המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:TAYO כתב:לדעתי היליארד עדיףcannon כתב:גריגוניס בפאו לשנתיים. מקווה שלא נצטער שלא הגיע אלינו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הייתי לוקח את גריגוניס במקום היליארד.
נ.ב. גריגוניס עדיין לא סגור רשמית בפאו.
מילוס כתב:לא הייתי עף על אנדולו. עדיין חושב שעתמאן הוא בלון, ושהיסטורית נדיר ש"קבוצות כוכבים" (גם בכדורגל) או קבוצות עם "עומק מוגזם" עמדו בציפיות.
ואם כבר קבוצות כוכבים, סוג התוספות שבארסה עשתה הקיץ הרבה יותר חכמות ומעניינות לדעתי.
מילוס כתב:לא הייתי עף על אנדולו. עדיין חושב שעתמאן הוא בלון, ושהיסטורית נדיר ש"קבוצות כוכבים" (גם בכדורגל) או קבוצות עם "עומק מוגזם" עמדו בציפיות.
ואם כבר קבוצות כוכבים, סוג התוספות שבארסה עשתה הקיץ הרבה יותר חכמות ומעניינות לדעתי.
התנין 2 כתב:עתמאן כנראה לא גדול כמו אובראדוביץ אבל ביחס לביצת המאמנים שיש באירופה, אני לא רואה אותו נופל מהרבה מאמנים אחרים. אפילו מסינה הגדול כבר עשור לא כזה גדול, ומילאנו תחתיו אמנם קבוצה טובה אבל מאוד אנדראצ'יברית. בסופו של דבר הוא לקח שתי אליפויות יורוליג עם סגל לא הכי גדול באירופה. אמנם מיצ'יץ' ולארקין הם כוכבי על, אבל פרט להם הקבוצה מורכבת משחקים טובים ללא ספק, אבל לא הכי טובים בעמדה שלהם ולדעתי גם לא בין 5 הטובים. סימון, סינגלטון, אנדרסון, בובאה ומורמן שחקנים טובים ללא ספק, אבל זקנים והרבה אחרי שיאם, וזה היה ניכר במרבית שנותיהם בקבוצה. טיבור פליס עד אפס נחשב לסוג של בדיחה.
לכן מגיע לעתמאן הרבה קרדיט על מה שבנה שם.
אם עתמאן בלון נפוח , אז מה פיני גרשון?מילוס כתב:לגמרי לא זלזול. אי אפשר לזלזל בקבוצה שמלקטת שורה כזו של כוכבים.
את מה שכתבתי ההיסטוריה מספרת, לא אני.
וכן, אני חושב שעתמאן הוא בלון נפוח (גם, ההיסטוריה שלו מספרת) ששיחק לו קלף עם התשתית של אנדולו של השנים האחרונות - ועם רמת היורוליג של השנה-שנתיים האחרונות. עזיבה של מיצ'יץ' יכולה לשנות הכל.
העונה נראה שיהיה לכולם הרבה יותר קשה..
ואני לא חושב שהיא ה-קבוצה העונה. גם בשנתיים האחרונות, זה נראה רע מבחינתה ברוב שלבי העונה. לדעתי ברצלונה מעל כולם כרגע.
מילוס כתב:התנין 2 כתב:עתמאן כנראה לא גדול כמו אובראדוביץ אבל ביחס לביצת המאמנים שיש באירופה, אני לא רואה אותו נופל מהרבה מאמנים אחרים. אפילו מסינה הגדול כבר עשור לא כזה גדול, ומילאנו תחתיו אמנם קבוצה טובה אבל מאוד אנדראצ'יברית. בסופו של דבר הוא לקח שתי אליפויות יורוליג עם סגל לא הכי גדול באירופה. אמנם מיצ'יץ' ולארקין הם כוכבי על, אבל פרט להם הקבוצה מורכבת משחקים טובים ללא ספק, אבל לא הכי טובים בעמדה שלהם ולדעתי גם לא בין 5 הטובים. סימון, סינגלטון, אנדרסון, בובאה ומורמן שחקנים טובים ללא ספק, אבל זקנים והרבה אחרי שיאם, וזה היה ניכר במרבית שנותיהם בקבוצה. טיבור פליס עד אפס נחשב לסוג של בדיחה.
לכן מגיע לעתמאן הרבה קרדיט על מה שבנה שם.
וככה זה בדיוק כשזה מקליק. כל הפיסות הנכונות יוצרות סינרגיה מסויימת, ואי אפשר באמת לתכנן את זה. יש פה הרבה מזל.
אין ספק שמגיע לו קרדיט על הקדנציה הנוכחית שלו באפס ובייחוד על ניצול ההזדמנויות במאני-טיים. אבל הוא הרבה מאוד שנים בסביבה, וזה לגמרי לא מצביע על הקריירה שלו. היה פה שילוב מדהים מבחינתו של סגל מדוייק, כוכבים שהתחבר להם - ויריבות שהתרסקו במאני-טיים, או מראש לא התחברו טוב (למשל, איך שנראו קבוצות הטופ 4 בחודשיים-שלושה האחרונים של העונה, כשפתאום גם אבי אבן נראה לרגעים כמו זליקו החדש).
Jack55 כתב:מגדלי קטאלוניה 22/23
1. סטורנסקי - 2.01 מטר
2. היגינס - 1.94 מטר
3. קאליניץ׳ - 2.02 מטר
4. מירוטיץ׳ - 2.08 מטר
5. וסלי - 2.13 מטר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־13 אורחים