Mmm כתב:למרות הפסטיבל בתקשורת...ברור פה לכולם שאנו הולכים לחטוף סווייפ 0 3...
זה התרחיש הסביר ביותר כנראה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:למרות הפסטיבל בתקשורת...ברור פה לכולם שאנו הולכים לחטוף סווייפ 0 3...
omerk כתב:מילוס כתב:עזובתך,
זה כמו שתיקח ריצת 12-0 של מכבי בגארבג' טיים של משחק שנגמר כבר ברבע השני, ותגיד "יאללה, מתחילים לספור מעכשיו".
העונה הזו, על שלל הקורונות, הסגלים מרופטים, הדחיות וענייני הרוסיות, היתה ספורטיבית כמעט כמו קבלת ההחלטות במכבי. אם קבוצה שרשמה מבוכות ברמה היסטורית - ולא עשתה שום שינוי בזמן, לא הגיבה לשום סיטואציה ובעצם כבר ויתרה (ניקולה בעצם הודה בעקיפין), ומשחקת בלי מאמן - מנצחת 30 הפרש את ברצלונה בחוץ ובעצם מפרקת לגורמים את כל הטופ 4, כנראה שזה אומר הרבה על הסיטואציה ופחות עליה. לי קשה להתרגש, ואני מקווה שאתם מבינים שהבליץ הבלתי-הגיוני שקורה פה מגדיל את הסיכוי של רוב השחקנים (ואולי אבן?) להישאר. מקווה גם שאתם מבינים שבסוף מכבי זו אותה קבוצה של דצמבר השחרחר, ואתם לגמרי לא רוצים ש-75% מהסגל הזה יפתח עוד עונה.
ובצד החיובי, הרווחנו עוד כמה משחקים בשלב של העונה שבו באופן מסורתי הראש של מכבי כבר מזמן במאבקים עם נס ציונה ובשוק הירקות של הקיץ.
מהמר על 2-3 ריאל, יהיה חם. בסוף, לדעתי, הכל תלוי באיזה צד של המיטה יול, רודי ושאר הוותיקים יקומו בגיים-דייז הספציפיים.
שמע זה לא שאם עכשיו היינו מסיימים את העונה באותו קו כושל שהיה לפני המלחמה באוקראינה, אז שנה הבאה פתאום ניקולה, פדרמן ואבי אבן היו מקבלים איזו הארה ומשנים את דרכם ואז היינו מתחילים לבנות קבוצה תחרותית לאורך זמן שתתמודד כל שנה על כניסה לפיינל פור. כנראה שבמקסימום היינו שוב מקבלים פירוק והרכבה בחזרה עקומה כמו תמיד, עם איזה שם "נוצץ" שישפכו עליו מלא כסף ולא יספק את הסחורה.
עד שלא יחליפו בעלים, הדפוס לא ישתנה. זה לא שניקולה יתעורר בבוקר ויהפוך לפתע לבוב מאיירס.
אז אם אני משקלל את המשתנים האלו ויוצא מנקודת הנחה ששנה הבאה נקבל more of the same, אז אולי כדאי פשוט לקבל את הסיטואציה השנה כמו שהיא ולשמוח שיש טיפונת נחת לשם שינוי מהקבוצה הזאת, ולא חשוב איך זה קרה.
הרי בסוף בתור אוהדים אנחנו חיים בשביל רגעים כאלו שהקבוצה תחרותית ומנצחת, ועוד בצורה מרשימה, וכן גם אם "גנבנו" תואר זה עדיין תואר ושמחה והתרגשות.
האם נקבל קבוצה זבל שוב שנה הבאה? סיכוי מאד סביר שכן. האם זה בגלל שהסוף המתוק של העונה הזאת יסנוור את המנהלים והבעלים? לא חושב. היה להם מספיק פעמים לנסות ולנתח ולתקן מה לא נעשה טוב, וכולם גם יודעים מה לא היה טוב, ובכל זאת הם ממשיכים באותו קו אז עדיף פשוט להנות כאשר יש את האופציה.
אנחנו צריכים להתרגל שעד שלא יתחלפו הבעלים, אנחנו נשאר לכל היותר קבוצה שמתמודדת על עלייה בפלייאוף ומגדירה מקום 8 כהצלחה כי מה לעשות שקודם כל money talks ובמכבי אין את זה וגם אין ניהול חכם שיפצה על זה.
אין תלונות, שחקן של 26 דק בממוצע העונהגל גל כתב:כמה זה משמעותי ?
כמה משחקים הוא יפספס ? רק את 2 הראשונים לא ?
