המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Cobra כתב:where is the love? כתב:אני דווקא מחבב אותו, אני זוכר שבפורום דברו עליו לפני שנתיים או שנה, אם אני לא טועה הוא גם טוב בהגנה, לטעמי יותר טוב ממייקון.
לפני שנתיים עשה עונה סבירה ראשונה ביורוליג במדי זניט מאז רק הלך אחורה ועשה עונה לא מספיק טובה בכוכב האדום שהיא קבוצת תחתית ביורוליג .
מקאדו 3 כתב:מוזר , אני זוכר שהשם שלו עלה פה לא מעט בעבר הלא רחוק ולטובה , אולי אני מתבלבל עם איזה הולינס אחר ...
Mitelka כתב:איך יכולת להיות אוסטין הולינס והילארד ביחד? משהו מוזר פה מאוד.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
where is the love? כתב:מקאדו 3 כתב:מוזר , אני זוכר שהשם שלו עלה פה לא מעט בעבר הלא רחוק ולטובה , אולי אני מתבלבל עם איזה הולינס אחר ...
אתה לא טועה, אם רצו אותו פה בפורום סימן שהוא טוב, גם אם לאחרונה היה פחות טוב.
אני אומר בשיא הרצינות שאני סומך פה על יקירי הפורום הרבה יותר מאשר כל הסקאוטינג של מכבי.
שניהם 3 מובהקים עם ניסיון יורוליג. לא ברור לי כי מכבי זה לא איזה צסק"א שעל כל עמדה שמה 2-3 שחקני יורוליג מובהקים. אז התיכנון לא ברור לי.מקאדו 3 כתב:Mitelka כתב:איך יכולת להיות אוסטין הולינס והילארד ביחד? משהו מוזר פה מאוד.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
למה ?שואל ברצינות אני לא כזה פריק של שחקנים ...
אני אחלה עם הולינס כ-2 מחליף אבל הוא לא טיילור ותומאס שבאו בגרושים משום מקום. פתאום יש כסף לשלם למחליפים?Cobra כתב:דיברו על אוסטין הולינס על לבוא בתפקיד של טיילור/ תומאס לא בתור ה2 הפותח, הוא לא מספיק טוב להיות שחקן חמיישיה .
מעבר לזה ההתאמה שלו ללורנזו בראון פשוט מזעזעת , כדי שלורנזו בראון יהיה טוב הוא חייב לידו עוד מישהו עם יכולת התקפית שמסוגל לאיים על הסל והולינס הוא ההפך הגמור מזה . שחקן שומר ושחקן האסל. אבל גם תומאס וטיילור היו שומרים ברמה גבוהה זה לא אומר שהם יורוליג.
לורנזו בראון חייב לידו קלעי כי החיסרון שלו זה הקליעה אז הביאו את הולינס שהוא גם נגר לא קטן
omerk כתב:תוהה מתי יגיע הג׳וקר הנוצץ שהובטח במקום סקוטי-זיזיץ.אני לא חושב שקאלתס בגילו ועם הקליעה שלו הוא כזה, מה גם שאני באמת לא רואה סיכוי שהוא יבוא, אלא אם מכבי תהיה קבוצת היורוליג היחידה שתשאר במירוץ, ולא בגלל המעמד של מכבי שבירידה, אלא כי הוא הוא יושב על חוזה של 1.8 בברצלונה ומן הסתם האינטרס של בארסה יהיה לשחרר אותו לקבוצה שתשלם את רוב החוזה שלו ומכבי בטוח לא תהיה הקבוצה הזאת.
בדיוקer79 כתב:בהנחה והולינס ובראון יהיו פה, מצטייר סגל לוחמני והאסלי כרגע יחד עם קולסון אבל אין את הסקורר או הרוצח ההתקפי שיקלע מכל מצב. סקוטי היה נזק פעמים לא מעטות אבל אתה לא יכול בלי סקורר אחד בקו האחורי. יסלחו לי היליארד וקולסון לא מחזיק מהם ככאלה, לבטח שלא ברמה הנדרשת. הולינס ובראון די נגרים. הסגל הזה בסדר אבל הוא משווע לסקורר
anthony כתב:בדיוקer79 כתב:בהנחה והולינס ובראון יהיו פה, מצטייר סגל לוחמני והאסלי כרגע יחד עם קולסון אבל אין את הסקורר או הרוצח ההתקפי שיקלע מכל מצב. סקוטי היה נזק פעמים לא מעטות אבל אתה לא יכול בלי סקורר אחד בקו האחורי. יסלחו לי היליארד וקולסון לא מחזיק מהם ככאלה, לבטח שלא ברמה הנדרשת. הולינס ובראון די נגרים. הסגל הזה בסדר אבל הוא משווע לסקורר
מי מייצר הנקודות העיקרי כרגע בקו האחורי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים