המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כנ"ל. בוקר סנטר מחליף נחמד ויכל להשלים את ז'יז'יץ' טוב קיץ שעבר. מעבר לקליעה הוא לא משלים טוב את פוית'רס וזה קו קדמי נמוך מדי.er79 כתב:לא מחזיק מבוקר
מקאדו 3 כתב:טוב אני הולך לחטוף אבל אני יגיד את זה , אני מעדיף את ניבו על אונווקו , משהו חשוד לי אצל אנווקו הוא זורק מרחוק וקולע באחוזים טובים מטביע יפה , אבל לא ראיתי ממנו מהלכי פוסט אפ רציניים מה גם שהליגה פה היא לא קנה מידה לשום דבר .
cannon כתב:אני לא יודע מה מצב השיחות עם פיט מייקל, הסוכן שלו, אבל אונואקו חייב להיות פה.
Assaf M כתב:טי ג׳יי ליף על סף חתימה במכבי.
הוא מגיע על משבצת הסטרץ׳ פור הפותח, יהיה מעניין מאוד.
החלטה טובה של מכבי לדעתי. אגב, אם לא הוא אז היה כאן קרי בלקשהיר שכבר היה אמור להיות פה לפני קיירי תומאס.
כל יראה הסגל מסתמן:
בראון, ג׳ונדי, זיו (לא סגור)
מייקון (עדיין במו״מ), היליארד, היידינגר (לא סגור)
קולסון, הולינס, פניני
ליף, מנקו
סנטר זר (אין לי שם), פויטרס, סורקין
החלטה טובה של מכבי לדעתי. אגב, אם לא הוא אז היה כאן קרי בלקשהיר שכבר היה אמור להיות פה לפני קיירי תומאס.
כל יראה הסגל מסתמן:
קולסון, הולינס, פניני
ליף, מנקו
אני חושב שמייקון/אוואנס (בתקווה שהאחרון) יהיה קומבו מחליף שיתפקדו יותר בעמדה 1.my man כתב:להפקיר את הרכז המחליף לזיו וג'ונדי זה פשוט בושה וחרפה
כל יראה הסגל מסתמן:
קולסון, הולינס, פניני
ליף, מנקו
לגמרי. התקפית הוא עונה על הדרישה. הגנתית על פניו ממש לא. זה חתיכת הימור.גל גל כתב:ליף זה חתיכת הימור ל 4 פותח
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Gevaudan ו־14 אורחים