כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 21 יוני 2012, 14:33

LIAV10 כתב:תגידו, מה עם נאור שרון? הוא היה העונה באקדמיה של פו אורטז?
השתפר משהו?

להסתמך על המספרים שלו בנבחרת העתודה, נראה שהוא רק הלך אחורה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי refael » 21 יוני 2012, 15:50

גוש דאנקן המצויין מאשדוד סגר לעונה אחת הפועל ירושלים.
תמונה
refael

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2012, 15:54

refael כתב:גוש דאנקן המצויין מאשדוד סגר לעונה אחת הפועל ירושלים.

שחקן טוב במגמת עליה. יהנו ממנו. מאוד מתאים לרמות שבהן הפועל משחקת ולדעתי הוא יכול להיות סוג של עומאר סניד בשבילם (לטעמי, אחד הזרים המוצלחים ששיחקו שם בעשור האחרון).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2012, 16:05

felix_r כתב:דני קליין דורש מהפועל י-ם כ-4 מיליון שקלים.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 08&Lang=he

אין בושה לבן אדם הזה :huh

ייאמר להגנתו שזה פורסם לפני כל הסיפור עם גומא..זה לא שהוא עד כדי כך חסר רגישות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2012, 22:00

ג'וש דאנקן חתם בירושליים לעונה+אופציה
http://one.co.il/Article/201647.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2012, 22:01

עודד קטש יאמן את אילת שעלתה לליגת העל(מאיפה זה הגיע?)
http://one.co.il/Article/201641.html
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2012, 22:41

שחקן טוב מאוד אני התרשמתי ממנו בשנתיים האחרונות. הוא שיפור לרנדל שאני לא מבין מה הפרשנים תפסו ממנו (מאוד מוגבל בהתקפה ותקוע בין 3 ל- 4).

דאנקן שחקן שיכול לעשות גם הגנה וגם התקפה ונותן גם מימד של שלשות חשוב מאוד.

זו התחלה טובה לירושלים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 21 יוני 2012, 22:42

yellowaura כתב:

שחקן טוב מאוד אני התרשמתי ממנו בשנתיים האחרונות. הוא שיפור לרנדל שאני לא מבין מה הפרשנים תפסו ממנו (מאוד מוגבל בהתקפה ותקוע בין 3 ל- 4).

דאנקן שחקן שיכול לעשות גם הגנה וגם התקפה ונותן גם מימד של שלשות חשוב מאוד. חוץ מזה יש לו אופי טוב של גבוה. נראה מתאים לקבוצות ברמה גבוהה (יורוקאפ)

זו התחלה טובה לירושלים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 15:38

הגענו לסוף הבלתי נמנע?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4245865,00.html
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 15:45

לא יודע, משהו מסריח בדברים של אמא שלו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 22 יוני 2012, 17:31

LIAV10 כתב:לא יודע, משהו מסריח בדברים של אמא שלו..

למה אתה מתכוון?
Dperk

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 יוני 2012, 17:46

Dperk כתב:

למה אתה מתכוון?

כל הבקשות לשליטה על נכסיו והרושם של חוסר אכפתיות לבנה, מדברת עליו כמת, נשמעת חסרת רגישות..
כבר רצות על זה המון קונספירציות ברשת על אפשרות של שיתוף פעולה של האמא עם אנשים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 22 יוני 2012, 17:55

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

למה אתה מתכוון?

כל הבקשות לשליטה על נכסיו והרושם של חוסר אכפתיות לבנה, מדברת עליו כמת, נשמעת חסרת רגישות..
כבר רצות על זה המון קונספירציות ברשת על אפשרות של שיתוף פעולה של האמא עם אנשים..

כמעט כל מה שקשור לגומא תמיד היה מוזר ולא לגמרי שפוי, אני לא אתפלא אם זה נכון הדברים האלה.
Dperk

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יוני 2012, 18:49

LIAV10 כתב:
Dperk כתב:

למה אתה מתכוון?

