סומבץ כתב:הקלה. לא הבנתי מה קורה. הבנתי שאני לא יכול בלי לקרוא המון דברים שכותבים אנשים שאני לא יודע מי הם על קבוצה אחת
viewtopic.php?f=2&t=2419
לך קצת לעמודים היותר מתקדמים תכיר מי אנחנו הכותבים פה..
ואם אתה עוד לא רשום שם תוסיף..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
סומבץ כתב:הקלה. לא הבנתי מה קורה. הבנתי שאני לא יכול בלי לקרוא המון דברים שכותבים אנשים שאני לא יודע מי הם על קבוצה אחת
מחזק, צריך באמת להיות איזה גיבוי מסוים לסיטואציות כאלהמקאדו 3 כתב:תודה , היה טוב אם אפשר היה ליצור קשר איכשהו עם אחד המנהלים כשדבר כזה קורה , במייל או בפייס או משהו כמעט נרשמתי fxp מרוב יאוש ...
רעיון טוב.אחדשיודע כתב:אני בעד יוזר בטוויטר של צהבת. גם בטלגרם האמת יכול לתפוס.
טלגרם זה אחלה רעיון.אחדשיודע כתב:אני בעד יוזר בטוויטר של צהבת. גם בטלגרם האמת יכול לתפוס.
רק שלא יריב עם היוזר של פורום צ'ה בטוויטראחדשיודע כתב:אני בעד יוזר בטוויטר של צהבת. גם בטלגרם האמת יכול לתפוס.
אם יהיה זה רק ערוץ בקאפ כן? להודעות או למקרה שהפורום נופל. זה לא מחליף את הפורום.גיא כתב:גם אני בעד טלגרם - הרבה יותר קל מהנייד, למרות שהחלוקה לנושאי דיון תהיה אחרת מן הסתם
מספיק להתחבר פעם אחת ולבחור שיזכור אותך. תבדוק שאתה לא מנקה עוגיות בדפדפן.felix_r כתב:האם אפשר לעשות כך, שה-LOGIN יחזיק יותר מיממה אחת? למה בכל יום צריך להתחבר מחדש? יש בזה הגיון כלשהו?
שמואל1 כתב:מספיק להתחבר פעם אחת ולבחור שיזכור אותך. תבדוק שאתה לא מנקה עוגיות בדפדפן.felix_r כתב:האם אפשר לעשות כך, שה-LOGIN יחזיק יותר מיממה אחת? למה בכל יום צריך להתחבר מחדש? יש בזה הגיון כלשהו?
אצלי זה לא קורהfelix_r כתב:שמואל1 כתב:מספיק להתחבר פעם אחת ולבחור שיזכור אותך. תבדוק שאתה לא מנקה עוגיות בדפדפן.felix_r כתב:האם אפשר לעשות כך, שה-LOGIN יחזיק יותר מיממה אחת? למה בכל יום צריך להתחבר מחדש? יש בזה הגיון כלשהו?
נו באמת. מי אתה חושב שאני, שמואל?
ברור, שאני מסמן לזכור אותי, ואני לא מנקה את הקוקיז. עדיין ברוב המקרים למחרת אני שוב צריך לעשות את ההתחברות.
וזה רק בפורום הזה.
בפייסבוק, לדוגמא, אני לא מתחבר מחדש כבר שנה לפחות.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מספיק להתחבר פעם אחת ולבחור שיזכור אותך. תבדוק שאתה לא מנקה עוגיות בדפדפן.felix_r כתב:האם אפשר לעשות כך, שה-LOGIN יחזיק יותר מיממה אחת? למה בכל יום צריך להתחבר מחדש? יש בזה הגיון כלשהו?
ברור, שאני מסמן לזכור אותי, ואני לא מנקה את הקוקיז. עדיין ברוב המקרים למחרת אני שוב צריך לעשות את ההתחברות.
וזה רק בפורום הזה.
אצלי זה לא קורה
גם וגם. כרום.felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מספיק להתחבר פעם אחת ולבחור שיזכור אותך. תבדוק שאתה לא מנקה עוגיות בדפדפן.felix_r כתב:האם אפשר לעשות כך, שה-LOGIN יחזיק יותר מיממה אחת? למה בכל יום צריך להתחבר מחדש? יש בזה הגיון כלשהו?
וזה רק בפורום הזה.
אצלי זה לא קורה
אתה גולש בנייד או במחשב?
באיזה דפדפן אתה משתמש?
שמואל1 כתב:גם וגם. כרום.felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:מספיק להתחבר פעם אחת ולבחור שיזכור אותך. תבדוק שאתה לא מנקה עוגיות בדפדפן.
וזה רק בפורום הזה.
אצלי זה לא קורה
אתה גולש בנייד או במחשב?
באיזה דפדפן אתה משתמש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים