מחשבות לקראת עונת 2022/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לקראת עונת 2022/23

הודעהעל ידי Jack55 » 17 יוני 2022, 01:50

ישראלים :

גארדים - בלאט, היידיגר, לנדסברג
פורוורדים - גינת, ליף, סורקין, פניני(?)

סוגר את הפינה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 17 יוני 2022, 02:16

Jack55 כתב:ישראלים :

סוגר את הפינה

גינת, ליף וסורקין? אתה גם בונה על זר בעמדה 4?

נניח וליף או גינת מוצאים את עצמם פה ויש פה גם את לנדסברג, למה אתה צריך את פניני?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 17 יוני 2022, 02:30

Rampel כתב:

סוגר את הפינה

גינת, ליף וסורקין? אתה גם בונה על זר בעמדה 4?

נניח וליף או גינת מוצאים את עצמם פה ויש פה גם את לנדסברג, למה אתה צריך את פניני?

פניני למצב ליף או גינת לא מגיעים, לכן נכתב בסימן שאלה

וכן ליף מחליף בעמדה 5 של שני הסנטרים, וגינת וסורקין מאיישים את עמדה 4 ביחד עם זר

לנדסברג בעמדה 3
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 17 יוני 2022, 02:37

בראון,אוונס,זיו
תומאס/קוריץ/גריגוניוס,היליארד/הומסלי/היגינס, היידיגר
קאליניץ/פייר,לאנדסברג ,פניני
גיל/צ'אנצר/לידיי,גינת,סורקין
קורנט/אונואקו/ג'קירי/מילוטינוב,פויתרס/בולומבוי

הכל עניין של תקציב , לא מאמין שחצי מהשמות האלו יגיעו, אבל בטח יתעדכן בהמשך הקיץ.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי A.Parker » 17 יוני 2022, 16:22

Rampel כתב:
A.Parker כתב:אז ככה...

כמובן שהייתי שומר על הליבה של ווילבקין (הסופרסטאר היחיד בקבוצה, שממש לא אחראי לאיך שהיא משחקת) + אוואנס (שחקן נהדר עם אפסייד עצום). במקרה של הראשון עדיף לסרב לכל פיצוי שייתנו, במקרה של השני - לנצל את סיום העונה הרעה כדי להאריך את החוזה ולבטל את אופציות היציאה המטופשות.

לאחר מכן הייתי מתפנה כמובן לעמדת הרכז (איזו? זו שמכבי מפקירה בקביעות?)
מבחינתי העדיפות היא לשחקן שישלים את ווילבקין: שומר איכותי ומנהל משחק טוב. לורנזו בראון אופציה טובה מאוד. גם פיירה הנרי. הראשון יותר אתלט, השני מהיר מאוד ויכול להיות שדווקא יתאים יותר. בכל מקרה הגעה של מי מהם תהיה שיפור משמעותי להזנחה המתמשכת של העמדה הזאת.

עמדה 3 - קשה לי לנקוב בשמות ספציפיים, גם נראה לי פחות קריטי. כן הייתי בודק לעומק את היליארד. גם ג'סטין אנדרסון יכול להיות נחמד כמחליף 3-4 הגנתי.

עמדה 4 - צריך מישהו עם הגנה טובה ויכולת קליעה. ההיתי מנסה לנצל את המצב כדי להחתים את פולונארה. נכשל בפנר, אבל בשנה השניה בבאקסוניה היה מה-4 הטובים באירופה.

עמדה 5 - ג'ונתן מוטלי צריך להיות חזק ברשימה: פוסט אפ לא רע, אתלטיות, קליעה. סוג של 4-5, אבל לדעתי לגמרי יכול לקחת את זה על עצמו. לאור עזיבתו של זיזיץ', המחליף לגמרי יכול להיות אונואקו. ריסקי, אבל יכול להשתלם בגדול.

