פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופי חדש

08 יוני 2011, 06:38

בעל זבוב כתב:חימקי השלימה מהפך גדול מול קאזאן 54:61 וניצחה 2:3 בחצי הגמר. הטטארים כבר הובילו 0:2 בסדרה והשתנקו מול פלניניץ' ושות', ששיחקו ללא לנגפורד הפצוע.
צסק"א תהיה ביתית בסדרת הגמר בגלל זה.

הערב, משחק שלוש בסלובניה: נובו מסטו בבית מול לובליאנה כשהסדרה ב-1:1, אחרי 34 הפרש לנובו בראשון וסל באזר של מזל ליגדוניק בשני לטובת לובליאנה.

מצחיק שמדברים פה כל הזמן שקאזאן היא קבוצת יורוליג לגיטימית ואחת הטובות באירופה, כשהיא לא מצליחה לנצח את חימקי החלשה בסדרה.

08 יוני 2011, 07:42

בעל זבוב כתב:פיט מיקל ונווארו חתמו לשנתיים נוספות בברצלונה, זה אומר שהאגדות אנדרסון בחוץ.
פאפאלוקאס סיכם לשנתיים "בקבוצה אירופית בכירה" שלא פורסם שמה ויעזוב את אולימפיאקוס.

אני לא מבין... ששאלתי בפורום כמה פעמים מה עם פיט מיקל כולם קפצו ואמרו שהוא גמר שעות מנוע.

08 יוני 2011, 07:45

סרג'יו סקאריולו - מאמנה החדש של מילאנו.

דיוויד לוגאן עוזב את קאחה לבורל.

08 יוני 2011, 08:15

בסך הכל יש למילאנו שלד לא רע בכלל. ג'אבר-גריר-הוקינס-מאנצ'ינלי-פצ'רוב-פטראביצ'וס
בעונה הבאה הם יעמידו תקציב של 15 מיליון יורו. זה אמור להספיק לשמר את הסגל ולחזק אותו עם עוד שני שחקנים בכירים.
נראה אם סקריולו יצליח להעמיד אלטרנטיבה ראויה לסיינה.

08 יוני 2011, 09:45

מעניין בברצלונה שככה"נ גם אידסון וגם מיקל באותה קבוצה

08 יוני 2011, 11:12

itai7 כתב:מעניין בברצלונה שככה"נ גם אידסון וגם מיקל באותה קבוצה

להזכירך, לא היתה שום הודעה רשמית על איידסון בבארסה.

08 יוני 2011, 11:18

Euro_Basket כתב:
בעל זבוב כתב:חימקי השלימה מהפך גדול מול קאזאן 54:61 וניצחה 2:3 בחצי הגמר. הטטארים כבר הובילו 0:2 בסדרה והשתנקו מול פלניניץ' ושות', ששיחקו ללא לנגפורד הפצוע.
צסק"א תהיה ביתית בסדרת הגמר בגלל זה.

הערב, משחק שלוש בסלובניה: נובו מסטו בבית מול לובליאנה כשהסדרה ב-1:1, אחרי 34 הפרש לנובו בראשון וסל באזר של מזל ליגדוניק בשני לטובת לובליאנה.

מצחיק שמדברים פה כל הזמן שקאזאן היא קבוצת יורוליג לגיטימית ואחת הטובות באירופה, כשהיא לא מצליחה לנצח את חימקי החלשה בסדרה.

זה תלוי איך אתה מגדיר קבוצת יורוליג לגיטימית , לפי מה שאמרת גם צסק"א של העונה היא לא קבוצה ראוייה בעיקבות ההופעה הגרועה שלה ביורוליג...
אני חושב שקבוצה לגיטימית היא קבוצה שיכולה להעמיד תקציב גבוהה לבניית הסגל ( מה היא עושה בכסף הזה , מגלים רק במהלך העונה...) שאם תשתמש בו נכון גם תצליח בירוליג.
גם קאזאן וגם חימקי הם קבוצות עם תקציב גדול שיכולות להעמיד סגל חזק ביותר , זה שהם לא מצליחות זה בעיה שלהם אבל כשיצליחו כולנו נדע...

אגב, עד כמה שידוע לי פטרביצ'יוס עוזב את מילאנו וגם ג'אבר שחקן חופשי...

08 יוני 2011, 13:18

לפי טובאסקט מירזה טלטוביץ' בשיחות עם קאחה לאבורל בשביל לסיים את החוזה שלו ולעבור לצסק''א
http://www.tubasket.com/noticia/Teletov ... /260582/84

08 יוני 2011, 13:59

yzafrir כתב:זה תלוי איך אתה מגדיר קבוצת יורוליג לגיטימית , לפי מה שאמרת גם צסק"א של העונה היא לא קבוצה ראוייה בעיקבות ההופעה הגרועה שלה ביורוליג...
אני חושב שקבוצה לגיטימית היא קבוצה שיכולה להעמיד תקציב גבוהה לבניית הסגל ( מה היא עושה בכסף הזה , מגלים רק במהלך העונה...) שאם תשתמש בו נכון גם תצליח בירוליג.
גם קאזאן וגם חימקי הם קבוצות עם תקציב גדול שיכולות להעמיד סגל חזק ביותר , זה שהם לא מצליחות זה בעיה שלהם אבל כשיצליחו כולנו נדע...

