המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
רק אגיד על זה, שלורנזו בראון פרח תחת פראסוביץ' בעונה שעברה.Mmm כתב:הבעיה בפראסוביץ שהוא לא יביא איתו שחקנים...זה כמו לא פסקואל שיבואו בשבילו
Jack55 כתב:נכון לעכשיו לא התקבלו תשובות מצ'אבי פסקוואל ומזניט. במכבי תל אביב מחכים להחלטות סופיות בשעתיים הקרובות
Rampel כתב:רק אגיד על זה, שלורנזו בראון פרח תחת פראסוביץ' בעונה שעברה.Mmm כתב:הבעיה בפראסוביץ שהוא לא יביא איתו שחקנים...זה כמו לא פסקואל שיבואו בשבילו
ומעבר לזה, גם אני מאוד רוצה לראות פה את פסקוואל, אבל באמת שההיסטריה מוגזמת. כל עוד לא נסיים עם קטש/גודס/אבי אבן, לא קרה אסון. בטח כשיש אלטרנטיבה בדמות פראסוביץ'.
שום דבר לא יהיה מיידי.עידן כתב:Rampel כתב:רק אגיד על זה, שלורנזו בראון פרח תחת פראסוביץ' בעונה שעברה.Mmm כתב:הבעיה בפראסוביץ שהוא לא יביא איתו שחקנים...זה כמו לא פסקואל שיבואו בשבילו
ומעבר לזה, גם אני מאוד רוצה לראות פה את פסקוואל, אבל באמת שההיסטריה מוגזמת. כל עוד לא נסיים עם קטש/גודס/אבי אבן, לא קרה אסון. בטח כשיש אלטרנטיבה בדמות פראסוביץ'.
לא הייתי בונה על זה שגם פראסוביץ' מייד יחתום פה במידה ופסקוואל לא יגיע. לדעתי לגמרי יכול להיות מצב שנסיים עם קטש/גודס (מאמין שאבי אבן ירד מהשולחן. כמאמן, לפחות).
זה נכון בהנחה שבזניט רציונאליים ויסכימו לקבל פיצוי יפה ולשחרר מאמן שלא רוצה להיות שם.where is the love? כתב:מאוד קשה. חשבתי שהכוח אצל פסקל.
חכה, זה עוד יכול להיות עוד סתם משחק על הבייאאוטRampel כתב:זה נכון בהנחה שבזניט רציונאליים ויסכימו לקבל פיצוי יפה ולשחרר מאמן שלא רוצה להיות שם.where is the love? כתב:מאוד קשה. חשבתי שהכוח אצל פסקל.
מסתבר שלא..
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
המהלך הנכון הוא להתחיל מו"מ עם פראסוביץ' ולהשאיר את המו"מ עם פסקוואל/זניט על אש קטנה. הצדדים שם צריכים לדעת שמכבי לא רק יושבת ומחכה אלא עושה עוד מהלכים.Itaycohen7 כתב:יאללה לא לבזבז את הזמן לעבור לפראסוביץ וכמה שיותר מהרר
משחק על באייאאוט היה מנוסח בסגנון של "זניט לא קיבלה את הצעת מכבי".Jack55 כתב:חכה, זה עוד יכול להיות עוד סתם משחק על הבייאאוטRampel כתב:זה נכון בהנחה שבזניט רציונאליים ויסכימו לקבל פיצוי יפה ולשחרר מאמן שלא רוצה להיות שם.where is the love? כתב:מאוד קשה. חשבתי שהכוח אצל פסקל.
מסתבר שלא..
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אני עדיין לא הייתי מרים ידיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־20 אורחים