ישראלים - להעיף את זיו, בלייזר וג'ונדי, להחזיר את היידיגר. להחתים את גינת/ליף (אפילו שניהם אם העלות נמוכה, אבל קשה להאמין). להחזיר את לנדסברג.

משהו כזה:

בראון/הנרי, אוואנס
ווילבקין, היידיגר
היליארד, אנדרסון, לנדסברג
פולונארה, גינת
מוטלי, אונואקו, סורקין
מסכים לגמרי עם הכיוון הזה. כמובן ששוב, הכל מסויג עד שנראה מי המאמן.

לגבי עמדה 4 - לא שיש לי בעיה עם פולונארה עם קו קדמי של מוטלי ואונוואקו (ובעיני שאלת הסנטר הפותח ביניהם פתוחה), אני אישית הייתי רוצה פה את מיקי לפני פולונארנה.
הוא הוכיח העונה תחת פסקוואל (ובעיני גם לצד בוקר בחימקי עונה קודם לכן), אחרי שהיו פה כאלו שהטילו בזה ספק, שהוא לחלוטין 4/5 ושהוא מסוגל לשחק בשתי העמדות ולהיות אפקטיבי בשתיהן, בשני צידי הפרקט (אם כבר החסרון שלו בסייז הופך אותו יותר ל-4). הוא גבוה מגוון שיתרום ביותר אספקטים ומספק גם אתלטיות בשני צידי הפרקט שמתורגמת למטריה אווירית. וכאמור הוא מסוגל גם לשחק בעמדה 5 במידת הצורך ולתת קצת ניסיון יורוליג בעמדה הזו.

ולגבי הישראלי בעמדה 4 - היות וגינת כנראה לא יהיה פה אלא אם יקבל הצעה שעם כל הכבוד הוא לא ראוי לה, יותר ריאלי לסמן ולכוון לטי ג'יי ליף.

בעמדת הקומבו המחליף - לא מכיר כל כך את אנדרסון אז אני לא רוצה לשפוט. הייתי חושב גם על בונזי קולסון.

רק עכשיו מתפנה לחזור לת'רד הזה אחרי שהייתי עמוס מאוד שבועיים. כמה השתנה מאז שהסגל הזה כבר לא ריאלי.
A.Parker

הודעהעל ידי SirCharles » 17 יוני 2022, 17:09

סוגר את הפינה

אז אני מבין שאתה הולך על קבוצת הגנה סטייל הבוסטון סלטיקס?
SirCharles

הודעהעל ידי Jack55 » 17 יוני 2022, 18:53

SirCharles כתב:

סוגר את הפינה

אז אני מבין שאתה הולך על קבוצת הגנה סטייל הבוסטון סלטיקס?

אלה ששת הישראלים הכי טובים שיש כרגע בשוק, אין סיבה שמכבי עם התקציב שלה והתנאים שהיא יכולה להציע לא תצליח להחתים את כולם
עם כל הכבוד לזרים בעיניי לישראלים יש נתח משמעותי ביותר בהצלחה של הקבוצה, בסופו של דבר קשה מאוד להצליח עם רוטציה של 7-8 זרים טובים, אם תצליח לשים יד על לפחות 4 ישראלים שעולים מהספסל ויכולים לתרום ברמה ממוצעת ומעלה ביורוליג זה מבורך ואף רצוי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Neo » 17 יוני 2022, 18:59

אני היחיד שהיה שמח לראות את נדוביץ' במכבי ?
Neo

הודעהעל ידי גל גל » 17 יוני 2022, 19:08

כן
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 17 יוני 2022, 19:16

Neo כתב:אני היחיד שהיה שמח לראות את נדוביץ' במכבי ?