אגב, עד כמה שידוע לי פטרביצ'יוס עוזב את מילאנו וגם ג'אבר שחקן חופשי...

אז יש להם תקציב גדול. צריך לתת להם על כך פרס?
לפי מה שאתה אומר צריך להוציא מהליגה את לובליאנה ופרטיזן שהתקציב של כל אחת מהן פחות או יותר הוא כמו השכר השנתי של סמודיש.
בעיניי קבוצות צריכות להיות בליגה על סמך הצלחות, ולא תקציב.
האמת שכבר עדיף קבוצות עם קהל אוהדים גדול, מאשר סתם קבוצות עשירות כושלות.

קאזאן להזכירך לא עברה השנה את שלב המוקדמות ביורוליג, והפסידה לשרלרואה החלשה.

08 יוני 2011, 17:13

לאנגפורד מתאמן וכנראה יהיה כשיר לסדרה נגד צסק"א.

08 יוני 2011, 17:14

misha כתב:לאנגפורד מתאמן וכנראה יהיה כשיר לסדרה נגד צסק"א.

נהדר. אני משתוקק שהם יקחו את הסדרה. מאסתי בצסק"א.

08 יוני 2011, 17:35

בעל זבוב כתב:
misha כתב:לאנגפורד מתאמן וכנראה יהיה כשיר לסדרה נגד צסק"א.

נהדר. אני משתוקק שהם יקחו את הסדרה. מאסתי בצסק"א.

דווקא בלי לאנגפורד חימקי משחקת יותר קבוצתי ונראת יותר טוב

08 יוני 2011, 17:39

Holiday_Armadillo כתב:לפי טובאסקט מירזה טלטוביץ' בשיחות עם קאחה לאבורל בשביל לסיים את החוזה שלו ולעבור לצסק''א

הבעיה היא, שיש לו עוד 3 שנים בחוזה עם קאחה. צסקא של פעם היתה קונה אותו בכל מקרה, אבל לצסקא של היום יש תקציב קצת יותר הגיוני ומוגבל, לכן המעבר הזה לא בטוח שיתממש.

דרך אגב, קאחה לאבורל קנתה את השליטה במועדון הכדורגל הספרדי "אלבס", וזהו המקרה הראשון בהיסטוריה, שמועדון כדורסל הוא הבעלים של קבוצת כדורגל ( בדרך כלל זה ההפך)

08 יוני 2011, 17:41

מה פחות או יותר התקציב של צסקא לאחר הקיצוץ?

08 יוני 2011, 17:42

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי טובאסקט מירזה טלטוביץ' בשיחות עם קאחה לאבורל בשביל לסיים את החוזה שלו ולעבור לצסק''א

הבעיה היא, שיש לו עוד 3 שנים בחוזה עם קאחה. צסקא של פעם היתה קונה אותו בכל מקרה, אבל לצסקא של היום יש תקציב קצת יותר הגיוני ומוגבל, לכן המעבר הזה לא בטוח שיתממש.

דרך אגב, קאחה לאבורל קנתה את השליטה במועדון הכדורגל הספרדי "אלבס", וזהו המקרה הראשון בהיסטוריה, שמועדון כדורסל הוא הבעלים של קבוצת כדורגל ( בדרך כלל זה ההפך)

כן אבל מה שמפתיע אותי בכל הסיפור הזה זה שטלטוביץ' גם רוצה לצאת מקאחה..זה לא סתם התעניינות של צסק''א

08 יוני 2011, 17:44

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:

כן אבל מה שמפתיע אותי בכל הסיפור הזה זה שטלטוביץ' גם רוצה לצאת מקאחה..זה לא סתם התעניינות של צסק''א

תראה, אף אחד לא בדיוק אוהב לשחק אצל איבנוביץ' הנאצי.

08 יוני 2011, 17:46

itay92 כתב:מה פחות או יותר התקציב של צסקא לאחר הקיצוץ?

לדעתי, משהו כמו 30-35 מיליון דולר במקרה הכי גרוע

08 יוני 2011, 17:47

http://www.tubasket.com/noticia/Teletov ... /260582/84[/quote]

תראה, אף אחד לא בדיוק אוהב לשחק אצל איבנוביץ' הנאצי.[/quote]
אלא שדווקא מירזה מקבל קרדיט אינסופי מאיבנוביץ', משהו שלא ילך לו עם הפצצות מבחוץ אצל מאמנים אחרים.

08 יוני 2011, 17:48

אלא שדווקא מירזה מקבל קרדיט אינסופי מאיבנוביץ', משהו שלא ילך לו עם הפצצות מבחוץ אצל מאמנים אחרים.

אני ממש לא בטוחה בקשר לזה..

08 יוני 2011, 17:49

זה נכון, ויש לזה שתי סיבות עיקריות:

1) אין לקאחה מחליף נורמאלי בעמדה שלו
2) איבנוביץ' עצמו, כשהיה שחקן, שיחק בערך באותו הסגנון כמו מירזה (עד כמה שאני זוכר :D )
נושא נעול