המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
דווקא אחרי משחק טוב שלו (יחסית לעצמו כמובן. אחוזים של נבלה), חשוב להגיד בקול גדול שאסור בשום אופן שהוא ישאר בעונה הבאה.felix_r כתב:שועל כתב:דיברתולומיאו עם עוד מהלך יפיפה
חזר לכושר של לפני הפציעה
אני עדיין לא סולח לו על ההפסד הביתי לאנאדולו, כאשר השאיר את לארקין חופשי פעם אחר פעם, גם אחרי 5 שלשות...
Rampel כתב:דווקא אחרי משחק טוב שלו (יחסית לעצמו כמובן. אחוזים של נבלה), חשוב להגיד בקול גדול שאסור בשום אופן שהוא ישאר בעונה הבאה.felix_r כתב:שועל כתב:דיברתולומיאו עם עוד מהלך יפיפה
חזר לכושר של לפני הפציעה
אני עדיין לא סולח לו על ההפסד הביתי לאנאדולו, כאשר השאיר את לארקין חופשי פעם אחר פעם, גם אחרי 5 שלשות...
רצה הגורל ובדיוק באותו מחזור תמיר בלאט נתן משחק טוב יותר מול זניט עם 8 נק' באחוזים מצוינים ו-4 אסיסטים עם מדד כפול משלו בפחות דקות.
החוזה של ג'ונדי נגמר הקיץ וממש לא בטוח שאלבה תקבל שוב את הכרטיס החופשי ליורוליג גם בעונה הבאה. לא כשבבולוניה ובלגרד משחקות 2 קבוצות יורוליג לגיטימיות שבכלל לא בטוח ששתיהן יגיעו לגמר כרגע.
אם אלבה לא ביורוליג, יש קייס להגעה של בלאט (וחזרה של זוס?).
כן, זה יעלה למכבי. אבל לא הרבה (וגם ככה למכבי יש נטייה מוזרה לשלם באיי אאוטים על רכזים). בטח לא בהפרש חוזים.
בלאט, בעונת רוקי ברמה ובאינטנסיביות הזו, מראה יציבות יחסית העונה ביורוליג, בטח בכל הנוגע לניהול המשחק וקבלות באסיסטים. מה שג'ונדי לא הוכיח (אם כבר, אז הוכיח את ההפך).
לטעמי, אם כבר גארד נמוך על הספסל, אז שיהיה רכז ולא טווינר לא ברור.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
felix_r כתב:Rampel כתב:דווקא אחרי משחק טוב שלו (יחסית לעצמו כמובן. אחוזים של נבלה), חשוב להגיד בקול גדול שאסור בשום אופן שהוא ישאר בעונה הבאה.felix_r כתב:שועל כתב:דיברתולומיאו עם עוד מהלך יפיפה
חזר לכושר של לפני הפציעה
רצה הגורל ובדיוק באותו מחזור תמיר בלאט נתן משחק טוב יותר מול זניט עם 8 נק' באחוזים מצוינים ו-4 אסיסטים עם מדד כפול משלו בפחות דקות.
החוזה של ג'ונדי נגמר הקיץ וממש לא בטוח שאלבה תקבל שוב את הכרטיס החופשי ליורוליג גם בעונה הבאה. לא כשבבולוניה ובלגרד משחקות 2 קבוצות יורוליג לגיטימיות שבכלל לא בטוח ששתיהן יגיעו לגמר כרגע.
כן, זה יעלה למכבי. אבל לא הרבה (וגם ככה למכבי יש נטייה מוזרה לשלם באיי אאוטים על רכזים). בטח לא בהפרש חוזים.
בלאט, בעונת רוקי ברמה ובאינטנסיביות הזו, מראה יציבות יחסית העונה ביורוליג, בטח בכל הנוגע לניהול המשחק וקבלות באסיסטים. מה שג'ונדי לא הוכיח (אם כבר, אז הוכיח את ההפך).
לא יודע. עם כמה שאני לא מרוצה מג'ונדי, עדיין אני לא מחזיק מבלאט שחקן יורוליג. מה גם שצריך לקחת בחשבון את יפתח זיו, שמשחק בעמדה שלו.