הוא שחקן סופר כשרוני, הבעיה היא שהוא פצוע כרוני. אין עונה שהוא עובר בלי היעדרויות בשל פציעות. לא סתם הוא הגיע לפאו המפורקת. מילא אם יש לך תקציב של אנאדולו , ואתה יכול להחתים אותו כאחד משורה של כוכבים. אבל אם אתה מחתים אותו ככוכב הראשי שלך, העונה שלך נראית כמו זו של פאו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אנטוניו » 17 יוני 2022, 19:46

לדעתי אם ווליבקין עוזב מכבי ילכו על בייקון
תתארו לכם שלישיה אחורית של לורנזו בראון ,גרגוניס ובייקון ?
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 יוני 2022, 19:52

לורנזו בראון ובייקון לא דורכים אחד על השני ? בלי קשר לזה שאף אחד לא יהיה פה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אנטוניו » 17 יוני 2022, 19:58

מקאדו 3 כתב:לורנזו בראון ובייקון לא דורכים אחד על השני ? בלי קשר לזה שאף אחד לא יהיה פה .

לא
לורנזו בראון הוא רכז טהור ובייקון הוא סווינגמן 2-3
לדעתי אחד מהם יהיה במכבי שנה הבא
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Cobra » 17 יוני 2022, 20:04

לורנזו בראון שחקן טוב אבל אני מרגיש שהתלהבות ממנו כאן קצת מוגזמת נכון הוא רכז מנהל משחק עם סייז נהדר אבל הקליעה שלו לא מספיק טובה וגם הוא יחגוג עוד חודש 32 והוא לא הכי צעיר .
Cobra

הודעהעל ידי Rampel » 17 יוני 2022, 20:17

הוא הטוב ביותר שנוכל להשיג. האלטרנטיבה היחידה שאני רואה ברמה הזו היא פייריה הנרי, שאגב שיחק תחת קטש באילת. אם כבר יכול לצאת משהו טוב מהמינוי הזה..

בקבוצה טובה קלאסית, הקליעה של הרכז היא נשק משני. רוצים מישהו שיקלע? שיביאו קלעי ב-2. סטריקט שוטר. רצוי מאוד שגם ידע לשמור.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי where is the love? » 17 יוני 2022, 20:25

מסכים עם רמפל, בנוסף גם הנרימובראון יודעים לשמור
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Cobra » 17 יוני 2022, 20:31

Rampel כתב:הוא הטוב ביותר שנוכל להשיג. האלטרנטיבה היחידה שאני רואה ברמה הזו היא פייריה הנרי, שאגב שיחק תחת קטש באילת. אם כבר יכול לצאת משהו טוב מהמינוי הזה..

בקבוצה טובה קלאסית, הקליעה של הרכז היא נשק משני. רוצים מישהו שיקלע? שיביאו קלעי ב-2. סטריקט שוטר. רצוי מאוד שגם ידע לשמור.

מאוד לא התלהבתי מהנרי השנה בפנר , קליעה לא מספקי טובה , קבלת החלטות לא מספיק טובה , שחקן סופר בינוני .
בעייני לפחות אולי שווה לתת לקינן את המפתחות ובעיני לעונה ראשונה ביורוליג הוא נתן עונה טובה כי בראון והנרי כבר לא בגיל שיעשו אפגרייד מסוים ואוואנס לדעתי תוך עונה יכול להיות טוב מהם, לא הוא היה הבעיה של הקבוצה של השנה ולדעתי שנה הבאה הוא יעשה את אפגרייד ויש לו את הפוטנציאל להפוך לאחד הרכזים הטובים במפעל.
Cobra

הודעהעל ידי Rampel » 17 יוני 2022, 20:51

Cobra כתב:
Rampel כתב:הוא הטוב ביותר שנוכל להשיג. האלטרנטיבה היחידה שאני רואה ברמה הזו היא פייריה הנרי, שאגב שיחק תחת קטש באילת. אם כבר יכול לצאת משהו טוב מהמינוי הזה..

