15 יוני 2022, 23:58
JarJarBinx כתב:גל גל כתב:אם מכבי כל כך סומכים על מיליציץ וחושבים שהוא מאמן העתיד למה לא לקחת אותו בתור מאמן ראשי וזהו ?
האמת שאני לגמרי בסדר עם להביא מאמן מבטיח גם אם פחות מוכר. עדיף על פני התבוססות בבינוניות כי מתעקשים על "מאמן יורוליג", כאילו שכל מאמן יורוליג הוא מסינה.
למכבי אין כסף להתמודד עם הגדולות בכלים הסטנדרטיים. לקבוצות הגדולות יש ספסל שעדיף על החמישייה של מכבי. הצלחה תגיע רק דרך הברקות בלתי צפויות - פגיעה בול בצוות האימון עם מאמן שלאו דווקא מבוסס, ובינגו עם שחקנים (כמו שהצליח בזמנו עם טייריס רייס, למשל. או האפמן, פארגו, פרקינס לפניו).
אני מעדיף הימור על מאמן עולה עם פוטניאל לשיחוק על פני מאמן "רצפה גבוהה תקרה נמוכה". הכי גרוע בכדורסל זה בינוניות חסרת סיכוי. תשאלו את אינדיאנה פייסרס, או הוויזארדס...
16 יוני 2022, 00:17
16 יוני 2022, 00:17
where is the love? כתב:er79 כתב:where is the love? כתב:מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.
עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.
אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?
אבל על השאלה הכי חשובה פה לא ענית. אתה תעשה מנוי גם שנה הבאה?
לדעתי אני אעשה ולא אלך להרבה משחקים.
אבל אצלי הסיבה היא בגלל חרדות ודכאון שאני סובל מהם. אני לא מתבייש שחטפתי בכי חרדתי כשהבנתי שפסקל לא מגיע. אני גם שמחתי מאוד שמכבי הפסידה להרצליה. אני מדבר כרגע בשיא הרצינות.
הלחץ הרבה פעמים אומר תעזוב את הקבוצה אל תעשה מנוי ואל תתעניין. אבל העניין העיסוק המשחקים חשובים לי מאוד והפחד שלי שהמחב ידרדר עוד יותר מבחינה חרדתית.
אני מתלונן כאן על ההנהלה מהימים שברגע שהייתי מלין על התקציב היו יוצאים עלי ואומרים לי אתה לא מבין כלום. עד שהשגתי את המנוי לקח לי הרבה זמן. לכן כנראה אעשה. אבל בהחלט ייתכן וכמו בשנים האחרונות לא הלכתי למשחקים הרבה.
אני הייתי בחלק פעיל ממחאה קטנה שניסיתי לחלק דפים שרשום עליהם ניקולך ורוצים צוות מקצועי. אבל האנשים בכלל לא התייחסו, לא רק שלא היו בעד שינוי אלא דווקא נגד כל שינוי.
באופן כללי הכדורסל עושה לי הרבה מאוד לחצים, אבל גם דברים טובים. אם יהיה חרם מאורגן בוודאי שאחרים.
אני יודע שכל זה נשמע מוזר.
16 יוני 2022, 00:50
A.Parker כתב:where is the love? כתב:er79 כתב:where is the love? כתב:מה זה יועץ חיצוני ? מה זה הדברים המוזרים האלה? מה זה אומר בכלל ? ניקולה מסכים לזה ? מה הם רוצים עוד לעשות.
אם אין מאמן בכיר זר, אני מעדיף את קטש.
אני אוהד של הקבוצה הזאת הרבה שנים, מנוי הרבה שנים. הקבוצה הזאת עשתה כל כך הרבה שטויות שאי אפשר להאמין להם, זה שטויות ברמה שאין לתאר.
עכשיו דווקא שהם צריכים לתקן ולעבוד כמו שצריך הם פשוט מחסלים את הקבוצה.
אני מאוהב בבלאט, מה זה יועץ חיצוני.
ואם הוא יתן להם עיצה להפסיק להתערב ?
