02 פברואר 2022, 10:32
שמואל1 כתב:משחק ההתקפה נראה יותר טוב. ראו את זה גם נגד חולון.עידן כתב:שמואל1 כתב:יאניס מאמן יותר גרוע מהבשל. לא ייאמן.
אני לא מבין מאיפה המסקנה הזו. מניצחון על קבוצה ברמה של קבוצת תחתית בליגת העל, אחרי שרוב המשחק מכבי נראתה איום ונורא?
וזה לא שהוא מאמן התקפה טוב, או מאמן בכלל. זה יאניס שאיבד את הקבוצה.
02 פברואר 2022, 10:57
02 פברואר 2022, 11:24
מילוס כתב:שמואל1 כתב:משחק ההתקפה נראה יותר טוב. ראו את זה גם נגד חולון.עידן כתב:שמואל1 כתב:יאניס מאמן יותר גרוע מהבשל. לא ייאמן.
אני לא מבין מאיפה המסקנה הזו. מניצחון על קבוצה ברמה של קבוצת תחתית בליגת העל, אחרי שרוב המשחק מכבי נראתה איום ונורא?
אי אפשר להסיק יותר מדי ובטח שלא לדבר על כדורסל אחר, כי גם אם אבן היה מאמן-על, הוא לא יכול לשנות כ"כ הרבה בשני אימונים..
חולון חטפה אתמול מדיז'ון וז'לגיריס היא אחת מקבוצות היורוליג הכי חלשות בשנים האחרונות. את שתיהן לא ניצחת בקלות.
כן היו שינויים קטנים שעבדו לדקות ספורות, אבל עדיין רוב הסגל לא ממש תפקד, ובלי משחק חייו של נאנלי בכלל לא בטוח שמכבי היתה מנצחת את זה.
02 פברואר 2022, 11:27
Tom1313 כתב:מעצבן שדווקא אבי אבן, ולא יאניס, מנסה דברים חדשים (כי אין מה להפסיד...).
אנחנו במחזור 24 וסופסוף ניסו את סמולבול שדי סגר את המשחק לקראת הסיום. אבל גם אם זה לא היה עובד אי אפשר לבוא בטענות למישהו שמנסה דברים חדשים כשכלום לא ממש עובד.
בנוסף מקווה שיימצאו דרך להיפטר מריינולדס. שום דבר לא מקרי וכנראה שיש סיבה לכך שהוא הגיע אלינו ולא לקבוצת פלייאוף אחרי העונה הסדירה הנהדרת יחסית (בגלל טרנקיירי) שהיתה לו.
02 פברואר 2022, 14:38
ankram כתב:Tom1313 כתב:מעצבן שדווקא אבי אבן, ולא יאניס, מנסה דברים חדשים (כי אין מה להפסיד...).
אנחנו במחזור 24 וסופסוף ניסו את סמולבול שדי סגר את המשחק לקראת הסיום. אבל גם אם זה לא היה עובד אי אפשר לבוא בטענות למישהו שמנסה דברים חדשים כשכלום לא ממש עובד.
בנוסף מקווה שיימצאו דרך להיפטר מריינולדס. שום דבר לא מקרי וכנראה שיש סיבה לכך שהוא הגיע אלינו ולא לקבוצת פלייאוף אחרי העונה הסדירה הנהדרת יחסית (בגלל טרנקיירי) שהיתה לו.
לגבי ריינולדס , אם אני מכבי , מחפש בנרות סנטר הגנתי שמשחק מעל הטבעת , אני בספק אם יש שחקן חסר אחריות ושכונתי יותר מריינולדס , משחרר כמה שיותר מהר.
זה לא רק שהוא לא מנסה אפילו לשמור , זה לא רק שהוא תחנה אחרונה שיכול ללמד את ג'וני אובראיינט דבר או שניים על אנוכיות , זה בעיקר שכל שנייה שלו על הפרקט מורידה את IQ הכדורסל של הקבוצה הזאת לתחתית
02 פברואר 2022, 15:22
Tom1313 כתב:ankram כתב:Tom1313 כתב:מעצבן שדווקא אבי אבן, ולא יאניס, מנסה דברים חדשים (כי אין מה להפסיד...).
לגבי ריינולדס , אם אני מכבי , מחפש בנרות סנטר הגנתי שמשחק מעל הטבעת , אני בספק אם יש שחקן חסר אחריות ושכונתי יותר מריינולדס , משחרר כמה שיותר מהר.
זה לא רק שהוא לא מנסה אפילו לשמור , זה לא רק שהוא תחנה אחרונה שיכול ללמד את ג'וני אובראיינט דבר או שניים על אנוכיות , זה בעיקר שכל שנייה שלו על הפרקט מורידה את IQ הכדורסל של הקבוצה הזאת לתחתית
ניבו הוא קלאסי לסיטואציה
02 פברואר 2022, 17:01
ankram כתב:מילוס כתב:שמואל1 כתב:משחק ההתקפה נראה יותר טוב. ראו את זה גם נגד חולון.עידן כתב:שמואל1 כתב:יאניס מאמן יותר גרוע מהבשל. לא ייאמן.
אי אפשר להסיק יותר מדי ובטח שלא לדבר על כדורסל אחר, כי גם אם אבן היה מאמן-על, הוא לא יכול לשנות כ"כ הרבה בשני אימונים..
חולון חטפה אתמול מדיז'ון וז'לגיריס היא אחת מקבוצות היורוליג הכי חלשות בשנים האחרונות. את שתיהן לא ניצחת בקלות.
כן היו שינויים קטנים שעבדו לדקות ספורות, אבל עדיין רוב הסגל לא ממש תפקד, ובלי משחק חייו של נאנלי בכלל לא בטוח שמכבי היתה מנצחת את זה.
גם בלי משחק חייו של הסנטר הילד של ז'אלגיריס , לא בטוח שהם היו בכלל מתקרבים למכבי , גם בלי ה3 זריקות עונשין שהם קיבלו + כדור מהצד (שריקה הזויה) הם לא היו באיזור , לא כל דבר צריך לשנמך.
כן זה היה נחמד לראות שמכבי הולכים לכיוון הנכון של 3 גארדים בחמשייה , כן זה היה מפתיע לראות חמשייה נמוכה עם וויליאמס ב 5 שסוגרת את המשחק (סוף סוף).