המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:אנשים היו מתים שיהיה פה לפני כמה שנים, ועדיין לא היו מתנגדים לראות אותו גם היום - כל עוד שרמדיני לא היה חתום. עם כל הכבוד להתחזקות שלו, הוא עדיין לא מספיק פיזי ובשרני כמו מאריץ' או ויוקאס. הם עדיין אופציות עדיפות עליו.
yarinsaky כתב:לא יודע מי קבע שבלאט רוצה את וויוקאס, הוא אמר שהוא בכלל לא מועמד. לדעתי לא הוא ולא מאריץ' יחתמו בסוף, משום מה ננעלנו על שני השמות האלו כשאני די משוכנע שאף אחד מהם לא יגיע בסוף.
טומיץ' מועמד לבארסה וצסק"א. שהם ישלמו לו מיליון יורו . אוהדי בארסה כבר הכניסו אותו כחלק מהסגל שלהם.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מי קבע שבלאט רוצה את וויוקאס, הוא אמר שהוא בכלל לא מועמד. לדעתי לא הוא ולא מאריץ' יחתמו בסוף, משום מה ננעלנו על שני השמות האלו כשאני די משוכנע שאף אחד מהם לא יגיע בסוף.
טומיץ' מועמד לבארסה וצסק"א. שהם ישלמו לו מיליון יורו . אוהדי בארסה כבר הכניסו אותו כחלק מהסגל שלהם.
אז מי גע לכאן כסנטר? האטשמייר? אני מאמין שאם בלאט הה רוצה אותו, הוא כבר הה חותם.
לטעמי מכבי בכל זאת תנסה להביא שחקן לכל הפחות באותו לבל ביחס לאלה שעזבו. האטשמייר לא באיזור הזה.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מי קבע שבלאט רוצה את וויוקאס, הוא אמר שהוא בכלל לא מועמד. לדעתי לא הוא ולא מאריץ' יחתמו בסוף, משום מה ננעלנו על שני השמות האלו כשאני די משוכנע שאף אחד מהם לא יגיע בסוף.
אז מי גע לכאן כסנטר? האטשמייר? אני מאמין שאם בלאט הה רוצה אותו, הוא כבר הה חותם.
לטעמי מכבי בכל זאת תנסה להביא שחקן לכל הפחות באותו לבל ביחס לאלה שעזבו. האטשמייר לא באיזור הזה.
לא חושב שלמישהוא יש מושג היום .
בכל מקרה למכבי יש נטייה להפתיע וזה שטוחנים שם או שמות של שני מועמדים כל הזמן לא מעיד בהכרח על כך שהם בדרך למכבי.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע מי קבע שבלאט רוצה את וויוקאס, הוא אמר שהוא בכלל לא מועמד. לדעתי לא הוא ולא מאריץ' יחתמו בסוף, משום מה ננעלנו על שני השמות האלו כשאני די משוכנע שאף אחד מהם לא יגיע בסוף.
לא חושב שלמישהוא יש מושג היום .
בכל מקרה למכבי יש נטייה להפתיע וזה שטוחנים שם או שמות של שני מועמדים כל הזמן לא מעיד בהכרח על כך שהם בדרך למכבי.
כן... זה נכון.
נראה לי שיש לנו עוד שבוע של ייסורים, עד שנדע מה הולך עם לאנגפורד. אח"כ אולי הדברים יתחילו לזוז.
cannon כתב:ג'מונט גורדון שוחרר רשמית מצסקא. מעניין מתי יעלה פה שוב כמועמד...
פיג'יי טאקר חתם בספרטק סנט פטרסבורג ל-1+1.
yarinsaky כתב:כן, אבל למכבי אין בנק שחקנים שעומדים בתור לחתום והם כוכבי ענק. גורדון הוא שחקן טוב מאוד עם ניסיון יורוליג והוא קומבו גארד כמו שבלאט אוהב, שומר חזק וסלאשר טוב .
אם מכבי תמצא טוב יותר, אהלן וסהלן, אני בעד. בטח אם הוא מנהל משחק טוב יותר, כבר אמרתי שאני אוהב שחקנים כאלו ומכבי צריכה שחקן כזה.
אבל אני אני ריאלי היום .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים