המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יאללה שאולימפיאקוס יצילו אותנו מעצמנו.cannon כתב:לגבי ניבו, יש עליו מאבק לא פשוט עם אולימפיאקוס דרך אגב, שרואה בו שידרוג משמעותי לחסן מרטין.
גל גל כתב:פורסם שהולינס ירוויח 600 אלף דולר
ואוקובו ירוויח 700 אלף יורו במונאקו
ועל זה נאמר, פפפחחחחחחחחח
Assaf M כתב:גל גל כתב:פורסם שהולינס ירוויח 600 אלף דולר
ואוקובו ירוויח 700 אלף יורו במונאקו
ועל זה נאמר, פפפחחחחחחחחח
דיווח שקרי. הולינס 400K
אוקובו מיליון יורו.
אחלה שאונואקו להוט. יש עוד שמות בשוק בעמדה 5, זה לא בינארי. שום סיבה שאם אונואקו לא זמין הולכים על ניבו.cannon כתב:ניבו ריבאונדר טוב בהרבה מזיזיץ וריינולדס דרך אגב וגם חוסם לא רע. עדיין הייתי מעדיף את אונואקו עליו אבל אונואקו להוט למצות את אופציית הנבא קודם לפי מה שביררתי שוב בחצי שעה האחרונה.
my man כתב:אדם כתב:אני חי עד עכשיו בשלום אם הכל חוץ מ2 החתמות או כיוונים שהולכים לכיוונם וזה הולינס ומייקון.
זה טעות גדולה מאוד וזה ההבדל בין סגל טוב לבינוני ואפרורי.
אני היתי הולך אם היה אפשרי על אקובו במקום מייקון ועל בייקון במקום הולינס.
או על דווין ביקון ופאנגוס , כי ביקון והיליארד יכולים לשחק ב2 3 בשקט להתחלף בינהם.
מקבלים 2 רכזים פאנגוס ובראון.
לא אקובו יהיה כאן ולא ביקון חבל מאוד ביקון חיה רעה.
נקווה לפחות שמייקון לא יהיה כאן זה טעות ואין לו שום התאמה , אם כבר בינוני תביא את אבסוהן של ירושלים (בדיחה כן), אבל לא נופל ממיקון
כן גם אני הייתי מביא את קליי תומפסון ואת ג'אמל מארי
אדם כתב:my man כתב:אדם כתב:אני חי עד עכשיו בשלום אם הכל חוץ מ2 החתמות או כיוונים שהולכים לכיוונם וזה הולינס ומייקון.
זה טעות גדולה מאוד וזה ההבדל בין סגל טוב לבינוני ואפרורי.
אני היתי הולך אם היה אפשרי על אקובו במקום מייקון ועל בייקון במקום הולינס.
או על דווין ביקון ופאנגוס , כי ביקון והיליארד יכולים לשחק ב2 3 בשקט להתחלף בינהם.
מקבלים 2 רכזים פאנגוס ובראון.
לא אקובו יהיה כאן ולא ביקון חבל מאוד ביקון חיה רעה.
נקווה לפחות שמייקון לא יהיה כאן זה טעות ואין לו שום התאמה , אם כבר בינוני תביא את אבסוהן של ירושלים (בדיחה כן), אבל לא נופל ממיקון
כן גם אני הייתי מביא את קליי תומפסון ואת ג'אמל מארי
אה מארי ותומפסון על אותו משקל?, אני חושב שבייקון ואקובו שחקנים טובים מאוד אבל לא מוכחים ולא איזה כוכבים גדולים כרגע שהם כאלה בלתי ניתנים להשגה למכבי.
מדובר בשחקנים שצריכים לעשות את הקפיצת מדרגה הנוספת בשביל להיכנס ללבל הבא ומכבי יכלה ללכת עליהם לא מדובר פה באיזה שחקנים של 2 מליון אם כל הכבוד.
אנחנו מדברים פה על גיל מהאנביאי ועל מייק גימס וגריגורניס אלה שחקנים מוכחים ואלה באמת שווים המון כסף אז הם ריאליים אבל בייקון לא כי מדובר בתומפסון האירופי.
cannon כתב:משהו נוסף ששמעתי והייתי לוקח בעירבון מוגבל אבל בכל זאת מפרסם פה: בייקון כנראה לא היה מועמד כיון שבמכבי לא רצו לקחת שחקן עם שם משפחה כזה, מחשש שחלק מקהל האוהדים ייפגע וכי זו סגולה לחוסר מזל בקבוצה ישראלית עם זיקה יהודית חזקה לכל אורך ההסטוריה.
Rampel כתב:אחלה שאונואקו להוט. יש עוד שמות בשוק בעמדה 5, זה לא בינארי. שום סיבה שאם אונואקו לא זמין הולכים על ניבו.cannon כתב:ניבו ריבאונדר טוב בהרבה מזיזיץ וריינולדס דרך אגב וגם חוסם לא רע. עדיין הייתי מעדיף את אונואקו עליו אבל אונואקו להוט למצות את אופציית הנבא קודם לפי מה שביררתי שוב בחצי שעה האחרונה.
כמו שמילוס כתב קודם, אפשר לחכות עם העמדה הזו ולראות מה יהיה עם פליטי NBA (ואולי אונואקו עצמו) כי תמיד יש את בנדר כגיבוי.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
אם זה נכון, זה בולשיט חשוך מהנהלה חשוכה.cannon כתב:משהו נוסף ששמעתי והייתי לוקח בעירבון מוגבל אבל בכל זאת מפרסם פה: בייקון כנראה לא היה מועמד כיון שבמכבי לא רצו לקחת שחקן עם שם משפחה כזה, מחשש שחלק מקהל האוהדים ייפגע וכי זו סגולה לחוסר מזל בקבוצה ישראלית עם זיקה יהודית חזקה לכל אורך ההסטוריה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים