר יומיים לא צייץ בטוויטר, והוא פטפטן לא קטן. האם הוא היה עסוק ביומיים האחרונים בסיכומים/בדיקות רפואיות/חתימה בקבוצה אחרת? מקווה שלא.

כמו שאמרתי, בעניינים האלה הכל יכול להיות ובדרך כלל כשהבחור שקט בטוויטר קורים דברים...
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 16:36

הלפרין ל-102fm באתר וואן: השבוע אדע אם אני מצטרף למכבי. אולי עדיין יש סיכוי?
er79

הודעהעל ידי חנו'ש » 24 יוני 2012, 16:46

er79 כתב:הלפרין ל-102fm באתר וואן: השבוע אדע אם אני מצטרף למכבי. אולי עדיין יש סיכוי?

לא יודעת, קצת מפחיד אותי שמכל הלחץ בשל הסיפור של אוחיון, מכבי תגזים במשכורת של הלפרין ועוד עלולה גם להסכים לשלם עבורו את המס שלו.
אין ספק שהלפרין מתאים לנו בול מבחינה מקצועית ובטח שיפצה על המחסור בישראלים, אבל אני עדיין לא חושבת שצריך ללכת יותר מידי רחוק איתו ולהתחיל להתייחס אליו כאילו הוא מינימום איזה דיאמנטידיס שאסור לוותר עליו בשום אופן.
זה גם עלול להשפיע על זהות הזרים, שיישאר עבורם פחות כסף אם עבור הלפרין יחליטו להקצות יותר, מה שיביא לפה זרים שיהפכו את היקמן להתחמה הכי מלהיבה הקיץ.

אני ללא ספק רוצה לראות את הלפרין במכבי בעונה הבאה, אבל בשום אופן לא בכל מחיר!!
למכבי עדיף שהוא יהיה כאן, אבל נוכל גם לחיות יפה מאוד בלעדיו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 24 יוני 2012, 16:54

חנו'ש כתב:
er79 כתב:הלפרין ל-102fm באתר וואן: השבוע אדע אם אני מצטרף למכבי. אולי עדיין יש סיכוי?

לא יודעת, קצת מפחיד אותי שמכל הלחץ בשל הסיפור של אוחיון, מכבי תגזים במשכורת של הלפרין ועוד עלולה גם להסכים לשלם עבורו את המס שלו.
אין ספק שהלפרין מתאים לנו בול מבחינה מקצועית ובטח שיפצה על המחסור בישראלים, אבל אני עדיין לא חושבת שצריך ללכת יותר מידי רחוק איתו ולהתחיל להתייחס אליו כאילו הוא מינימום איזה דיאמנטידיס שאסור לוותר עליו בשום אופן.
זה גם עלול להשפיע על זהות הזרים, שיישאר עבורם פחות כסף אם עבור הלפרין יחליטו להקצות יותר, מה שיביא לפה זרים שיהפכו את היקמן להתחמה הכי מלהיבה הקיץ.

אני ללא ספק רוצה לראות את הלפרין במכבי בעונה הבאה, אבל בשום אופן לא בכל מחיר!!
למכבי עדיף שהוא יהיה כאן, אבל נוכל גם לחיות יפה מאוד בלעדיו!!

עדיין אני מעדיף אותו על פני כל גארד אחר ברמות של היקמן. אם מדובר על לנגפורד אז זה סיפור אחר, אבל מתחת לרמה שלו עדיף הלפרין על כל זר אחר ובוודאי שעל כל הגארדים הישראלים.
קודי

הודעהעל ידי Mta_atic » 24 יוני 2012, 16:58

את הלפרין יהיה אפשר לתמרץ בעונה הקרובה עם הבאייאוט של אוחיון.
בשכר שאוחיון אמור היה להרוויח אפשר להחתים ישראלי נוסף (לנדסברג/רוט)
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 יוני 2012, 18:33

סטרוברי שוחרר ממגדל
לא אתפלא אם בקרוב מאוד מישהו יזכיר אותו כמועמד וכל הפורום ייכנס לפאניקה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 24 יוני 2012, 18:36

הפורום כבר בפאניקה בלי קשר לתותים. הפיתרון לפאניקה זה לקחת איתנו מגבת.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 24 יוני 2012, 19:38

גולש יווני באינטרבאסקט אומר שכלי תקשורת ביוון מדווחים שבלאט רוצה את באטיסט.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, גל גל ו־37 אורחים