+1
גם אני חשבתי על זה.. איך אמא יכולה לדבר ככה? הבן שלך פאקינג נעלם בים, וכל מה שיש לך בראש זה כסף??
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 יוני 2012, 21:31

לא יודעת מה קרה שם אבל אני לא יכולה לשפוט את האמא
אולי היא כבר במצב של ''קהות חושים'' מכל נסיונות ההתאבדות שלו במשך השנים..אולי היא ציפתה לזה שזה יגיע בשלב מסויים
גם לפי מה שהבנתי היה לו סכסוך במשך הרבה שנים עם הדוד ואולי היא לא רוצה שהדוד יניח את הידיים שלו על הכסף של גומא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 יוני 2012, 19:22

מכבי חיפה רצו את דאנסטון אבל ג'ף רוזן ממשיך ללכת עם הראש בקיר ולהסתכל רק על שחקנים מדרום אמריקה..כי כולנ ויודעים כמה הליגות שם איכותיות

לא להאמין מה הבן אדם הזה עושה למועדון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

פוסט השופך אור לסיבות שהבאו את מכבי לבטל הסכם עם הפועל מגידו

הודעהעל ידי gandya » 24 יוני 2012, 15:49

שיתוף הפעולה עם הפועל יקנעם/מגידו. עוד כישלון צורם של מכבי לקדם שחקנים צעירים.

משפחת פדרמן היא משפחה יקרה תרתי משמע… משפחה של אוהדי מכבי ת"א בלב ובנשמה והשקעתו של דיוויד האב במהלך השנים אינה מוטלת בספק. דני הבן, יורש העצר, צמח איתי במחלקת הנוער של מכבי, וגם הוא איש צהוב בכל רמ"ח איבריו. אנשים רבים כולל השועל עצמו, האיש והאגדה, פנו לפדרמן על מנת שלכשרונות צעירים של מכבי שאין להם מקום בליגת העל, יהיה בית חם בליגה הלאומית. האבסורד פה היה מבחינתי הבקשה הזאת , כי בעבר שחקנים של מכבי ת"א, אם אין להם מקום בקבוצה הבוגרת, לפחות יכולת למצוא אותם בליגת העל. אז יגידו לי הציניקנים שבעבר היו שני זרים בסה"כ והיום יש יותר… אדרבא, מה עם החוק הרוסי? מה עם תופעת המתאזרחים שנעלמה? לכל מטבע שני צדדים רבותיי. אני אספר לכם על שחקנים רבים שגדלו בזמני במכבי ושיחקו בליגת העל בהצלחה: מוטי בן בסט, עמית בן דוד, שי ג'ורנו, מוטי לוי, דרור כהן, גיא ז'אנו, הראל גדות, אלירן גואטה והרשימה עוד ארוכה רבותיי. היום לכל הבוכמנים והטישמנים אין מקום אפילו באשקלון או מ.כ הבקעה… לא יאומן כי יסופר, ואלה שחקנים שזוכים בתארים רבים במהלך שנותיהם במחלקת הנוער של מכבי, אז מה זה אומר על הקבוצות האחרות השם ירחם?