Jack55 כתב:אין תלונות, שחקן של 26 דק בממוצע העונהגל גל כתב:כמה זה משמעותי ?
כמה משחקים הוא יפספס ? רק את 2 הראשונים לא ?
הוא חלק חשוב מהרוטציה של לאסו
Adam כתב:חדשות מצוינות (ולא ספורטיביות) למכבי! גבריאל דק הוא המחליף של יאבוסלה לעמדה 4 (לפעמים הוא בעמדה 3 אם לאסו רוצה לשחק בחמישייה גבוהה). לאסו השנה משחק איתו המון. הוא שחקן הגנה מצוין שעושה הרבה צרות בהתקפה (למרות שאין לו זריקה ל3).
השנה רנדולף ותומפקינס בקושי שיחקו (10 דק' בממוצע, כשהם שיחקו, אם אני זוכר נכון). כנראה שנראה את אבאלדה יותר.
לא אתפלא אם תומפקינס "יחזור" פתאום מההשעייה כעת.
עידן כתב:Adam כתב:חדשות מצוינות (ולא ספורטיביות) למכבי! גבריאל דק הוא המחליף של יאבוסלה לעמדה 4 (לפעמים הוא בעמדה 3 אם לאסו רוצה לשחק בחמישייה גבוהה). לאסו השנה משחק איתו המון. הוא שחקן הגנה מצוין שעושה הרבה צרות בהתקפה (למרות שאין לו זריקה ל3).
השנה רנדולף ותומפקינס בקושי שיחקו (10 דק' בממוצע, כשהם שיחקו, אם אני זוכר נכון). כנראה שנראה את אבאלדה יותר.
תומפקינס והרטל כבר חזרו "רשמית", לא? מתאמנים עם הקבוצה והכל. נראה לי ברור שיהיו בסגל למשחק.
ה"תפקיד הספציפי" הוא להפתיע את מכבי.Adam כתב:עידן כתב:Adam כתב:חדשות מצוינות (ולא ספורטיביות) למכבי! גבריאל דק הוא המחליף של יאבוסלה לעמדה 4 (לפעמים הוא בעמדה 3 אם לאסו רוצה לשחק בחמישייה גבוהה). לאסו השנה משחק איתו המון. הוא שחקן הגנה מצוין שעושה הרבה צרות בהתקפה (למרות שאין לו זריקה ל3).
תומפקינס והרטל כבר חזרו "רשמית", לא? מתאמנים עם הקבוצה והכל. נראה לי ברור שיהיו בסגל למשחק.
הכל מעורפל כרגע ומלא במשחקים פסיכולוגיים. יש שם בלאגן אחד גדול, בטח אחרי שכולם היו בטוחים שהם בכלל שוחררו.
נכון לעכשיו, כל פעם כששואלים את לאסו אם הם חלק מהקבוצה הוא עונה שכן ושיש להם "תפקיד ספציפי".
אני אישית חושב שהם לא יירשמו למשחק מחר (אולי תומפקינס כן בגלל דק), ושאם מכבי תנצח אז לאסו ירשום אותם לשאר הסדרה. כמובן שלא אתפלא אם בסוף שניהם ישחקו ושכל הרחש-בחש שהיה בשבועיים האחרונים יתברר כשקר.
felix_r כתב:די, שמואל.
זה קורה שמשעים שחקנים ואחר כך מחזירים אותם. גם נאנלי נזרק ממכבי על פי כל מיני דיווחים לא רשמיים. ואז הוחזר.
תשמע… במקרה הזה זה נראה דיי תמוההעידן כתב:felix_r כתב:די, שמואל.
זה קורה שמשעים שחקנים ואחר כך מחזירים אותם. גם נאנלי נזרק ממכבי על פי כל מיני דיווחים לא רשמיים. ואז הוחזר.
יאפ. סביר להניח שפשוט רצו להעביר אותם "סדרת חינוך" קצרה. זה לא נדיר או חריג, ובטח שלא רואה סיבה ללכת לתיאוריות קונספירציה חסרות בסיס.
משום מה אוהבים את התיאוריות האלו פה יותר מידי.
אין בעיה להעביר סדרת חינוך, אבל לא בעיתוי הזה.עידן כתב:felix_r כתב:די, שמואל.
יאפ. סביר להניח שפשוט רצו להעביר אותם "סדרת חינוך" קצרה. זה לא נדיר או חריג, ובטח שלא רואה סיבה ללכת לתיאוריות קונספירציה חסרות בסיס.
משום מה אוהבים את התיאוריות האלו פה יותר מידי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־7 אורחים