25 דצמבר 2021, 00:19
TAYO כתב:שוב, כל חריגה מהתקציב תעלה חריגה+החזר המענק. לא מדובר במאות אלפים… מדובר במיליונים.שמואל1 כתב:TAYO כתב:לדעתי מאותה סיבה שלא הגיע חיזוק - מענק החילוץ והמגבלה שהוא מציב על התקציב.שמואל1 כתב:איך יאניס לא פוטר עדיין?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ההנהלה יודעת טוב מאוד לפטר מאמן כשצריך. אפילו לפטר 4 מאמנים בעונה. אל תדאג להם מהבחינה הזאת.
לדעתי הדבר היחיד שמחזיק אותו כאן הוא תמיכת האוהדים. אבל אני אישית לא רואה איך שורד הפסד גם למונאקו.
25 דצמבר 2021, 07:54
החזר המענק שמכבי קיבלה מהמדינה - זה מיליוניםשמואל1 כתב:TAYO כתב:שוב, כל חריגה מהתקציב תעלה חריגה+החזר המענק. לא מדובר במאות אלפים… מדובר במיליונים.שמואל1 כתב:TAYO כתב:לדעתי מאותה סיבה שלא הגיע חיזוק - מענק החילוץ והמגבלה שהוא מציב על התקציב.שמואל1 כתב:איך יאניס לא פוטר עדיין?
ההנהלה יודעת טוב מאוד לפטר מאמן כשצריך. אפילו לפטר 4 מאמנים בעונה. אל תדאג להם מהבחינה הזאת.
לדעתי הדבר היחיד שמחזיק אותו כאן הוא תמיכת האוהדים. אבל אני אישית לא רואה איך שורד הפסד גם למונאקו.
לא ברור לי איך הגעת למספרים הללו.
כשמפטרים מאמן אפשר להגיע להסכם ג'נטלמני איתו. כמבון שיאניס יקבל פיצוי, אבל אין שום סיבה שימשיך לקבל מיליונים.
25 דצמבר 2021, 13:54
25 דצמבר 2021, 13:59
25 דצמבר 2021, 14:02
עדיין לא הבנתי את הקשר בין פיטורי מאמן למענק שמכבי קיבלה מהמדינה.TAYO כתב:החזר המענק שמכבי קיבלה מהמדינה - זה מיליוניםשמואל1 כתב:TAYO כתב:שוב, כל חריגה מהתקציב תעלה חריגה+החזר המענק. לא מדובר במאות אלפים… מדובר במיליונים.שמואל1 כתב:TAYO כתב:לדעתי מאותה סיבה שלא הגיע חיזוק - מענק החילוץ והמגבלה שהוא מציב על התקציב.
לא ברור לי איך הגעת למספרים הללו.
כשמפטרים מאמן אפשר להגיע להסכם ג'נטלמני איתו. כמבון שיאניס יקבל פיצוי, אבל אין שום סיבה שימשיך לקבל מיליונים.
25 דצמבר 2021, 16:32
25 דצמבר 2021, 17:42
תחת הבעלים הנוכחי כל מה שאתה מקווה לו שווה לכוסות רוח למת.מילוס כתב:תירוצים יש תמיד ובשפע.
אנחנו לא יודעים כמה מכבי באמת קרובה לסף המספרים שמסכנים את המענק.
אנחנו לא יודעים אם לא מראש השאירו מרווח מסויים בקיץ, בידיעה שכ-ל דצמבר יש פה מקצה תיקונים (ואם לא השאירו, בייחוד כשזה לא שהביאו פה איזה שחקן עילוי שהיו חייבים למתוח בשבילו את התקציב, זה עוד פייל, בהכרתנו את המטרייה של דצמבר-ינואר במכבי כבר עשור לפחות. עכשיו תוסיפו לזה את הקורונה).
ואם באמת ההיערכות לעונה לא השאירה כמה גרושים בצד, זה עוד דבר שמישהו צריך לשלם עליו.
שורה תחתונה, הקבוצה הזו שוברת שיאי מבוכה, וחייב להיות פה שינוי, עכשיו. גם בשביל האוהדים, גם בשביל מה שנשאר מהרוח של טל ברודי וגם בשביל השם של המועדון הזה, שהמשך פגיעה בו פוגעת בהכנסות עתידיות וברצון של זרים לבוא לפה. הטיעון הזה של "זה גם ככה לא יעזור, בואו נחכה לקיץ" רק ממחיש את השבר ויישור הקו עם הבלופים של ההנהלה הזו. כאילו שמשהו ישתנה בקיץ..
25 דצמבר 2021, 17:44
25 דצמבר 2021, 17:47
25 דצמבר 2021, 19:07
25 דצמבר 2021, 19:12
25 דצמבר 2021, 20:59
25 דצמבר 2021, 22:52
25 דצמבר 2021, 23:54
מילוס כתב:אני יכול לחשוב על כ"כ הרבה מקרים בתולדות מכבי שבהם חשיבה של "מה זה כבר ישנה?" היתה משנה את כל ההיסטוריה (לרעה)..
נס זלגיריס, נס מילאנו, עוד נס מילאנו, הדיאטה של סופו לפני שהגיע למכבי.
26 דצמבר 2021, 00:33
26 דצמבר 2021, 00:40
מילוס כתב:לא, לא, לא לשם. הכוונה היא למנטליות של המועדון שכ"כ השתנתה.
פעם שיחקו פה עד הסוף, גם כשהעסק לגמרי גמור (ע"ע הדוגמאות), כי אין דבר כזה להפסיד, ובשנים האחרונות מוותרים פה על משחקים כבר ברבע השני ועל כל העונה כבר בדצמבר.
26 דצמבר 2021, 01:54
26 דצמבר 2021, 01:56
מילוס כתב:לא, לא, לא לשם. הכוונה היא למנטליות של המועדון שכ"כ השתנתה.
פעם שיחקו פה עד הסוף, גם כשהעסק לגמרי גמור (ע"ע הדוגמאות), כי אין דבר כזה להפסיד, ובשנים האחרונות מוותרים פה על משחקים כבר ברבע השני ועל כל העונה כבר בדצמבר.
26 דצמבר 2021, 12:34
עידן כתב:מילוס כתב:לא, לא, לא לשם. הכוונה היא למנטליות של המועדון שכ"כ השתנתה.
מי מוותר על משחקים? לא יאניס ובטח לא השחקנים. הפסדים רבים העונה היו צמודים מאוד. עם שלוש נקודות לכיוון השני היית היום יכול להיות אחרי נצחונות חוץ על צסק"א, ריאל וזניט.
באותה מידה, העונה של נס מילאנו הייתה יכולה להסתיים אחרת לגמרי עם עוד שלוש נקודות לכיוון האחר בשלושה משחקים מסוימים.
26 דצמבר 2021, 12:46