אבל לא בזה עסקינן… מכבי ת"א רכשה כקבוצת בת את הפועל יקנעם/מגידו, ויצאה לדרך כשהיא שולחת לשורותיה הרבה שחקנים: בוכמן, טישמן, ואן אווקרק (ניגע בו מאוחר יותר) ועוד. באתי לאולמה הביתי של מכבי באר יעקב למשחק הצמרת בינה לבין הפועל מגידו המדוברת. מכבי באר יעקב ניצחה את המשחק הזה אחרי הארכה, ומה שראיתי הדהים אותי. הפועל מגידו משחקת בהרכב הבא: נייט מילר שחתם לאחרונה בהפועל י-ם, רמון קלמנטה שחתם לאחרונה בהפועל טבעון ו… זהו. שניהם יחדיו קולעים בממוצע 60-70 נק' שהם לטעמי 80-85 אחוזים מסך נק' הקבוצה, וכל שאר השחקנים ספיחים. מאמן הקבוצה הינו אוהד יתום, שאיני מכיר אותו, ולא יודע מה הקשר שלו לענף ואיך הגיע למעמד אימון קבוצה מיוחדת כזאת כשעוזרו הוא איש כדורגל בכלל מעפולה, שניהם נגועים היטב בתחלואי מאמן הכדורסל הישראלי עליהם דיברתי קודם לכן. מסתבר שכאחראי על הפרוייקט הנהלת הקבוצה מינתה את אבי אבן, שאני עד היום לא יודע מי או למה הוא הגיע לעמדת מפתח מקצועית במכבי ת"א. אגב, אבן כנראה יהיה ראש הסקאוטינג של מכבי, וימשיך לנהל את הפרוייקט הזה… לא מבין את זה לחלוטין, כי לדעתי המצב הבזיוני הנ"ל יונצח. אולסי פרי היה היועץ לעניינים מקצועיים ואותו ראיתי יושב קרוב אליי ורושם על פנקס רשמים ארוכים מכל משחק, האם מישהו קרא אותם? לא משוכנע אנוכי.

אלו המסקנות ממה שראיתי והחומר שאספתי מאז ועד הלום, ואספר לכם עוד מס' סיפורים בהקשר:

הפועל יקנעם/מגידו למרות הצלחה מקצועית היא כשלון גדול. הקבוצה הגיעה לפיינל פור העלייה לליגת העל, אבל למעשה מי שהתקדם לכאורה ממנה היה שחקן אחד ניט מילר האמריקאי. האם זה הקידום שרצו במכבי לעשות?
אף שחקן כרגע לא קרוב אפילו לרמה של עלייה לליגת העל למעט נמרדו טישמן שחתם בגליל ונראה כמה דקות יקבל אם בכלל. בוכמן עוד דיבר עם בני השרון אבל כרגע לא נראה שיחתום שם.
המתקנים במגידו הם מיושנים… אין חדר כושר ואין שום מתקנים משלימים וחופפים לקידום שחקנים.
אבי אבן שם, אוהד יתום כבר לא שם… מה ההגיון בפרוייקט ללא המשכיות של צוות מקצועי? אם זה החלפה לצורך תיקון טעויות מילא, אבל המחליף לעסק הוא איתי פז… מיהו הנ"ל? אין לי שמץ. מה הכישורים שלו לטפח את צעירי האגודה? שוב, אין לי מושג ירוק. בחיפוש בגוגל אחר הבחור ראיתי אימון בקרית אתא, רמה"ש, נוער של עמק יזראל ובני השרון. האם הוא עוד בובה של אבן? כנראה שכן או אם תרצו – נו טוייף…
משפחת פדרמן לדעתי מקבלת וקיבלה דיווחים שגויים על הצלחת הפרוייקט, ואני לא יודע מאיפה הם שואבים את הנתונים אבל הם צריכים להתעורר.

עד עתה הפרוייקט כשל, ואתם יכולים להגיד לי שצריך סבלנות, זה רק אחרי עונה אחת וכהנה וכהנה. לא זו הנקודה, ואני בוגר הפרוייקט הקודם של האגודה שהיה קרוי מכבי דרום. בקבוצה זאת לא היו זרים ולא מתאזרחים שנתנו את הטון אלא רק שחקנים צעירים כמו ציון קובה, עומר בראלי, אלון בן זקן, אורי בוך ואחרים שקיבלו ניסיון שקידם אותם בהצלחה לליגת העל. לא עניין את האנשים יותר מכך… הקבוצה שיחקה באותו אולם בו משחקת מחלקת הנוער, דהיינו: גימנסיה הרצליה, והכי נכון מבחינתי להצלחה שלה, לא עניין אותה הישגים על המגרש אלא רק מחוצה לו.

http://talberman8.wordpress.com/2011/08 ... AA-%D7%AA/
gandya

Re: פוסט השופך אור לסיבות שהבאו את מכבי לבטל הסכם עם הפועל מ

הודעהעל ידי felix_r » 24 יוני 2012, 16:32

gandya כתב:
שיתוף הפעולה עם הפועל יקנעם/מגידו. עוד כישלון צורם של מכבי לקדם שחקנים צעירים.