מאוד לא התלהבתי מהנרי השנה בפנר , קליעה לא מספקי טובה , קבלת החלטות לא מספיק טובה , שחקן סופר בינוני .
בעייני לפחות אולי שווה לתת לקינן את המפתחות ובעיני לעונה ראשונה ביורוליג הוא נתן עונה טובה כי בראון והנרי כבר לא בגיל שיעשו אפגרייד מסוים ואוואנס לדעתי תוך עונה יכול להיות טוב מהם, לא הוא היה הבעיה של הקבוצה של השנה ולדעתי שנה הבאה הוא יעשה את אפגרייד ויש לו את הפוטנציאל להפוך לאחד הרכזים הטובים במפעל.

לא צריך שיעשו בעצמם אפגרייד, צריך שיתנו תרומה מיידית וניסיון לסגל יורוליג מאוד מאוד חלש שיהיה פה בעונה הבאה עם יותר מדי קמרון טיילורים שמפנטזים עליהם בת'רד סקאוטינג.
גם לורנזו בראון נתן עונה מאוד אפורה בפנר ועונה שעברה היה אחד הרכזים הטובים במפעל בקאזאן.

אני מסכים עם זה שלאוואנס יש פוטנציאל להיות טוב מהם בסופו של דבר ואני מקווה שהוא ישאר פה. אבל חשבת פעם שאולי לא יהיה כל כך רע אם הוא יתחיל מהספסל וילמד מניסיון של רכז בכיר ברמה הזו קודם?

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Cobra » 17 יוני 2022, 21:10

Rampel כתב:
Cobra כתב:

לא צריך שיעשו בעצמם אפגרייד, צריך שיתנו תרומה מיידית וניסיון לסגל יורוליג מאוד מאוד חלש שיהיה פה בעונה הבאה עם יותר מדי קמרון טיילורים שמפנטזים עליהם בת'רד סקאוטינג.
גם לורנזו בראון נתן עונה מאוד אפורה בפנר ועונה שעברה היה אחד הרכזים הטובים במפעל בקאזאן.

אני מסכים עם זה שלאוואנס יש פוטנציאל להיות טוב מהם בסופו של דבר ואני מקווה שהוא ישאר פה. אבל חשבת פעם שאולי לא יהיה כל כך רע אם הוא יתחיל מהספסל וילמד מניסיון של רכז בכיר ברמה הזו קודם?

אני מסכים שצריך שחקנים עם ניסיון יורוליג אבל אם יביאו בלאט/ מדר יחד עם אוונס אני חושב שזה עמדה 1 מספיק טובה ואני חושב שהשחקנים עם הניסיון צריך לבוא בעמדות השלוש והארבע ושם צריכים להיות שחקנים מכוחים ביורוליג ולא שחקנים שהם סוסים מתים / הימורים ללא פוטנציאל גדול . בנוסף אני חושב שזה לא נכון להוריד את אוונס לספסל אחרי שבעונה ראשונה יורוליג נתת לו לפתוח והוא עשה עבודה טובה לדעתי וזה לא שאתה מביא רכזים מהטופ של אירופה (לדעתי בראון והנרי לא בטופ של הרכזים באירופה)
Cobra

הודעהעל ידי er79 » 17 יוני 2022, 21:20

לא הספיקו לך כל העונות המזופתות האחרונות כדי להסיק שעמדה 1 היא הכי חשובה בקבוצה ואסור לזלזל בה עם קומבואים חסרי מוח או שחקנים חסרי ניסיון וקילינג אינסטינקט? אוואנס לא יכול להיות רכז פותח. זה לא שם. בלאט מנהל משחק בסדר גמור אבל הוא לא יכול להיות רכז פותח בקבוצה ששואפת גבוה ביורוליג. הגיע הזמן כבר להביא רכז יציב לעמדה 1, כזה שיעשה את כולם טובים וקטלניים יותר מסביבו. העמדה הזאת יותר חשובה מכל עמדה אחרת
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־17 אורחים