toja27 כתב:שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:המשחקים הרוסיים בסיבוב הזה ביורוליג, נדחו
מעולה. צריך להחרים את רוסיה מכל תחרויות הספורט באירופה.
מדובר ב2 משחקי חוץ ומשחק אחד ברוסיה, קבוצות מודיעות על החרמת הקבוצות הרוסיות (בין היתר זלגיריס, למי שמופתע

), נראה מה יקרה עם המשך העונה
אני מצפה מהיורוליג (וגם משאר המפעלים ההבינלאומיים) להחרים את רוסיה לאלתר.
לא מבין איך מישהו שגר בישראל שעוברת גינויים פוליטיים בלי סוף יכול להצדיק ערבוב ספורט ופוליטיקה. מה היית אומר אם אותם מגני ישראל היו אומרים את זה על מכבי?
האמת יצא לי לשחק משחק (5v5) עם אדם מרוסיה בקבוצה ואני הייתי היחידי שהיה מוכן לשחק איתו (למרות שבלי קשר הוא היה פוץ), מצד אחד יכול להבין אותו, אבל מצד שני יכול להבין אותם. כישראלי, אף פעם זה לא קרה לי.
אבל בלי קשר לזה כמו שאמרתי, אין אדם רציני שיחשוב שזה על אותו משקל, מדינות ומנהיגים אירופאים מתנגדים להחרמת ישראל בצורה נחרצת, גם שכוונו טילים לתל אביב לא היה ספק לאף אחד שממשיכים כרגיל, לא רק ביורוליג, ראו דוגמה אירוויזיון ואפילו בגודו, תוניסיה (אאל"ט במדינה) החרימה את הגודאים הישראלים ואיגוד הגודו הבין לאומי לא רק שביטל להם את התחרות הוא גם העביר אותה לישראל באופו קבוע והשנה התחרות הועלתה בדרגה.
בסופו של דבר ישראל מאויימת על ידי אירגוני טירור וגם אם יש כמה מנהיגים שחושבים שישראל צריכה להיות יותר עדינה (וגם זה נטו בגלל לחץ ציבורי ופחות בגלל שזה ריאלי) זה שונה לגמרי מרוסיה שהמטרה שלהם אימפריליסטית ולהפוך מדינה עצמאית ולגיטימית לשלוחה רוסית לזכר ברית המועצות.