משפחת פדרמן היא משפחה יקרה תרתי משמע… משפחה של אוהדי מכבי ת"א בלב ובנשמה והשקעתו של דיוויד האב במהלך השנים אינה מוטלת בספק. דני הבן, יורש העצר, צמח איתי במחלקת הנוער של מכבי, וגם הוא איש צהוב בכל רמ"ח איבריו. אנשים רבים כולל השועל עצמו, האיש והאגדה, פנו לפדרמן על מנת שלכשרונות צעירים של מכבי שאין להם מקום בליגת העל, יהיה בית חם בליגה הלאומית. האבסורד פה היה מבחינתי הבקשה הזאת , כי בעבר שחקנים של מכבי ת"א, אם אין להם מקום בקבוצה הבוגרת, לפחות יכולת למצוא אותם בליגת העל. אז יגידו לי הציניקנים שבעבר היו שני זרים בסה"כ והיום יש יותר… אדרבא, מה עם החוק הרוסי? מה עם תופעת המתאזרחים שנעלמה? לכל מטבע שני צדדים רבותיי. אני אספר לכם על שחקנים רבים שגדלו בזמני במכבי ושיחקו בליגת העל בהצלחה: מוטי בן בסט, עמית בן דוד, שי ג'ורנו, מוטי לוי, דרור כהן, גיא ז'אנו, הראל גדות, אלירן גואטה והרשימה עוד ארוכה רבותיי. היום לכל הבוכמנים והטישמנים אין מקום אפילו באשקלון או מ.כ הבקעה… לא יאומן כי יסופר, ואלה שחקנים שזוכים בתארים רבים במהלך שנותיהם במחלקת הנוער של מכבי, אז מה זה אומר על הקבוצות האחרות השם ירחם?

אבל לא בזה עסקינן… מכבי ת"א רכשה כקבוצת בת את הפועל יקנעם/מגידו, ויצאה לדרך כשהיא שולחת לשורותיה הרבה שחקנים: בוכמן, טישמן, ואן אווקרק (ניגע בו מאוחר יותר) ועוד. באתי לאולמה הביתי של מכבי באר יעקב למשחק הצמרת בינה לבין הפועל מגידו המדוברת. מכבי באר יעקב ניצחה את המשחק הזה אחרי הארכה, ומה שראיתי הדהים אותי. הפועל מגידו משחקת בהרכב הבא: נייט מילר שחתם לאחרונה בהפועל י-ם, רמון קלמנטה שחתם לאחרונה בהפועל טבעון ו… זהו. שניהם יחדיו קולעים בממוצע 60-70 נק' שהם לטעמי 80-85 אחוזים מסך נק' הקבוצה, וכל שאר השחקנים ספיחים. מאמן הקבוצה הינו אוהד יתום, שאיני מכיר אותו, ולא יודע מה הקשר שלו לענף ואיך הגיע למעמד אימון קבוצה מיוחדת כזאת כשעוזרו הוא איש כדורגל בכלל מעפולה, שניהם נגועים היטב בתחלואי מאמן הכדורסל הישראלי עליהם דיברתי קודם לכן. מסתבר שכאחראי על הפרוייקט הנהלת הקבוצה מינתה את אבי אבן, שאני עד היום לא יודע מי או למה הוא הגיע לעמדת מפתח מקצועית במכבי ת"א. אגב, אבן כנראה יהיה ראש הסקאוטינג של מכבי, וימשיך לנהל את הפרוייקט הזה… לא מבין את זה לחלוטין, כי לדעתי המצב הבזיוני הנ"ל יונצח. אולסי פרי היה היועץ לעניינים מקצועיים ואותו ראיתי יושב קרוב אליי ורושם על פנקס רשמים ארוכים מכל משחק, האם מישהו קרא אותם? לא משוכנע אנוכי.

אלו המסקנות ממה שראיתי והחומר שאספתי מאז ועד הלום, ואספר לכם עוד מס' סיפורים בהקשר:

הפועל יקנעם/מגידו למרות הצלחה מקצועית היא כשלון גדול. הקבוצה הגיעה לפיינל פור העלייה לליגת העל, אבל למעשה מי שהתקדם לכאורה ממנה היה שחקן אחד ניט מילר האמריקאי. האם זה הקידום שרצו במכבי לעשות?
אף שחקן כרגע לא קרוב אפילו לרמה של עלייה לליגת העל למעט נמרדו טישמן שחתם בגליל ונראה כמה דקות יקבל אם בכלל. בוכמן עוד דיבר עם בני השרון אבל כרגע לא נראה שיחתום שם.
המתקנים במגידו הם מיושנים… אין חדר כושר ואין שום מתקנים משלימים וחופפים לקידום שחקנים.
אבי אבן שם, אוהד יתום כבר לא שם… מה ההגיון בפרוייקט ללא המשכיות של צוות מקצועי? אם זה החלפה לצורך תיקון טעויות מילא, אבל המחליף לעסק הוא איתי פז… מיהו הנ"ל? אין לי שמץ. מה הכישורים שלו לטפח את צעירי האגודה? שוב, אין לי מושג ירוק. בחיפוש בגוגל אחר הבחור ראיתי אימון בקרית אתא, רמה"ש, נוער של עמק יזראל ובני השרון. האם הוא עוד בובה של אבן? כנראה שכן או אם תרצו – נו טוייף…
משפחת פדרמן לדעתי מקבלת וקיבלה דיווחים שגויים על הצלחת הפרוייקט, ואני לא יודע מאיפה הם שואבים את הנתונים אבל הם צריכים להתעורר.

עד עתה הפרוייקט כשל, ואתם יכולים להגיד לי שצריך סבלנות, זה רק אחרי עונה אחת וכהנה וכהנה. לא זו הנקודה, ואני בוגר הפרוייקט הקודם של האגודה שהיה קרוי מכבי דרום. בקבוצה זאת לא היו זרים ולא מתאזרחים שנתנו את הטון אלא רק שחקנים צעירים כמו ציון קובה, עומר בראלי, אלון בן זקן, אורי בוך ואחרים שקיבלו ניסיון שקידם אותם בהצלחה לליגת העל. לא עניין את האנשים יותר מכך… הקבוצה שיחקה באותו אולם בו משחקת מחלקת הנוער, דהיינו: גימנסיה הרצליה, והכי נכון מבחינתי להצלחה שלה, לא עניין אותה הישגים על המגרש אלא רק מחוצה לו.

http://talberman8.wordpress.com/2011/08 ... AA-%D7%AA/

אבל מדובר פה בכלל על העונה הלפני אחרונה. לפני שנה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: פוסט השופך אור לסיבות שהבאו את מכבי לבטל הסכם עם הפועל מ

הודעהעל ידי gandya » 25 יוני 2012, 11:29

נכון..
למה יש כאן סתירה?
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 25 יוני 2012, 11:55

התקבלה ההחלטה שהבחירות לאיגוד יהיו חשאיות ובלי ייפויי כוח, מה שיאפשר לצביקה להתמודד.

קשה לראות אותו מנצח את קופל ללא התמיכה של קבוצת מכבי. חבל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־36 אורחים