אבל על השאלה הכי חשובה פה לא ענית. אתה תעשה מנוי גם שנה הבאה?
לדעתי אני אעשה ולא אלך להרבה משחקים.
אבל אצלי הסיבה היא בגלל חרדות ודכאון שאני סובל מהם. אני לא מתבייש שחטפתי בכי חרדתי כשהבנתי שפסקל לא מגיע. אני גם שמחתי מאוד שמכבי הפסידה להרצליה. אני מדבר כרגע בשיא הרצינות.
הלחץ הרבה פעמים אומר תעזוב את הקבוצה אל תעשה מנוי ואל תתעניין. אבל העניין העיסוק המשחקים חשובים לי מאוד והפחד שלי שהמחב ידרדר עוד יותר מבחינה חרדתית.
אני מתלונן כאן על ההנהלה מהימים שברגע שהייתי מלין על התקציב היו יוצאים עלי ואומרים לי אתה לא מבין כלום. עד שהשגתי את המנוי לקח לי הרבה זמן. לכן כנראה אעשה. אבל בהחלט ייתכן וכמו בשנים האחרונות לא הלכתי למשחקים הרבה.
אני הייתי בחלק פעיל ממחאה קטנה שניסיתי לחלק דפים שרשום עליהם ניקולך ורוצים צוות מקצועי. אבל האנשים בכלל לא התייחסו, לא רק שלא היו בעד שינוי אלא דווקא נגד כל שינוי.
באופן כללי הכדורסל עושה לי הרבה מאוד לחצים, אבל גם דברים טובים. אם יהיה חרם מאורגן בוודאי שאחרים.
אני יודע שכל זה נשמע מוזר.
כל הכבוד על הפתיחות, תהיה חזק!!
16 יוני 2022, 02:10
16 יוני 2022, 02:30
16 יוני 2022, 03:09
16 יוני 2022, 08:38
Jack55 כתב:אגב מאמין שיצליחו להביא את בלאט במקום זיו, גם בגלל קטש וגם בגלל בלאט
16 יוני 2022, 09:05
16 יוני 2022, 09:13
16 יוני 2022, 09:14
16 יוני 2022, 09:58
16 יוני 2022, 10:17
16 יוני 2022, 10:37
Mitelka כתב:זוועת עולם לנדסברג. לא מאמין שמחזירים אותו.
16 יוני 2022, 10:37
יפה שאתה מחפש היגיוןJarJarBinx כתב:איך קבוצה שמחשיבה את עצמה רצינית מחתימה מאמן חדש לשנה? איזו אמירה יש פה? או שזה המאמן שאיתו אתה רוצה לבנות קבוצה קדימה, או שלא. מה זה אומר לשנה? מאמן זמני? התנהלות כמו של ביתר גן שמואל
אגב בניגוד למה שכתבו פה בת'רד בוואלה רשום שנתיים
16 יוני 2022, 10:40
16 יוני 2022, 10:42
16 יוני 2022, 10:55
Adam כתב:מועמדים חדשים/ישנים ששמם עלה בכתבות האחרונות:
דווין בייקון - הוגשה לו הצעה.
נייט וולטרס - ברשימות, עם כי מעדיפים רכז מנוסה יותר.
דשון תומאס - ברשימות, אוי ואבוי לנו.
ג'וש ניבו - אלטרנטיבה לאונואקו שצפוי ללכת לקליבלנד.
דשון פייר - ברשימות, לא בטוח שימשיך בפנרבחצ'ה.
16 יוני 2022, 11:00
Adam כתב:מועמדים חדשים/ישנים ששמם עלה בכתבות האחרונות:
דווין בייקון - הוגשה לו הצעה.
נייט וולטרס - ברשימות, עם כי מעדיפים רכז מנוסה יותר.
דשון תומאס - ברשימות, אוי ואבוי לנו.
ג'וש ניבו - אלטרנטיבה לאונואקו שצפוי ללכת לקליבלנד.
דשון פייר - ברשימות, לא בטוח שימשיך בפנרבחצ'ה.
16 יוני 2022, 11:05