פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 פברואר 2022, 20:56
יום חמישי
הכוכב האדום - מונקו
באיירן - מכבי
מילאן - פנרבחצ'ה (גודוריץ' לא בטוח)
פרצלונה - פאו (ללא נדוביץ')
שישי
צסקא - אלבה ברלין
אנאדולו - אסוול
ז'לגיריס - אוניקס
באסקוניה - אולימפיאקוס
ריאל - זנט
03 פברואר 2022, 21:07
האתר החדש של היורוליג בלתי נסבל, אי אפשר לראות את המחזור של היום, הוא מתערבב עם של אתמול, מעניין מתי הם יחזירו את זה לפחות לצורה נוחה כלשהו להסתכל על כל המשחקים, כולל הסטט' של המחזור כמו באתר הקודם.
03 פברואר 2022, 21:46
itai7 כתב:האתר החדש של היורוליג בלתי נסבל, אי אפשר לראות את המחזור של היום, הוא מתערבב עם של אתמול, מעניין מתי הם יחזירו את זה לפחות לצורה נוחה כלשהו להסתכל על כל המשחקים, כולל הסטט' של המחזור כמו באתר הקודם.
איום ונורא. הדבר היחיד החיובי שמצאתי, זה שעכשיו בסטטיסטיקה הם מראים גם את פלוס/מינוס, שלא היה קודם.
כשאתה רוצה לראות את משחקי המחזור, תכנס דרך GAME CENTER בתפריט
03 פברואר 2022, 22:03
itai7 כתב:האתר החדש של היורוליג בלתי נסבל, אי אפשר לראות את המחזור של היום, הוא מתערבב עם של אתמול, מעניין מתי הם יחזירו את זה לפחות לצורה נוחה כלשהו להסתכל על כל המשחקים, כולל הסטט' של המחזור כמו באתר הקודם.
מחריד. אני באמת לא מבין איך הם העלו לאוויר אתר ספורט בלי סטטיסטיקה של המחזור הנוכחי...של מי היה הרעיון הגאוני הזה?
03 פברואר 2022, 23:21
הניצחון של מונאקו בבלגרד לא טוב לנו.
עכשיו גם פנר מובילה במילאנו. מקווה מאוד שמסינה יתאושש במחצית
04 פברואר 2022, 00:18
האתר של היורוליג כמו הנהלת היורוליג. חובבני.
04 פברואר 2022, 01:34
אוברדוביץ' וג'ורג'ביץ מפתיעים לטובה..
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.