המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:ברור לי שזה לא יהיה טרנקיירי. האם זה יהיה ברור לרוכשי המנויים? כנראה שישחקו את הקלף הזה עד הרגע האחרון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גל גל כתב:TAYO כתב:ברור לי שזה לא יהיה טרנקיירי. האם זה יהיה ברור לרוכשי המנויים? כנראה שישחקו את הקלף הזה עד הרגע האחרון.
במכבי התלבטו עד הרגע האחרון בין טרנקיירי לאורן אהרוני,
מועדון מכבי תל אביב החליט להחתים את אורן.
גל גל כתב:TAYO כתב:ברור לי שזה לא יהיה טרנקיירי. האם זה יהיה ברור לרוכשי המנויים? כנראה שישחקו את הקלף הזה עד הרגע האחרון.
במכבי התלבטו עד הרגע האחרון בין טרנקיירי לאורן אהרוני,
מועדון מכבי תל אביב החליט להחתים את אורן.
אחדשיודע כתב:נו באמת שמואל.
יש לו היום גמר גביע + הוא מקום ראשון בליגה. גם אם נניח מכבי הייתה מעוניינת במהלך כזה, אין שום סיכוי שהוא היה יוצא לפועל. לא מבחינה אתית ולא פרקטית.
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:נו באמת שמואל.
יש לו היום גמר גביע + הוא מקום ראשון בליגה. גם אם נניח מכבי הייתה מעוניינת במהלך כזה, אין שום סיכוי שהוא היה יוצא לפועל. לא מבחינה אתית ולא פרקטית.
לא אמרתי להביא אותו היום.
ועם כל הכבוד להרצליה, למקום הראשון שלהם כרגע בליגה ואולי זכייה בגביע - הם לא יעמדו בדרכו אם תגיע הצעה ממכבי.
TAYO כתב:ברור לי שזה לא יהיה טרנקיירי. האם זה יהיה ברור לרוכשי המנויים? כנראה שישחקו את הקלף הזה עד הרגע האחרון.
מעולהfelix_r כתב:TAYO כתב:ברור לי שזה לא יהיה טרנקיירי. האם זה יהיה ברור לרוכשי המנויים? כנראה שישחקו את הקלף הזה עד הרגע האחרון.
אני מציע לקטש להכניס סעיף בחוזה, שרק טרינקיירי יכול להחליף אותו בעונה הבאה. אם אין טרינקיירי, אז קטש נשאר. ככה הוא בטוח ישאר
הבעיה שיאניס לא פוטר כי הוא מי שהיה צריך להתפטר וזה מה שצריך לעשות (גם אם זה מהלך שהיה אמור לקרות) יאניס פוטר כי יותר קל להפיל על המאמן אשמה מאשר להתפטר בעצמך.גיא כתב:צודק מוטי דניאל.
אם מכבי נשארים ללא מאמן ראשי זו אחת ההחלטות הגרועות של ההנהלה בהיסטוריה.
Shay_uzan כתב:הבעיה שיאניס לא פוטר כי הוא מי שהיה צריך להתפטר וזה מה שצריך לעשות (גם אם זה מהלך שהיה אמור לקרות) יאניס פוטר כי יותר קל להפיל על המאמן אשמה מאשר להתפטר בעצמך.גיא כתב:צודק מוטי דניאל.
זהו, הפילו את האשמה על יאניס (שיכול ללמד בן אדם או 2 בהנהלה מה זה מכביזם) ועכשיו יפלו את האשמה על זה ש""אין מאמן שמוכן לבוא"", ""אין מאמן ששווה את מה שהוא מבקש""" ואם יהיה מאמן שמוכן לבוא מתישהו אז הוא פשוט לא ""התחבר למערכת"".
למועדון? ההחלטה גרועה, למנהלים שלו? החלטה טובה
גיא כתב:Shay_uzan כתב:הבעיה שיאניס לא פוטר כי הוא מי שהיה צריך להתפטר וזה מה שצריך לעשות (גם אם זה מהלך שהיה אמור לקרות) יאניס פוטר כי יותר קל להפיל על המאמן אשמה מאשר להתפטר בעצמך.גיא כתב:צודק מוטי דניאל.
זהו, הפילו את האשמה על יאניס (שיכול ללמד בן אדם או 2 בהנהלה מה זה מכביזם) ועכשיו יפלו את האשמה על זה ש""אין מאמן שמוכן לבוא"", ""אין מאמן ששווה את מה שהוא מבקש""" ואם יהיה מאמן שמוכן לבוא מתישהו אז הוא פשוט לא ""התחבר למערכת"".
אתה צודק, יאניס באמת היה מכביסט.
האליפות והניסים והנפלאות של 2014 אולי אפילו הזיקה לטווח הארוך.
(כמובן הההנהלה בזמנו מצאה לנכון להפטר מטייריס רייס לאחר הזכיה)
felix_r כתב:גיא כתב:Shay_uzan כתב:הבעיה שיאניס לא פוטר כי הוא מי שהיה צריך להתפטר וזה מה שצריך לעשות (גם אם זה מהלך שהיה אמור לקרות) יאניס פוטר כי יותר קל להפיל על המאמן אשמה מאשר להתפטר בעצמך.גיא כתב:צודק מוטי דניאל.
אתה צודק, יאניס באמת היה מכביסט.
האליפות והניסים והנפלאות של 2014 אולי אפילו הזיקה לטווח הארוך.
(כמובן הההנהלה בזמנו מצאה לנכון להפטר מטייריס רייס לאחר הזכיה)
איזה להפטר? טייריס רייס והיקמן קיבלו הצעות מטורפות לאחר הזכיה. רייס קיבל חוזה של 2 מיליון לעונה בחימקי. והיקמן קצת פחות מזה בפנרבחצ'ה.
ובמקומו הביאו את מרקז היינס.קובי כתב:https://sports.walla.co.il/item/2765776
"כולם יודעים שרציתי לחזור לישראל. אני מקווה שהאוהדים מבינים את זה", הוא אומר בשיחה עם וואלה! ספורט. "השארתי חצי מהבגדים שלי ואת רוב הדברים בדירה בתל אביב, רשמתי את הבן שלי לבית ספר, עשיתי את כל ההכנות.
החוזה המקורי של רייס במכבי היה לשנתיים: עונה פלוס עונה. כ-500 אלף דולר נטו בעונה הראשונה, שדרוג של כ-150,000 דולר בעונה השנייה. בהתאם למדיניות החוזית של מכבי, הצדדים החזיקו באופציית יציאה הדדית עד לסוף חודש יוני, בכפוף לפיצוי כספי מן הצד העוזב לצד הנעזב.
מה באמת דרש רייס?
"להכפיל, בערך, את החוזה שלי מהעונה הראשונה. זאת אומרת, תוספת של כמה מאות אלפי דולרים", מגלה רייס. "מכבי סירבה. הציעו לי שדרוג כספי מסוים, אבל לא מה שחשבתי שמגיע לי".
בקיצור, על 350,000 דולר נפלה עסקה לשחקן שפירפר את הגארדים של אירופה בהצלבה ובפיינל פור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים