מילוס כתב:אני מת שמישהו פה יצליח למצוא את המילים המדוייקות למה שקורה פה.
נבחרת ישראל קלאסי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
את מי גודס יאשים אם דני יקלע דו ספרתי?שמואל1 כתב:מישהו יודע איפה דני אבדיה?
גיא גודסמילוס כתב:אני מת שמישהו פה יצליח למצוא את המילים המדוייקות למה שקורה פה.
אספר לך שוב שכדי להוציא כאן נצחון כלשהו, נצטרך להתאבד על המשחק עם מינימום 34 דקות משחק של אבדיה. ואם ננצח, זה יהיה משכנע כי עד עכשיו אני בכלל לא משוכנע שמקומנו בשמינית.אחדשיודע כתב:גיא כתב:ספרו לי עוד לגבי הניצחון המשכנע ב 20 הפרש
אספר לך שוב שלא צריך ניצחון משכנע.
אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אני מת שמישהו פה יצליח למצוא את המילים המדוייקות למה שקורה פה.
נבחרת ישראל קלאסי?
TAYO כתב:אספר לך שוב שכדי להוציא כאן נצחון כלשהו, נצטרך להתאבד על המשחק עם מינימום 34 דקות משחק של אבדיה. ואם ננצח, זה יהיה משכנע כי עד עכשיו אני בכלל לא משוכנע שמקומנו בשמינית.אחדשיודע כתב:גיא כתב:ספרו לי עוד לגבי הניצחון המשכנע ב 20 הפרש
אספר לך שוב שלא צריך ניצחון משכנע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מילוס כתב:אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אני מת שמישהו פה יצליח למצוא את המילים המדוייקות למה שקורה פה.
נבחרת ישראל קלאסי?
זה לא ישראל קלאסי. זה הרבה יותר נמוך מישראל קלאסי. יותר גרוע מהמשחק מול שבדיה.
נבחרת דן בוש גורמת להם להיראות כמו קבוצה הנוער של אובורן.
אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אני מת שמישהו פה יצליח למצוא את המילים המדוייקות למה שקורה פה.
נבחרת ישראל קלאסי?
לא לא. זה ישראלי קלאסי. להפסיד משחק מול יריבה חלשה אחרי ניצחון ״איכותי״. קלאסי לחלוטין.
מילוס כתב:אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אחדשיודע כתב:מילוס כתב:אני מת שמישהו פה יצליח למצוא את המילים המדוייקות למה שקורה פה.
נבחרת ישראל קלאסי?
לא לא. זה ישראלי קלאסי. להפסיד משחק מול יריבה חלשה אחרי ניצחון ״איכותי״. קלאסי לחלוטין.
הניצחון האיכותי של ישראל הקלאסית הוא מול כלמני קרואטיה או רוסיה, הניצחון האיכותי הנוכחי הוא בתצוגה ה"הירואית" מול פינלנד.
מביך.
מילוס כתב:ד"א, מישהו עדיין חושב שסורקין הוא חומר לשחקן משמעותי במכבי? וגינת? וזוסמן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־12 אורחים