10 דצמבר 2021, 21:10
10 דצמבר 2021, 21:14
10 דצמבר 2021, 22:06
10 דצמבר 2021, 22:09
12 דצמבר 2021, 11:57
12 דצמבר 2021, 12:23
12 דצמבר 2021, 19:48
12 דצמבר 2021, 20:17
האמת שאני מתחבר מאד למה שכתבת.מילוס כתב:אגיב דווקא מהסוף להתחלה.
פתיחת עונה טובה? בלוף. ועד בלוף.
היא פתחה נורא (באיירן, רד סטאר, מילאנו).
ואז היה רצף של שני משחקים מעולים (ברסה, בסקוניה), מרופד בעוד שני ניצחונות בית מאוווד לא מרשימים (פאו, זלגיריס) וכמה משחקי ליגה כדי לסגור את חבילת "מכבי חוזרת".
בדיוק הימים שחיפשו פה בנרות את אלו שקראו לפטר את יאניס.
ומאז, שוב, מכבי חזרה להיות מכבי. בלי עתיד, בלי תקווה, בלי חלום. כי זו מכבי של הפדרמנים, ושל ניקולה, יאניס, ושל אבן.
אותה שבלונה, אותו משחק בלתי, אותו סקוטי+11 (ולא באשמתו), אותם ליקויים בסגל ובהתנהלות. שורה תחתונה, פשוט מאוד, היה סדר משחקים נוח. והנה עכשיו זה מתיישר, כמו כל עונה.
שורה תחתונה, מכבי תסיים סיבוב ב-10-7. קצב שנתי של 20-14.
שורה תחתונה, זה בדיוק המאזן של מכבי המחפירה של העונה שעברה, בדרך למקום ה-13.
מכבי היא חברת הסעות בפשיטת רגל, ששמה יהבה בהנהלה כושלת ונהג שודים עם 400 סעיפי משמעת. איך מונעים את התאונה הבאה? מחליפים את הנוסעים.
וזה ההגיון פה כבר עשור. וזה לא ישתנה בקיץ.
כמה מילים על שחקנים.
זיזיץ' הפתיע אותי בגדול.
סקוטי שחקן אדיר, שאם במכבי היו משכילים לתת לו עזרה, זה היה שם אותה במקום אחר לגמרי.
ננאלי, שכבר שנים עובד טוב כ-3&D, הפך פה לשחקן השני בחשיבותו ברוטציה, והוא פשוט לא כזה. אלא אם כן מדובר בקבוצה יורוקאפ.
כל השאר, לא רלבנטיים לרמה שמכבי צריכה להיות בה (אולי, נאמר, קינן אוואנס יכול לעבוד כרכז מחליף).
עוד קיץ מופלא בחסות מחלקת הסקאוטינג.
13 דצמבר 2021, 12:17
13 דצמבר 2021, 16:02
my man כתב:האמת שאני מתחבר מאד למה שכתבת.
הייתה פה אשליה שגם אני נפלתי בה.
ankram כתב:אחרי השבוע הזה , יהיה אפשר לסכם את העונה , עוד עונה של המועדון היחיד עם רשיון א' , שלא מגיע לפלייאוף.
עוד עונת בזבוז לקרדיט ההולך ונגמר של ההתייחסות למכבי כקבוצת יורוליג לגיטימית.
עוד עונה שמחרבנים לנו בבית , והמאמן מחרבן לנו את הרבע הרביעי
עוד עונה שבה , מכבי מציגה את הכדורסל השבלוני , המכוער , האנוכי והמביך ביותר ביורוליג , ואף מתבלת את זה בלוזריות אוסישקינית ברגעי הכרעה.