Rampel כתב:felix_r כתב:Rampel כתב:דווקא אחרי משחק טוב שלו (יחסית לעצמו כמובן. אחוזים של נבלה), חשוב להגיד בקול גדול שאסור בשום אופן שהוא ישאר בעונה הבאה.felix_r כתב:שועל כתב:דיברתולומיאו עם עוד מהלך יפיפה
חזר לכושר של לפני הפציעה
לא יודע. עם כמה שאני לא מרוצה מג'ונדי, עדיין אני לא מחזיק מבלאט שחקן יורוליג. מה גם שצריך לקחת בחשבון את יפתח זיו, שמשחק בעמדה שלו.
הכל כאן בהנחה ומכבי מחליטה להשאיר את תומאס וממשיכים עם הקטע של רכז מחליף ישראלי (שזה הכיוון המסתמן).
אם הולכים על רכז בכיר לפני אוואנס אז הדיון עקר ולא רלוונטי.
לגבי בלאט, 3.5 אסיסטים ב-15 דקות למשחק מעידות שהוא שייך לרמה. הגנתית הוא בעייתי, אבל לא הרבה יותר מג'ון שגם אתה יודע ואמרת בעצמך כמה פעמים שהוא בעיקר משקיע אנרגיה בלעצבן את היריב ולרוץ ללא מטרה, או לעשות עבירה (לרוב מיותרת), אבל הוא לא באמת שומר טוב. אני מאמין גם שזה משהו שהוא יכול לשפר עם הזמן (עד גבול מסויים. בכל זאת גארד נמוך), הוא בכל זאת הבן של אבא שלו.
ורק כי התייחסת אליו - כשמדברים על כדורסל מקצועני הישגי, ממש לא צריך לקחת בחשבון את יפתח זיו. הוא לא צריך ולא היה צריך להיות פה.
מעבר להבלחות נדירות מאוד הוא לא תורם למכבי כלום. וזה נכון גם לליגה המקומית.
ג'ונדי לא אנדרסייזד?felix_r כתב:Rampel כתב:felix_r כתב:Rampel כתב:דווקא אחרי משחק טוב שלו (יחסית לעצמו כמובן. אחוזים של נבלה), חשוב להגיד בקול גדול שאסור בשום אופן שהוא ישאר בעונה הבאה.felix_r כתב:
הכל כאן בהנחה ומכבי מחליטה להשאיר את תומאס וממשיכים עם הקטע של רכז מחליף ישראלי (שזה הכיוון המסתמן).
אם הולכים על רכז בכיר לפני אוואנס אז הדיון עקר ולא רלוונטי.
לגבי בלאט, 3.5 אסיסטים ב-15 דקות למשחק מעידות שהוא שייך לרמה. הגנתית הוא בעייתי, אבל לא הרבה יותר מג'ון שגם אתה יודע ואמרת בעצמך כמה פעמים שהוא בעיקר משקיע אנרגיה בלעצבן את היריב ולרוץ ללא מטרה, או לעשות עבירה (לרוב מיותרת), אבל הוא לא באמת שומר טוב. אני מאמין גם שזה משהו שהוא יכול לשפר עם הזמן (עד גבול מסויים. בכל זאת גארד נמוך), הוא בכל זאת הבן של אבא שלו.
ורק כי התייחסת אליו - כשמדברים על כדורסל מקצועני הישגי, ממש לא צריך לקחת בחשבון את יפתח זיו. הוא לא צריך ולא היה צריך להיות פה.
מעבר להבלחות נדירות מאוד הוא לא תורם למכבי כלום. וזה נכון גם לליגה המקומית.
בלאט הוא אנדרסייז ליורוליג, וגם שומר גרוע (כי הוא לא מספיק זריז ברגליים ולא אתלטי בכלל). לא רואה אותו מצליח ביורוליג בקבוצה רצינית.
לא יודע מה איתך, אני מצפה מרכזים, בכללי, קודם כל לנהל את המשחק.JarJarBinx כתב:במשחק של אלבה פה היו לבלאט כמה דקות שהוא די חירב להם את המשחק, עם מסירות מתחכמות שנגמרו בכמה איבודים ברצף. הפגין חוסר בגרות וחוסר שליטה שהם ממש לא מה שאתה מצפה מרכז מחליף.
felix_r כתב:איזה שבוע!
שלושה ישראלים בעשירייה!
זוסמן, בלאט ובלייזר!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים